Jump to content

Rob Pearson

Friends
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Rob Pearson

  1. Hello We have found the design of the sidebars menu (as shown below) very useful and would like this or a similar thing on our website. Is there a guide for creating this like the IPB release notes guide or can anyone help? Thanks Rob
  2. Rob Pearson

    iAwards

    Hello @Adriano Faria and everyone So on our website we have set the award to be issued by the account 'British Borders' as shown below: However when an award is being issued the above setting is not detected for some reason and instead the award is granted to you by yourself as shown below: This has always been the case and we are eager to resolve this.
  3. Hello @-RAW- and everyone So on our website we have set the award to be issued by the account 'British Borders' as shown below: However when an award is being issued the above setting is not detected for some reason and instead the award is granted to you by yourself as shown below: This has always been the case and we are eager to resolve this.
  4. We have been successful in creating the box but we have encountered a small problem It does not display the correct information to match the staff members description. But instead they seem mixed up. How do we put a check in place or what script is required to ensure the correct description matches the staff member. As you can see we clicked on Levi but is shows EpicFail's information. Any ideas?
  5. @BomAle Thank you for your advice. Could you please elaborate on your point. How do i define a valid URL for it when all i want to do is pull the information from the staff directory.
  6. Hello @Jacques Corby-Tuech thank you for highlighting that. When using the ips.ui.dialog i get this error This is my code <a href='elementWithDialog' data-ipsDialog data-ipsDialog-url='elementWithDialog'>Launch dialog</a> <div id='elementWithDialog' data-ipsDialog> <!--PULL USER BIO --> {{if \IPS\Member::loggedIn()->language()->checkKeyExists( "core_staff_directory_bio_{$user->id}" )}} <br> <div class='ipsType_richText ipsType_normal' data-ipsTruncate data-ipsTruncate-size="4 lines" data-ipsTruncate-type="hide">{lang="core_staff_directory_bio_{$user->id}"}</div> <!-- END USER BIO--> {{endif}} </div> <script> var dialog = ips.ui.dialog.getObj( $('#elementWithDialog') ); </script> Thanks
  7. Greetings, for the past few days i've been having trouble trying to add a "View Bio" button which would open a popup with that persons staff biography. Currently i've got: {{if \IPS\Member::loggedIn()->language()->checkKeyExists( "core_staff_directory_bio_{$user->id}" )}} <br> <div class='ipsType_richText ipsType_normal' data-ipsTruncate data-ipsTruncate-size="4 lines" data-ipsTruncate-type="hide">{lang="core_staff_directory_bio_{$user->id}"}</div> {{endif}} Below is an image of how the message opens. We would like the Bio to do the same https://i.gyazo.com/23ae919acd6e5c1c51078107496511f4.mp4 It gets the information for the users bio, but i have no idea on how to make it display in the middle of your screen via pop-up, kind of like the message module/button does, on the staff directory. Any tips and help are greatly appreciated
  8. One of our web team members was able to create a custom block using Java and auto plays video based on video ID. Thanks for trying to help @amator This thread can now be locked.
  9. I dont want it for profile but just when you go on a page for it to autoplay. Seems not to work :/
  10. This is our code <iframe allowfullscreen="" frameborder="0" height="625" src="https://www.youtube.com/embed/a9dJTPFnnE8?autoplay=1&rel=0&controls=0&showinfo=0" width="100%"></iframe>
  11. On our website we have a youtube video that we would like to start automatically when someone visits the website. You can see here - Our Website I have been however unable to get it to start automatically. When we insert the ?autoplay=1 as required and save nothing happens. We revisit the code to find that the code for autoplay has been removed and thus preventing this from working. Do anyone have a fix, work around or solution. Thanks Rob
  12. Forgive me. I am not the most advanced web developer. What steps would i need to take @Aiwa Thanks
  13. Hello, I was just wondering if what i want to do is possible and if i would be grateful is someone could explain how, On the left hand side of this page you can see a 'Political Party' profile field option. This option has 6 'select' fields and i was just wondering if, on another page, we can have it so based on the amount of people who set say X Party it displays a numerical value. An example would be On a new page it would say Members of X party: 21 Y party: 30 Z party: 5 and this would be based of the field option they select. Basically so we can count party members. I have tried to explain this the best way i can. Hopes it clear Thanks Rob
  14. Hello. I'm hoping someone can help me in doing this. I am unsure whether IPB supports this by default or not so here goes... On our homepage we have an announcement feed (default IPB announcements) When posting a new announcement i would like it to notify all members that a new announcement has been created in the notifications bar here Is this possible and if so how? Thanks Rob
  15. Rob Pearson

