Jump to content

Community

Veilon

+Clients
  • Content Count

    463
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Posts posted by Veilon

  1. 1 hour ago, Paul E. said:

    I assume you're talking about making sure that URLs in your Xenforo install will end up redirecting to the correct place in IPS. For example, https://example.com/community/threads/how-to-remap-conversion-ids-xenforo-2-to-ips-transfer.123456/. In this case, XF thread ID 123456 will redirect to wherever the thread ended up after your conversion. It might be something completely different like example.com/forums/topic/345678-how-to-remap-conversion-ids-xenforo-2-to-ips-transfer/.

    This is handled by the conversion scripts that will be a part of your install, even after the conversion is complete. The logic is hardcoded and not handled by the furl system. See /applications/convert/sources/Software/Forums/Xenforo.php and look for the checkRedirects() method to see how forum URLs are handled. There are similar methods in core for things like member profiles, etc.

    IPS will see the URL pattern that matches Xenforo and automatically redirect to wherever the content ended up post conversion. IDs will likely be different for everything, but as you found in those tables, a one-to-one conversion is stored to do the translations.

     

    1 hour ago, Paul E. said:

    checkRedirects()

    This function starts the Converter app ?

  2. 1 hour ago, Paul E. said:

    I assume you're talking about making sure that URLs in your Xenforo install will end up redirecting to the correct place in IPS. For example, https://example.com/community/threads/how-to-remap-conversion-ids-xenforo-2-to-ips-transfer.123456/. In this case, XF thread ID 123456 will redirect to wherever the thread ended up after your conversion. It might be something completely different like example.com/forums/topic/345678-how-to-remap-conversion-ids-xenforo-2-to-ips-transfer/.

    This is handled by the conversion scripts that will be a part of your install, even after the conversion is complete. The logic is hardcoded and not handled by the furl system. See /applications/convert/sources/Software/Forums/Xenforo.php and look for the checkRedirects() method to see how forum URLs are handled. There are similar methods in core for things like member profiles, etc.

    IPS will see the URL pattern that matches Xenforo and automatically redirect to wherever the content ended up post conversion. IDs will likely be different for everything, but as you found in those tables, a one-to-one conversion is stored to do the translations.

    What's the reason id substitution might not work ?)

  3. 14 minutes ago, Paul E. said:

    This should work magically. You need to make sure that you select the converters when downloading the IPS files (assuming you're self-hosted). If you follow a link from your Xenforo install, the URL should be automatically rewritten to the correct path in IPS. It will likely have a different ID associated.

    No additional scripts are needed, assuming you are installing IPS in the same location as Xenforo. If you've changed the path, you may need to rewrite your URLs and pass them to IPS with the old path.

    So ID's should automatically remaps at the conversion stage ?

    At the moment, the same sections on IPS and Xenforo have different itвs (For example: Example theme 1 - Xenforo id 527, Example theme 1 - IPS id 327). I didn't find any rules for the redirect You're talking in the system (Furls). 😅

  4. Hello!

    How can I remap those posts that IPS created when migrating to those that I had on xenforo ?

    I expected that after the transfer, all rewrites would work automatically, but unfortunately this did not happen.

    As far as I understand need some php script using data from these tables 👇 for remaped id's

    convert_link
    
    convert_link_posts
    
    convert_link_topics

    Thank you for help !)

     

    @Stuart Silvester perhaps you already know how to solve this problem ? 😅

  5. 2 minutes ago, Rob ter Linden said:

    Hello,

    I am having issues with changing the height of the slider.
    If you set it to 300 pixels instead of 600 it leaves a big grey area.

    Hope this gets fixed ?

    Thanks!

    You can reduce the indentation in the settings. If you can not do it, please contact US at the PM! ((Link to the forum, as well as data from ACP, we will do everything)

  6. Version 1.2 - 4.3

    What's new:

    • Fixed all bugs found during the period of no updates.
    • Added Topic View functions
    • Added Titles and Widgets functions
    • Swipper Slider update to the last version
    • Reorganized the settings menu
    • VEILON framework updated to the latest version
    • Added Articles Blocks (ALFA VERSION We are ready to hear your suggestions on changing the position and styles of the blocks)
    • and much more...
  7. 2 minutes ago, ssg said:

    Hello, 

    I have Invision Community 4.3.2, and today after bought, it makes completely unusable.
    I see only blank page and nothing more.

    Could You help me to figure it out ?
    Greetings.

    Please write the version of the style You are using, and data from ACP PM me. Thanks. We will try to help You

  8. 1 hour ago, Rob ter Linden said:

    Hello,

    When I am trying to edit the Slider Height (in px) from 650 to 400 this works but the rest of the website doesn't adjusts.
    So it leaves a dark unused space underneath the Slider.

    Am I missing a setting?
    Thanks!

    Thanks for the message. Fix this in the next update.

  9. 10 hours ago, Bakako said:

    CSRF protection key did not match. This may indicate a plugin or theme is out of date

    Please write in PM your version of the engine and style that you use. And also at what actions this error occurs. We will try to help you.

  10. 3 minutes ago, asrfsaafafsafa said:

    (no changes, installed this theme fresh) my icons are missing, but they are added.

    lGRDvyR.png

     

    stable theme was working with my css code also to make sub-forums look well

    Mi5npd5.png

     

    On default theme i see all of my icons, and things, custom css is working well also

    Please, write us about it in a PM with a link to the forum. Thanks.

  11. 1 hour ago, zovk said:

    Hello Guys.  its my First time with the Homepage Software and themes here so sry then i say anything wrong. i have a problem i hope you can help me. 

    I Uploaded the Teamplate  its working but i have a White Bar  on the Page and i dont know from who is it coming any idea for this ?. 

    https://gyazo.com/10462a713b4773a4dde56ab525daddae

    Teamplate.png

    Hello! Probably You have set the version to 4.1, 4.2 or 4.3 IPS. Check the compatibility version of the style and IPS.

    We would also like to inform you that the requests for those support are processed in the PM as soon as possible.

  12. Version 1.2 - 4.3

    What's new:

    • 4.3 compatibility
    • Converted Theme Settings
    • Added New Topic View functions
    • Fixed all bugs found so far
    • Added new Header functions
    • And much more...

    Request about all problems write in PM

    Thank you for being with us!

  13. 1 minute ago, Agent Shark said:

    The following has been made aware by IPB staff and myself:

    When using the page editor, you are unable to use all block features and the theme is detecting all the available custom blocks available via Pages. Examples include the database blocks for the page editor. Similar to the quick fix you provided me, I have to use that fix for this issue as well. 

    This issue is resolved in the update. I have to finish a few things and test the theme to the errors. Then I'll upload it within 24 hours. Thank you very much for your help in Troubleshooting!

  14. 2 hours ago, Agent Shark said:

    Experiencing issues with Surface Dark where editing the blocks on the forum page aren’t saving. Spoke to IPB and they told me it’s a theme issue as on the original template, no issues occur. Please help.

    Hi. We are aware of this problem. You haven't found a solution yet, but you can switch to the default template, make changes to blocks, and return to Surface.

×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy