Jump to content

sobrenome

Clients
  • Posts

    2,431
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    sobrenome reacted to Iwooo in Add JSON Schema for Pages App and other rich snippets!   
    Will there be an option for F.A.Q schema for pages or blog posts? 
  2. Like
    sobrenome reacted to Iwooo in Add JSON Schema for Pages App and other rich snippets!   
    Does anyone know if it's already done in one of 4.6 updates? 🙂
  3. Like
    sobrenome reacted to Marc Stridgen in Online Users doesn't always show correctly   
    We may well have different caching levels on here to what you have on your own community, so wouldnt worry about that one
  4. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    Seems to work better since V4.6.7
  5. Like
    sobrenome reacted to Jim M in Online Users doesn't always show correctly   
    Excellent! Great to hear!
  6. Like
    sobrenome reacted to Jim M in Online Users doesn't always show correctly   
    I am sorry to hear that the resolution was not enough through the ticket. I can certainly split your reply here to our Feature Suggestion forum if you would like or you can create a Feature Suggestion forum topic to explain your suggested change to this feature further?
  7. Like
    sobrenome reacted to Yamamura in Online Users doesn't always show correctly   
    Why doesn't showing online users affect performance in other forum engines? Enabling caching is not a "problem" solution.
    Let the forum administrators decide for themselves what affects performance and what doesn't. The Who's Online block must have a separate caching setting to be able to completely disable caching. My current caching setting is 1 minute, but I still get constant complaints from users that they don't see themselves in this block. With caching enabled, this block is absolutely useless and inconvenient (like the "Recently Browsing" block in topics, which now does not display anyone at all).
  8. Like
    sobrenome reacted to Mark H in Online Users doesn't always show correctly   
    Thanks for posting, and we're sorry that you're having an issue with your Invision Community.

    Can you go ahead and submit a support ticket please?

    We're going to need to get a little more information about your account to help, and this is best done in a private support ticket.

    Thank you! 🙌
  9. Like
    sobrenome reacted to Marc Stridgen in Online Users doesn't always show correctly   
    Are you running the latest release there?

     
     
    If you are still seeing issues and on the latest release, please feel free to submit a ticket and we can take a look
  10. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    Trying it with 1 minute cache since yesterday : have not seen any significant changes.
  11. Like
    sobrenome reacted to David.. in Online Users doesn't always show correctly   
    Mine is showing anonymous users logged in but I have that function disabled!
  12. Like
    sobrenome reacted to Davyc in Online Users doesn't always show correctly   
    Thanks for that @opentype
    Took a little finding as the ACP search returned Zero results for it, but like @Dexter_X I eventually found it.  As I don't use many blocks on my site, I reduced the time to a 1 minute interval and will see how it goes.  I do agree that some additional controls would be good to have that could be set for individual blocks so they can be prioritised and perhaps be less of a hit on performance 🙂
    Thanks again for the info - much appreciated.
  13. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    ok, I've reduced the caching time, but now it is really an issue considering performances because the who's online blocks do not need the same refresh rate than the other (much more static) blocks... 
    A more specific option seems more adapted here or at least maybe a way to patch the code in order to disable caching for who's online concerned blocks (?)
  14. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    sorry, but where is that ACP setting ?
     
    Edit : found ! (ACP -> System -> Advanced Configuration -> Server Environment -> Performance)
  15. Like
    sobrenome reacted to Marc Stridgen in Online Users doesn't always show correctly   
    You're quite right
  16. Like
    sobrenome reacted to opentype in Online Users doesn't always show correctly   
    Haven’t checked the code, but I would except it to use this ACP setting:

  17. Like
    sobrenome reacted to Davyc in Online Users doesn't always show correctly   
    Which means it's practically useless now as it will always be giving false readings - I understand the performance impact issue, but how much of an issue is it if it wasn't an immediately obvious noticeable impact before it was introduced.  If it's cached then how often is the cache updated and would be an idea to give admins an option as to how often it gets updated and allow them to decide what impact on performance it has 🙂
     
  18. Like
    sobrenome reacted to Marc Stridgen in Online Users doesn't always show correctly   
    That is indeed how it used to work, however its quite a performance impact unfortunately, so this was changed. 
  19. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    so... it is maybe not a good idea to cache such blocks where we expect more "instant update"...
  20. Like
    sobrenome reacted to Marc Stridgen in Online Users doesn't always show correctly   
    That is correct. It was added in 4.6
  21. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    ok... so it maybe means in previous versions that block was not cached (?) 🤷‍♂️
  22. Like
    sobrenome reacted to Marc Stridgen in Online Users doesn't always show correctly   
    That block is cached, so you would not see it update straight away. This is what you are likely seeing here
  23. Like
    sobrenome reacted to Davyc in Online Users doesn't always show correctly   
    I don't have redis and it's still an issue lol 🙂
     
  24. Like
    sobrenome reacted to Steph40 in Online Users doesn't always show correctly   
    Turning redis off and going to no caching makes it work so clearly seems like a redis issue.
  25. Like
    sobrenome reacted to Dexter_X in Online Users doesn't always show correctly   
    Since 4.6 we're experiencing that kind of issues. The most annoying one for us is the "Recently browsing" widget does not work as well as on previous versions :
    If you see a user on the main logged users list "reading a topic" then you go to that topic, the user is not displayed as "recently browsing" in the topic's list. For example, now I'm writing this post and in the "Recently Browsing" just below I'm not displayed as being here... 😑
    🤷‍♂️
×
×
  • Create New...