Jump to content

Ziggs

Clients
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Posts posted by Ziggs

  1. 6 minutes ago, Michael.J said:

    If I can get access to either the site or a copy of the theme, I can see what I can adjust on my end if the theme developer hasn't fixed this on their end.

    Michael, I can set up access for you on my site.  I assume you'll need access to the AdminCP.  Let me work on getting an account set up for you and I'll private message you the login details.  🙂

     

  2. As a suggestion, could you add the option to choose which themes this is active for?

    Example:  I have two themes that have their own footer system, but I'd like to enable this for the themes that do not.  It would be great if we could even just feed the plugin a comma separated list of theme ID #s that it will be shown on.

     

  3. 1 hour ago, James101 said:

    @Ziggs - Sorry to know you are facing the same issue but thank you for clearing out the probable reason for the issue. It seems like its a theme based issue.

    Are you using the Dimension theme also?

  4. On 11/3/2020 at 10:33 PM, Michael.J said:

    If this is affecting other widgets then it might be a bigger issue with the theme itself. But if this is just affecting the Messages widget, I'll need a copy of the theme or admin login details to take a look and see what it could be.

     

    On 11/4/2020 at 12:52 AM, James101 said:

    Its just affecting different parts of the forums but not other widgets. I have sent you the login details to my ACP through private message.

    @Michael.J what James101 said is accurate for me as well.  Here are a few screen shots showing what happens when Messages is activated and I am using the IPSFocus "Dimension" theme vs when I use the IPS Default theme and a semi-customized version of IPS Default. 

    The latter two work just fine with Messages, so I suppose it's entirely possible this is a theme compatibility issue.

    Sorry for the blur effect.  This community is somewhat political in nature and it's possible that some members might take offense if I just post screenshots with their names listed.

     

    Stock IPS Default Theme

    2020-11-11_8-09-18.thumb.jpg.3a69936527cf80fa81219c4becc9a46b.jpg

     

    Slightly Modified IPS Default Theme

    2020-11-11_8-08-35.thumb.jpg.4e2838a6aa5ce941c1152e6b948fcb2a.jpg

     

    IPSFocus "Dimension" Theme

    2020-11-11_8-09-00.thumb.jpg.b172baef6f254a6b1a6c4b85b58d5507.jpg

  5. On 9/21/2020 at 1:51 AM, James101 said:

    @Michael.J - Hi, thanks for the advice, I will look into it.

    On a side note, I have a run into another issue with messages app. When enabled, some parts of the forums are narrowed down - http://prntscr.com/ukwjgs

    It become proper when messages app is disabled. 

    Had this happen on my 4.5 community using the IPSFocus Dimension theme.  Ended up disabling the theme and making my own, to regain compatibility with the Messages app.

  6. On 6/25/2018 at 4:15 AM, stoo2000 said:

    No it doesn't. Invision Community only deletes accounts that are validating on registration.

    I hate to bring a comment back from the dead, but by using Mail Bouncer over the years I have accumulated 42 pages of member accounts, mostly with 0-10 posts, that have failed email validation.  I would like to clean that up by deleting them, or at least deleting the oldest of them.

    Any tips or tricks on how to do that?

  7. 37 minutes ago, The Heff said:

    In my case, I noticed the PayPal errors before the patch was available. I ran the support tool to no avail. This means, of course, that having already run the support tool I wouldn't go and run it again, so the patches remained an unknown. My timing meant that I literally missed them.

    I'm hoping the calls in this thread result in something more proactive, even if we have to opt in to it.

    Running the support tool in the Admin CP didn't do a thing for me this morning, but all of the invoices for those memberships had expired anyway.  It sucks that there's also no way for an admin to "un-expire", resurrect, or re-activate an expired invoice too.  Unless I'm missing that somewhere.

    I had to manually create "Paid" invoices for the 20 or so members that had botched PayPal transactions.

  8. This situation has been a major pain in the ass for me tonight.  One of my forum's customers (paid member) alerted me to the fact that his recurring PayPal transaction had processed a few days ago but his account still hadn't been updated on the forum.

    When I investigated, I found that not only was he affected but some 20 other members whose paid memberships had renewed since I upgraded to IPB version 4.4.9 back on November 26th were affected as well.  They just hadn't noticed or complained yet!

    Then I found this thread after searching for anything involving "PayPal" on the forum here, and learned that a newer copy of 4.4.9 dated December 2nd had been posted in the Client Area since the one dated November 26th and that it included fixes for PayPal issues.

    angry the office GIF

     

    Not cool, Invision Power.  Not cool at all!  If you're going to release an updated copy of the software, increment the damn version number and let us all know.  ESPECIALLY if the new update has fixes related to commerce!

    I can tolerate quite a few inconveniences, but when it costs me lost revenue and lost customers, I start getting pretty upset.

     

  9. 7 minutes ago, jair101 said:

    Can't you simply filter out the forum from the default unread content stream? Do not forget to update it after you add new forums though. 

    I thought that was an option but I'm not able to find it in the Admin CP.

     

    11 minutes ago, jair101 said:

    Can't you simply filter out the forum from the default unread content stream? Do not forget to update it after you add new forums though. 

     

    3 minutes ago, Ziggs said:

    I thought that was an option but I'm not able to find it in the Admin CP.

     

    Nevermind, I figured it out.   Had to toggle the content type in the stream, and then set the exclusions.

     

  10. 3 minutes ago, Adriano Faria said:

    Hi there, no. It's a user feature. User will be able to ignore specific forums in their Account Settings. Admin can "protect" forums, so user will not be able to ignore them.

    Oh.  I really need to be able to mark a forum as "ignored" and then allow the users to decide if they want to see it in their activity streams or not.

  11. 1 hour ago, bfarber said:

    If I'm understanding correctly, you are wanting to give your former subscribers less permissions than regular members who never subscribed, is that correct?

    Correct.  I know that sounds odd, but here's some context:

    On my community we have a Vendor program wherein commercial entities can post to promote their goods and services.  When someone signs up as that, we have them create an account just for their business.   So, Joe Smith might have a member account called JSMITH1972 or something like that, but we create a separate account called WHIZBANG GIZMOS that he posts all of his Vendor activities under.

    When Whizbang Gizmos advertising campaign expires, I want to be able to cut off its ability to respond to posts, create new posts, send PMs, etc.  The only thing I want to give that account access to is the ability to renew its advertising through our Commerce section.

    JSMITH1972 can continue using the community as a member, as he always has, but under our Terms of Service cannot post commercially.

     

    Hope that makes sense.  🙂

     

  12. It would be very useful in the Commerce section of IPBoard, you could define which group you want to "return" the member to when their purchase benefits expire.

    Here's a scenario:

    1. Member is default member of Group ID 3, our registered members group.  They decide to become an advertiser and purchase a package through our Commerce section.
       
    2. Purchasing the package places them in Group ID 4, which has certain elevated permissions and allows them to upload a banner advertisement.
       
    3. When the package expires, rather than IPBoard returning them back to Group ID 3 which can still reply to threads, send PMs, and otherwise carry on business behind the scenes without being an advertiser, I want to be able to send them to Group ID 5 which I've locked down from those abilities and which has reduced permissions on the community.
       

    The reason for this?  Incentive to renew and expiration of their old content if they choose not to renew.

     

    A picture is worth a thousand words, right?

     

    image.thumb.png.e89e5e96ed4ec8e11389e24ea6935081.png

  13. I had purchased this add-on a while ago but held off implementing it until now.  I am having a problem, though, where I cannot seem to get the application to display a map of the entry's location.  Google Maps is enabled on my forum and works just fine for other things.  I have added the extra "Address" field to Links Directory, but still nothing.

    What am I doing wrong?

     

  14. 9 hours ago, Adriano Faria said:

    Sorry, I never used it so I'm not sure how can help you. If it works with it disabled (and it works!), then it should be some kind of filter, as I said here: 

    If that's the case, you will have to change all occurrences of "advert", for example. But I'm simply guessing. You need to look for some kind of documentation to see what they block. Maybe they provide a log or something. 

     

    No, what I was asking is if you can look around in my IPB config and make sure that I didn't screw something up in the way that I have the Classifieds app configured.

     

  15. On 3/31/2017 at 9:05 PM, Ziggs said:

    My users claim that they aren't receiving email notifications about anything related to their Classifieds ads but that they are receiving other forum emails.  I've checked and the Notification settings in the AdminCP are set to allow them to choose email as an option, and the ability to edit their settings is enabled as well.

    Email on my community is distributed through SparkPost.

    Any ideas?

     

     

     

    On 4/1/2017 at 4:16 AM, Adriano Faria said:

    No. This app uses the built-in email/notification class and I receive them all the time on my support board, where users test the app and report bugs. 

     

    My users are still not receiving any email alerts from Classifieds and I switched to SendGrid and can confirm that it is delivering with a good degree of success for all other forum emails.  Adriano, could I open a trouble-ticket and provide AdminCP access to allow you to look at my settings for me?

     

  16. 21 hours ago, h2ojunkie said:

     

    Are you using spark post on your test board?  I'm wondering if something in spark post settings is detecting the emails sent by classified app as spam and not delivering it.  I've never tried spark post , but I did have a similar issue with mandrill sending a bulk mail once.  A word in the email subject of the bulk mail triggered some kind of spam list, and only the first couple batches of email was delivered with the rest getting sent to a black hole.

    @Ziggs maybe try disabling spark post for a day and let your server directly send the emails and see if they get delivered.  I'm my experience, any time I've tried to send mail through a third party service I've had delivery issues with anything that involves selling something.  Even topic notifications for topics titled "for sale" or similar have given me problems.

     

    Very good possibility. Thank you for bringing that up.  I've toggled over to Send Grid based on other feedback I've received from some of my forum-hosting colleagues and so far it seems to be sending emails.  I think you're right that the Classifieds emails were getting sent into an anti-spam black hole of some sort.

     

  17. My users claim that they aren't receiving email notifications about anything related to their Classifieds ads but that they are receiving other forum emails.  I've checked and the Notification settings in the AdminCP are set to allow them to choose email as an option, and the ability to edit their settings is enabled as well.

    Email on my community is distributed through SparkPost.

    Any ideas?

     

×
×
  • Create New...