Jump to content

mark2012

Clients
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by mark2012

  1. Dawpi im trying to install the app but im getting this error message : There was an error installing the resource, please submit a support ticket for further assistance. Im running v4.5.4.2 can you help me a bit ??
  2. you managed to make the plugin working ?
  3. @newbie LAC im having some hard times trying to place an advertising banner (iframe) between category 187 and 3 This is the custom css : .cForumList li[data-categoryid="187"], .cForumList li[data-categoryid="3"] Extra Condition : empty The banner does shows up, but its double (which mean it appear twice in same position ) What could be the problem ?? editing: if i edit the css code to show only after 187 category, the advert it shows corectly : .cForumList li[data-categoryid="187"] no issue so far with this css custom
  4. @bfarber thanks a lot for info! Indeed i was looking to use meta tag editor.I will try instead your suggestion with template editing.
  5. Hello Im looking to add meta description for profiles pages but im having problem how to add variables such as username. Example for meta description : <username> - website name : top keyword for best experience Any suggestion please ?
  6. newbie what Custom CSS and position should i have in orderd to display an html advert after 15 th post in all pages from a topic This one: .cPost:nth-child(15n) is not working all fixed
  7. Hello At Recently Browsing box it appears only registered members and i would like to be displaied guest numbers as well. How can i do this ??
  8. Hello Im looking for an application which send automatically private message to customers which purchase subscription plan (chosen by me as administrator). I also need to be able to customize this kind of PM which paid users will get it. At version 3 was already such an application : but for version 4 is not anymore. Thanks and waiting for your reply.
  9. I also tried with this extra condition: {{if isset(\IPS\Output::i()->hiddenElements['nbenhadverts_node_class']) and \IPS\Output::i()->hiddenElements['nbenhadverts_node_class'] instanceof \IPS\forums\Forum and \IPS\Output::i()->hiddenElements['nbenhadverts_node_id'] == 11}} 1 {{endif}} and still the ad does not shows up
  10. Hi Im trying to add a new html ad for a particulary subforum (id 11) for all topics included here and i have this extra condition : {{if request.app == 'forums' and request.module == 'forums' and request.controller == 'forums' and in_array(request.id, array(11))}}1{{endif}} with custom css : .cPost:nth-child(9n) with Insert ad after chosen element but the advert does not shows up. Whats wrong with my extras condition ??
  11. I just did that thanks. Everything is fine there Diagnostics System check passed Source files unmodified Database structure ok External connections working Server time is accurate Apparently it was something wrong with the theme . I managed to changed the theme and now everything is working fine.
  12. Hello, While trying to access my forum i got an error : An error occurred (500 Error) I have an open a ticket already but until im getting an answer i have open this topic as well. Checked the logs : Error: Class 'IPS\Theme\Cache\class_core_front_global' not found (0) #0 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Theme/Theme.php(926): eval() #1 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Theme/Cache/Template.php(108): IPS\_Theme::overloadHooks('class_core_fron...', 'IPS\\Theme\\Cache') #2 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Theme/Theme.php(777): IPS\Theme\Cache\_Template->exists() #3 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Dispatcher/Dispatcher.php(172): IPS\_Theme->getTemplate('global', 'core') #4 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Dispatcher/Standard.php(113): IPS\_Dispatcher->finish() #5 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Dispatcher/Front.php(640): IPS\Dispatcher\_Standard->finish() #6 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/system/Dispatcher/Dispatcher.php(154): IPS\Dispatcher\_Front->finish() #7 /home/nginx/domains/xxx/public/forum/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #8 {main} What may be wrong ? I didnt make any changes lately. PS: I am able to login to admin panel, however the front-end gets 500 errors.
  13. Thank you. I managed to deactivate Enable highlight block in profile. Instead of simple deactivating the block how can i edit it? Perpahs to add instead of text a iframe advert code.
  14. Axen one last question please. How i can change the text from member`s profile : Title group 1 Text group 1 Title group 3 Text group 3 with something else ?
  15. @aXenDev When clicking to topic is possible to redirect the member at latest page directly instead of being redirect to first topic page ? Where i can change ?
  16. Hello I need help in order to modify this plugin : I need advertisments placed inside the plugin to be displaied on mobile theme as well (desktop and mobile as well). Please PM if you can help me with matter.
  17. I do not have Ignore Topics installed. I only have two plugin installed : (NB40) Ads After X Posts Enabled 1.0.6 (NB40) Separate Pinned Topics Enabled 1.0.4 @Nathan i can provide you with all details - but tonight , when i`ll install again your app so you can investigate the problem. I cannot now sorry because its large activity.
  18. Only restrict guest for view attachment/images Hide emoticons : No Hide Code: No Hide Spilers No Quotes : No Apply to ALL forums Exclude topics 0 Hide content in first post - disable Allow search enginee to view hidden countent - No The error occur when i was logged in as administrators, members or guests. I have tested on those three circumstances.
  19. Ok, i understand. And what number should i add at Advert location key(s) ? I added e5 at key and now the adverts appear after posts 5, after posts 10 , after post 15 , after posts 20 etc Basically the advert does appear now 5 times per page which is not good. And im not able to select : Select the forums in which the ad will be shown Reverse Every Page Because both boxes are frozen and not clickable.
  20. Nathan the error occur immediatly after ihave installed the app. The setting i had was only to limit guests viewing the images/attachments. It happen in all forums/questions forums as well not having. And this error i get : [Template forums/front/forums/topicRow is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] along with the error message mentioned by typography
  21. I got the same error couple of hours ago. I was forced to deactivate the app.
  22. ok and what numbers i need so the adverts should be display after those posts 5,30,55,80,105,130,155,180,205,230
  23. Hello Im getting this error message : [[Template forums/front/forums/topicRow is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] How can i fix ?
  24. Hello I purchased the plugin now and im trying to configure it. I have those advertisment: test Advert location key(s) :5,30,55,80,105,130,155,180,205,230 test3 9,34,59,84,109,134,159,184,209,234,259, test4 12,37,62,87,112,137,162,187,212,237,262 test5 18,43,93,143,193,262,287,312,337,362,400 The problem is every advertisment i have added does appear only in first position. Example : first one (test) appear only after post #5. After other posts such as 30,55,80 etc does not appear. What could go wrong ?
×
×
  • Create New...