Jump to content

URL links not working correctly


c3ptik
 Share

Recommended Posts

Possibly a quick, easy one for most of you but i can't figure it out...

I posted this on the forum:
http://www.ibizaoc.com/forums/index.php?/topic/14753-the-new-seat-ibiza-cupra-the-full-scoop/
Which works fine if copied and pasted.

If i paste the link into Facebook (for example) and the link is clicked on I end up with this url instead:
http://www.ibizaoc.com/forums/index.php?%2Ftopic%2F14753-the-new-seat-ibiza-cupra-the-full-scoop%2F
 

Is there any reason why the slashes ( / ) are being replaced with %2F ? And how do i fix that?

Thanks in advance!

 

Link to comment
Share on other sites

Hi, this isn't related to your issue exactly but just to let you know you can add some code in to your .htaccess within your /public_html/ folder on your webserver to remove the index.php? from everything.

http://docs.pyrocms.com/2.1/manual/setup/removing-indexphp-from-urls

So when visiting your website nobody would see the index.php?/ so it would be http://www.ibizaoc.com/forums/topic/example-topic/

 

 

Link to comment
Share on other sites

16 hours ago, c3ptik said:

Possibly a quick, easy one for most of you but i can't figure it out...

I posted this on the forum:
http://www.ibizaoc.com/forums/index.php?/topic/14753-the-new-seat-ibiza-cupra-the-full-scoop/
Which works fine if copied and pasted.

If i paste the link into Facebook (for example) and the link is clicked on I end up with this url instead:
http://www.ibizaoc.com/forums/index.php?%2Ftopic%2F14753-the-new-seat-ibiza-cupra-the-full-scoop%2F
 

Is there any reason why the slashes ( / ) are being replaced with %2F ? And how do i fix that?

Thanks in advance!

 

%2F = /

How to fix it? Pretty sure you can't - as it is facebook's interpretation of your pasted link.

 

 

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...