Jump to content

Configuration Issue Detected : Locked Task: deletecontent


Christ30
 Share

Go to solution Solved by Christ30,

Recommended Posts

Hello,

I have this error every 4 days:

Quote

Administrator Notifications

Locked Task: deletecontent

One of the routine maintenance tasks which run in the background has failed several times, which may indicate a configuration issue.

  • Application/Plugin
    System
  • Task
    deletecontent
    Permanently removes content queued for deletion.
  • Last Run
    2 minutes ago

You should check the logs for any indication of the issue or attempt to run it manually. If the task does not run successfully and you require further assistance, please contact support.

 

Logs are:

Quote

There are no results to display.

 

Link to comment
Share on other sites

I have delete the 3rd party "live topics", but always the same error:

#0 /home/cs/public_html/system/Member/Member.php(160): IPS\_Session::i()
#1 /home/cs/public_html/system/Content/Item.php(1369): IPS\_Member::loggedIn()
#2 /home/cs/public_html/system/Content/Content.php(2478): IPS\Content\_Item->url()
#3 /home/cs/public_html/system/Content/Content.php(409): IPS\_Content->adjustSessions()
#4 /home/cs/public_html/system/Content/Item.php(2566): IPS\_Content->delete()
#5 /home/cs/public_html/applications/forums/sources/Topic/Topic.php(1047): IPS\Content\_Item->delete()
#6 /home/cs/public_html/applications/core/tasks/deletecontent.php(58): IPS\forums\_Topic->delete()
#7 /home/cs/public_html/system/Task/Task.php(367): IPS\core\tasks\_deletecontent->IPS\core\tasks\{closure}()
#8 /home/cs/public_html/applications/core/tasks/deletecontent.php(69): IPS\_Task->runUntilTimeout()
#9 /home/cs/public_html/system/Task/Task.php(266): IPS\core\tasks\_deletecontent->execute()
#10 /home/cs/public_html/system/Task/Task.php(229): IPS\_Task->run()
#11 /home/cs/public_html/applications/core/interface/task/task.php(58): IPS\_Task->runAndLog()
#12 {main}

 

Link to comment
Share on other sites

The idea is you disable ALL plugins and test.  If it happens with ALL plugins disabled, you know it's not the plugins causing the problem.  If it starts working, you turn on the plugins one by one, testing each until you find the one causing problems.  

You figure out which is broken by process of elimination.  

Edited by Randy Calvert
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...