Jump to content

Archiving not archiving


Go to solution Solved by Marc Stridgen,

Recommended Posts

Posted (edited)

A few weeks ago, I set the archive to 7 years.  The process completed within days. 

Could contain: Text, Page, File, Menu

 

 

Could contain: White Board, Text

 

However users are still finding and posting on decades-old threads such as this one today:

Could contain: Text, Number, Symbol

 

Why aren't the pages archived?

Edited by bassangler
Link to comment
Share on other sites

IDK what's going on, but it appears the archive function is actually deleting posts.  I have a lot of "We could not find that topic." errors in my logfiles now.  So I turned it off.

Link to comment
Share on other sites

I guess my question is, what was your recognition of that the process was complete? Typically, this would happen slowly in the background so there would not be a task like many other items that you could see "completes." It also, depending on the size of your community and your settings, could have a lot to crawl through and would do topics in batches so you may see some topics archived but others have not yet been processed.

Link to comment
Share on other sites

On 5/4/2022 at 3:23 PM, bassangler said:

A few weeks ago, I set the archive to 7 years.  The process completed within days. 

I looked at the main dashboard and it didn't show any processes running.  If an archive process is running, it should be showing that it's running.  Doesn't make sense that it wouldn't.

Link to comment
Share on other sites

6 hours ago, bassangler said:

I looked at the main dashboard and it didn't show any processes running.  If an archive process is running, it should be showing that it's running.  Doesn't make sense that it wouldn't.

There is no background task that shows for the archiver, as its always run, every cycle. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Huh?  The thread was from 2006. Nobody had posted on it since, until 2 days ago - 15 years later.  If it had been archived, nobody should have been able to post on it, right?  

As mentioned above, the archive process started 6 weeks ago. That topic should have been archived, ergo that recent post should not have been possible on a 15 year old topic.

But at any rate, I just PM'd you a topic from 2004.  Go ahead and post on that then.  It should be archived, but it's not.

Link to comment
Share on other sites

The first link I sent you was an example of somebody who was able to post on a 15 year old topic that should've been archived.

Just had somebody moments ago post on a 9-year old topic.

Clearly archiving isn't working.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...