Jump to content

Community

ntrivilino@alice.it

+Clients
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by ntrivilino@alice.it

  1. @TAMAN after the last update, i have this in the palette menu, it's normal ? 🤫
  2. @TheJackal84 any problems with the landing page on the smartphone/tablet view (text out of any box, images not allineed...) Main Block (Multiple Image Backgrounds) don't work (error when save to active the app) EDIT: Content Blocks Multiple Selections don't work correctly: in carousel style text exit from the box (in the grid style work ok) request: a block for "pages" articles like the Forum Topics (Multiple Selections) ? thanks
  3. a block for "pages" like the Forum Topics (Multiple Selections) ?
  4. problem with the light palette, when open the topic reply, look the image EDIT: problem SOLVED
  5. i have installed the theme here www.drivingitalia.net but the sliders don't work, don't load the pages
  6. thanks @TAMAN for the last theme update :-)
  7. it's possible to remove the views and comments info?
    after select the XML FLine file for installing the theme, i receive this error The file must be smaller than 2MB. and the installation don't proceed, how i can install the theme? thanks EDIT problem solved by Veilon, thanks
  8. after the last IPB 4.4.4 update, we have little problem with the Mind theme 😞 can update the theme? Thanks
  9. After update, i just selected the S1 two column and i have tested: if you hare logged in the article don't appear, look error if you visit the site like guest (not logged) the article work and appear correctly! solution please? thanks
  10. help me please @TAMAN when i try to open an article i receive this message NOTE: i have update the template Sorry, there is a problem Something went wrong. Please try again. Error code: EX0 TECHNICAL DETAILS Error: Call to a member function url() on boolean (0) #0 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/modules/front/database/record.php(310): IPS\Theme\class_cms_database_m03_01_19_s1_two_column->record(Object(IPS\cms\Records1), '\n<div data-cont...', NULL, true) #1 /home/i125w7do/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\database\_record->manage() #2 /home/i125w7do/public_html/system/Content/Controller.php(50): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #3 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/sources/Databases/Dispatcher.php(347): IPS\Content\_Controller->execute() #4 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/widgets/Database.php(128): IPS\cms\Databases\_Dispatcher->run() #5 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/sources/Pages/Page.php(1281): IPS\cms\widgets\_Database->render() #6 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/sources/Pages/Page.php(2210): IPS\cms\Pages\_Page->getWidgets() #7 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(112): IPS\cms\Pages\_Page->output() #8 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(43): IPS\cms\modules\front\pages\_page->view() #9 /home/i125w7do/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\pages\_page->manage() #10 /home/i125w7do/public_html/applications/cms/modules/front/pages/page.php(33): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #11 /home/i125w7do/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\cms\modules\front\pages\_page->execute() #12 /home/i125w7do/public_html/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #13 {main}
  11. please @Heosforo update this great theme to 4.4 IPB! I have buy your Chocolate theme simply to thank you :-)
  12. you can update Mind theme to the new 4.4.0 IPB? Thanks
  13. when i try to open my website drivingitalia.net with Internet Explorer i have this error with white page (no problem with Chrome)
  14. please @Heosforo read my PM
    simple, perfect, incredible, styling work! I have buy your Chocolate theme to thanks
  15. for @Heosforo the Show particles option don't work, but it's active
  16. hi, i have buy your theme theme and template installed, but the landing page don't work
    fantastic and professional work!
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy