Jump to content
Invision Community

zelgadis

+Clients
  • Content count

    108
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Everything posted by zelgadis

  1. If I go in Database -> Edit -> Display Template Group and change your template with the IPS Default, the reactions in the comments appears. So, I think, it's not an user group settings problem. Now, I've made a fresh install of Magnum Theme 4.1.4. In Pages -> Templates I've removed all templates that starts with S1 and I've reinstalled the templates. The problem is still there.
  2. You see the reactions in the Article (the record). All comments to the record are without reactions.
  3. Link to check: https://www.dragonslair.it/index.html/reviews/recensione-di-stranger-things-stagione-2-r698/ Yes, I updated all the Pages templates.
  4. Hi TAMAN, I use Magnum Theme and in my Pages I use one of your templates as Pages Display template. As you can see in the attachment, when I use one of your templates as Display Template, (example "S1 One Column"), in the records comments, the reactions are missing.
  5. Clubs Enhancements

    Sorry Adriano, the problem occurred after installing your plugin and disabling it everything works, but it was just a coincidence. After several tests it seems that the problem is still there. Sorry.
  6. Clubs Enhancements

    I have a problem with Pages, if this plugin is active. In my database -> category, I have active the following options: - Post Topic: Post a topic to the specific forum each time a new record is added - Use forum for comments: comments will be posted as replies. If I create a new record and, rather than publishing it immediately, I set up a future publication date, the record won’t be published in the expected schedule. Even if it apparently seems published. See image attached. If I disable the plugin, I have no problems.
  7. Choose Article Author

    This plugin does not work properly with version 4.2.4. In Database -> Categories, I’ve active the options “Post topic” and “Use forum for comments”. Previously, when I create an Article, and choose another author, the system creates the topic inside the forum with the same author I chose. Now, with version 4.2.4, when I create an article choosing a different user as the author, the article is created as if posted by that user, but the connected topic automatically generated by the system inside the forum has me as the author instead of the chosen user.
  8. Magnum Theme [ support topic ]

    User profile -> recent profile visitors. The users photo are stretched.
  9. Magnum Theme [ support topic ]

    This behavior only occurs with Microsoft Edge if the forum contains new elements.
  10. Magnum Theme [ support topic ]

    Ok. I hope they will add a class in the futures versions. No. I did not add any custom CSS.
  11. Magnum Theme [ support topic ]

    The above problem is still present in version 4.1. If you Use a Feature Color for a specific forum, the icon is not faded out to indicate there are no unread topics within the forum.
  12. Magnum Theme [ support topic ]

    Some trivial things. Ok, this is not so trivial for me: Community -> Forums -> Edit -> Display settings If you ‘Use a Feature Color’ for a specific forum, the status icon does not change for read/unread status. If you mark forum read the icon doesn't change. Notification Settings Title in Notification settings is difficult to read; If you turn off and then turn on a notification setting, the color is not green, as it should be, but dark grey. Checkbox I changed "CheckBox: Background" to light but, if I uncheck it, the background is still dark. Editor If you turn on, and then turn off the "notify me of replies" setting, the switch remains dark grey instead of light grey. Registration form If you insert an invalid value on a field, the background color doesn't change. It’s difficult to understand that there’s an error.
  13. Magnum Theme [ support topic ]

    Theme version 3. If I turn ON Global Widget TOP, the calendar view is not correct. See attached image.
  14. Magnum Theme [ support topic ]

    In versione 3.0, the option 'Header' -> 'Search Position' -> ' Nav Bar' has been removed permanently?
  15. Magnum Theme [ support topic ]

    I don't know what happened. I've changed the key from slider_article_truncatecontent to slider_article_content_truncate and the problem was still there. Then i changed back to slider_article_truncatecontent key and now it works.
  16. Magnum Theme [ support topic ]

    I uploaded the new "Slider and Footer template" and deleted the old ones. I've verified the key and it is slider_article_truncatecontent.
  17. Magnum Theme [ support topic ]

    I downloaded the new version and updated. As you can see the problem is still there: https://www.dragonslair.it/
  18. Magnum Theme [ support topic ]

    Hello TAMAN, I've a problem with "line truncate" option on the article slider. I've applied the fix you provided but it doesn't work.
  19. Magnum Theme

    Fantastic theme! The design is great, there are so many customizable features, and the support is friendly and fast. I'm completely happy.
  20. I found the problem. If the star rating is ON (in my case in the categories options) and in the DB -> Options -> Allow reviews is ON, the star ratings is displayed. If the star rating is ON (in my case in the categories options) and in the DB -> Options -> Allow reviews is OFF, the star ratings is not displayed.
  21. Enable star ratings is on. I've a DB with categories and it's an option in the category settings not in DB. I have not changed anything. In the previous version (1.0.4) it worked.
  22. With the new version (1.0.5) the star rating is not displayed in the front page. Did I do something wrong? http://www.dragonslair.it/ The problem I had with the 'teaser paragraph' displayed after the content body is now resolved.
  23. I never added it. I found that field when I upgraded to IPS 4.0. I thought it was a standard field. I used it because it appears as a brief summary in the listing template.
  24. The 1.0.4 version displays the teaser paragraph AFTER the content body. (see image) In the previous version, the teaser paragraph was displayed correctly BEFORE the content body.
  25. When I use your template as "display template group" (to display records) the star rating system does not appear. Example: http://www.dragonslair.it/index.html/news/sondaggio-di-ottobre-2016-r427/ In my db I use categories. It would be appreciated if you give istructions how to display the category in the record template: Please consider to create a "Listing Template Group" to give a better look to these pages: http://www.dragonslair.it/index.html/articles/
×