Jump to content

Community

marco2306

+Clients
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

About marco2306

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

1,312 profile views
    The basic structure of the style is great. You can argue about the colors and you can change them in the ACP. A lot of setting options, which simplifies editing. As a beginner with styles, you can quickly lose track of things, you have to deal with them. It is definitely worth the money.
  1. There is no picture in the post, but it is in the editor
  2. Hello, First thank you for the good plugin. Unfortunately, my picture is not shown at % 7B ___ base_url ___% 7D ..... If I replace it with my URL, then it works. Where can I change that permanently?
  3. The last post worked. thank you The one with the ad that shows it twice above, unfortunately not.
  4. I noticed that only the first post is checked, does it have to? If a discussion lasts for several days or weeks, the message comes because I have set it to 30 days. Can't you change that only the last post is checked?
  5. Thanks for the plugin. In some styles the box is shown 2 times above, is there a solution?
  6. Yes, it says in the description
  7. Updated the new version today. Since then I have not been able to access the acp. Fatal error: require_once(): Failed opening required '/www/htdocs/xxxxxx/ipb4/applications/threadstartercore/sources/ThreadStarterProvider.php' (include_path='.:/usr/share/php:..') in /www/htdocs/xxxxxx/ipb4/applications/threadstartermusic/modules/admin/settings/settings.php on line 19 I have to say that I reset the database. Can you help me? Edit Could use the support link from the demo forum to ACP and uninstalled and reinstalled the plugin. Now the forum goes again.
    I just bought the extension and unfortunately found that the pop-up window opens, but the search and image selection does not work. How can I fix it? Kind regards Problem solved, great support
  8. Thank you, I removed the box and it works again.
  9. Has probably no interest in giving support here. I've been waiting 24 days... Waiting for a short time is ok, but 3 weeks without an answer is a bit much.
  10. Hello Adriano, Yesterday I bought and installed this plugin. Have also given my group the rights to do so. Now a user is in Validating and the widget shows nothing and reports that it needs to be configured. How can the error be corrected? Plugin version: 3.2.1 IPS version: 4.4.9 Best regards
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy