Jump to content

Repair broken images (emoticons) after migration


Thomas P
 Share

Recommended Posts

Hello folks,

how can I repair missing images, i.e. emoticons?

I guess most of them were missing after migration.

The emoticon code is still available in the post (e.g. :glasses:) together with a broken image icon:
https://www.mcseboard.de/topic/161893-letzter-macht-das-licht-aus-teil-2/?page=727&tab=comments#comment-1348191
The emoticon itself is not restored in the backend yet.

Emoticons I recovered are OK in new posts, but not in old topics:
https://www.mcseboard.de/topic/161893-letzter-macht-das-licht-aus-teil-2/?tab=comments#comment-995493
The emoticons : cool: and :thumb1: are restored in the backend.

Any way to repair that sustainable?

Thanks,
Thomas

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, opentype said:

Upload them via FTP to the old location. That fixes the old posts. 

Example: https://www.mcseboard.de/uploads/emoticons/glasses.png

Thanks, quick and easy :)

1 hour ago, Thomas P said:

Emoticons I recovered are OK in new posts, but not in old topics:
https://www.mcseboard.de/topic/161893-letzter-macht-das-licht-aus-teil-2/?tab=comments#comment-995493
The emoticons : cool: and :thumb1: are restored in the backend.

So this is the only issue open regarding former emoticon codes. 
Emoticsons with that shortcode are already restored in the backend - how can I fix the old topics?

Thanks

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...