    iAwards

    Not to worry i have fixed it. ^ My comment can be deleted.
  16. Rob Pearson

    iAwards

    Hello @-RAW- We have a small problem with our awards which has been bugging me for a while. On our website we have an award for 200 posts. This works and members receive a notification and the award when they reach 200 However i have reached 200 and in the author pane the award does not display for me even though it is on my account as shown below: My Profile Awards My Side Pane For another member who has also achieved the 200 posts it does display for him correctly as shown below Could you please help us find a solution to this. It has been like this for about 4 months. Thanks Rob
  17. Hello @Mike John I have checked as requested that issue and removed the group permission and just set the time in the form however when i press save it goes back to 1 seconds. Firstly i set it to 172800 seconds and press save I then go back on the permission and it resets the value to 1 seconds. All permission groups have been set to empty (which it then auto disables it in group perms)
  18. So we have gone to update our form wait times to one week however in doing so we encounter the following problem. Our wait times are inherited from group permissions (we have tried the alternative way as well) and have set it too 172800 seconds before another form can be submitted however the message that people receive when trying to submit a new application shows no more than 60 minutes. The image below shows a member who tried submitting an application 45 minutes atfer submitting a previous one. It tells him he can resubmit one in 15 minutes but should in fact say a lot longer (based on our one week wait) Could you please help with this. Thanks Rob
  19. Hello all, This problem has been occurring on our website for sometime now and happens usually at night. Can somebody please help us establish the problem. We believe it may be an error with our DB Fatal error: Call to undefined method stdClass::language() in /home/bbtanoalsg/www/system/Output/Output.php on line 526Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'mysqli::prepare(): Couldn't fetch IPS\Db' in /home/bbtanoalsg/www/system/Db/Db.php:385 Stack trace: #0 [internal function]: IPS\IPS::errorHandler(2, 'mysqli::prepare...', '/home/bbtanoals...', 385, Array) #1 /home/bbtanoalsg/www/system/Db/Db.php(385): mysqli->prepare('/*IPS\\Session\\_...') #2 /home/bbtanoalsg/www/system/Db/Db.php(688): IPS\_Db->preparedQuery('REPLACE INTO `c...', Array) #3 /home/bbtanoalsg/www/system/Session/Front.php(300): IPS\_Db->replace('core_sessions', Array, true) #4 [internal function]: IPS\Session\_Front->write('0d55d41e11ae3b5...', '') #5 {main} thrown in /home/bbtanoalsg/www/system/Db/Db.php on line 385 Thanks Rob
  20. Rob Pearson

    iAwards

    ok @The Dark Wizard - thanks for the response
  21. Rob Pearson

    iAwards

    Hello @-RAW- I did the June 14 update two days ago for Iawards from however we have this problem when we go to manage awards Here is a static image of the error Could you please help us resolve this? Thanks Rob
  22. Wondering if someone could tell me how to recover the about me tab on the member profile area I have go onto Profile -> Create New -> Named it about me (and set to editor) but it does not reappear. Any help? Thanks Please lock this topic. I have fixed it.
  23. Ok thanks for your help @Adlago
×
×
  • Create New...