Invision Community 4: SEO, prepare for v5 and dormant account notifications Matt November 11, 2024Nov 11
Posted June 18, 201410 yr File Name: ipb language Hebrew File Submitter: EdenHen File Submitted: 17 Jun 2014 File Category: Language Packs Supported Versions: IP.Board 3.4.x תרגום בעברית למערכת 3.4.5 -3.4.6 כולל פאנל תרגום מלא ועובר שדרוג כל יום ויום ברכישה מקבלים עדכונים קבוע לכל הגרסאות של המערכת + פאנל ניהול מלא לפני הקנייה ניתן ליצור קשר לברורים ( עדיפות ) Translate to Hebrew + Management Panel here to download this file
September 9, 201410 yr עדן כל הכבוד לך אם באמת תרגמת הכל מילה במילה, לי זה לקח למעלה משבועיים לתרגם את המערכת הזו כמו שצריך אחד לאחד. בנוגע לעברית, Dashboard זה לא לוח מחוונים כמו ברכב חחח dashboard הכוונה ללוח בקרה. בו מוצגים כל האייקונים הראשיים.
September 14, 201410 yr Author עדן כל הכבוד לך אם באמת תרגמת הכל מילה במילה, לי זה לקח למעלה משבועיים לתרגם את המערכת הזו כמו שצריך אחד לאחד. בנוגע לעברית, Dashboard זה לא לוח מחוונים כמו ברכב חחח dashboard הכוונה ללוח בקרה. בו מוצגים כל האייקונים הראשיים. היי :) אני כרגע המשכתי לתרגם ומתחיל את ipb4 בנוסף לזאת התחלתי לסדר צדדים ב css ועיצוב אישי לישראל :)
September 14, 201410 yr אם תרצה עזרה כלשהי תגיד. ליישר לא כלכך צריך לבצע את זה אם מדובר על התבנית המוכנה שבאה עם המערכת.
December 25, 201410 yr היי.קניתי את התמיכה בשפה בעברית אבל לצערי זה לא עולה לאתר רשום שאין אפשרות לעלות יש מקסימום מיכסה.מה עושים?אשמח לקבל עזרה.
January 4, 201510 yr Author היי.קניתי את התמיכה בשפה בעברית אבל לצערי זה לא עולה לאתר רשום שאין אפשרות לעלות יש מקסימום מיכסה.מה עושים?אשמח לקבל עזרה. היי שלחתי לך את הפרטים שלי בהודעה פרטית ליצירת קשר מהירה..