Jump to content

Community

Phil7789

+Clients
  • Content Count

    157
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Phil7789

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

1,033 profile views
    The button itself works as expected, but with a huge disadvantage: Wherever the editor is displayed global announcements are styled wrong. After uninstalling the button the announcements went back to normal for me. (IPS 4.4.3, also with default theme and disabled 3rd party addons) What it should look like: What it looks like when the editor with the message box button is present:
  1. Perfect, thanks Adriano. This is not urgent so waiting is perfectly fine 🙂
  2. Hey @Adriano Faria I am not sure if my post slipped through. Any thoughts about a teaser text? Thanks in advance 🙂
  3. I see and I totally agree. Thanks for the clarification 🙂
  4. Thanks for the fast reply 🙂 I tried with https://hytale.com/ and https://hytale.com/media Yes, but as soon as you save the post and you edit it again you cannot move the embedded content anymore. It behaves like it is content you wrote. You would have to cut and paste it to move it. Best regards, Phil
  5. I tested this plugin with Nathans plugin and I couldn't find any errors, so I would assume that both plugins are working side by side without any conflict. Both internal and external links are rich embedded (except internal links that are pointing e.g. to /forums or /calendar, but this is normal. Only records are embedded). @A Zayed I have some small question though: After embedding external links the embedded content is editable. My suggestion would be, if possible, to prevent editing so users or mods do not accidentally alter the embedding. This happens only after embedding, saving and editing the post again Are only those images pulled by the plugin that are marked as meta or og-image? I tested with a site with a lot of images and only the title and text is pulled (I checked to pull every available information) Is it a wanted behaviour that we cannot move the embedded content like the default ones (e.g. quotes or videos with the little movement indicator in the top left corner). Same as above, only after saving and editing the post again Cheers, Phil
  6. Hey Adriano, I have a small question or feature suggestion. For each position you can enter a description of what this position is about. This description has it's styling in the detailed view while it has just a plain text description in the overview of all positions (which you can expand). Detailed view Overview (plain text) Would it be possible or would it be a good idea to have an additional and short "teaser" text where you enter just a short description, which is displayed while viewing all positions as all the markdown / styling like lists is lost in the overview. When viewing one position in particular we could then use the more detailed text with lists and styling like bold or italic text and links, etc. Best regards, Phil
  7. Tested. Works. Simple as that 😄 Thanks a lot. Just a little thing: I have a background task in my dashboard with 100% progress (TS3 Updating all members profile status caches...). Is this related to the app or to IPS? It should be removed at 100%, shouldn't it? Edit: It looks like the task queue is now locking 🤔
  8. It would be a good idea to put it in the feedback section, that's right :) I wanted to ask around first if anybody else noticed this, but I assume it should be the same behaviour for everybody. Could perhaps a moderator move this topic? So we don't have this one twice. Cheers, Phil
  9. After reinstalling the application the old tasks are gone, but the problem with the locking tasks remains. As soon as I run them manually my server instantly "crashes" with a 500 error (internal server error). Unfortunately no error is logged inside the ACP. This is my most recent error from my webservers log: [Fri Mar 29 17:10:02.476632 2019] [proxy_fcgi:error] [pid 30673:tid 140166226441984] [client **IP**] AH01071: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Cannot redeclare IPS\\ts3integration\\extensions\\core\\Queue\\ts3_lang_to_str() (previously declared in **ROOT_PATH**/applications/ts3integration/extensions/core/Queue/SyncTeamSpeakInBackground.php:114) in **ROOT_PATH**/applications/ts3integration/extensions/core/Queue/TeamSpeakProfileCaches.php on line 113', referer: **IPS_URL**/?adsess=6bcbf45c4298c6dccbc0221508d67cce&app=core&module=settings&controller=advanced&do=tasks&sortby=app&sortdirection=desc I masked our sensitive data in this code snippet. Best regards, Phil P.S. No problem if you're new. More important is that you're trying to help 🙂 EDIT: Stackoverflow mentions this (https://stackoverflow.com/questions/1953857/fatal-error-cannot-redeclare-function)
  10. Hey guys, after moving a topic post (splitting up to a new thread) I noticed that an "Underflow exception" was logged in the system log, as the comment is of course no longer available in the original thread. Probably due to a webcrawler looking for that comment. Did anybody else notice this / had similar problems? While this is technically correct (the comment is gone for the old link) wouldn't it be better if the system somehow could "lead" users or webcrawlers to the new location of the post / comment? It isn't gone, just the location of the post changed (to a new thread). Cheers, Phil
  11. Absolutely, so no rush. But I've seen you already updated the app. Thanks 🙂
  12. Hey @MrFisc I updated the application and have a problem with the tasks I am not sure about what's the cause. I have 2 tasks that stall / freeze and don't work properly. This is the Profile Cache every 15 Minutes ("ProfileDisplayUpdate15Minutes") and AutoSync. So I went to the application settings and saw that the settings changed a bit. Now we can choose to cache the profile for 1 hour up to 1 week. After updating this setting the error for the Profile Cache every 15 Minutes is gone, but now the ProfileUpdate task which is ran hourly stalls / freezes. When I ran the task manually I got a 500 error (internal server error), so my questions would be Is it correct that the "old" tasks are still in the list, although they're no longer available Do you have any hints on what to do or what the problem might be (e.g. re-installation of the application) Any advice on PHP memory limit or PHP execution time? How much "power" do your tasks need? All the other tasks (also 3rd party) seem to work correctly. Thanks in advance 🙂 Phil
  13. Thanks for your time Adriano and sorry if I confused you, I tried my best. I will ask the IPS team for a solution. For the ACP: I noticed the FA icon while examining the code with Chromse developer tools, so I assumed that it should be there, but I might be wrong (again -> IPS). I totally agree with you, the chosen icon is displayed and you're right this is the only thing that matters. I just stumbled accross this "bug" and thought I could report it (and yet again: IPS). So thanks for your time and effort 🙂 Phil
  14. I am referring to this. Where the yellow warning icon is you can see that it says conent instead of content. But I think this is related to IPS
×
×
  • Create New...