Jump to content

Jim M

Invision Community Team
  • Posts

    8,518
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    41

 Content Type 

Downloads

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Development Blog

Deprecation Tracker

Providers Directory

Forums

Events

Store

Gallery

Everything posted by Jim M

  1. Hi there! We have responded to each of your requests, however, it does not appear that you have received our replies. Please check the email address in your Client Area and ensure it is correct. If it is, please check your spam folder for our replies or contact your email provider to see why our replies from our support@invisionpower.com account are making it to your mailbox. Alternatively, you can change your email address to something else. Getting to your issue, however, to check your server's compatibility with the latest release of our software, please see the following file. You can upload this to your server and then browse to it in your browser. Please have your hosting provider correct any issues in red. https://invisioncommunity.com/files/file/7046-invision-community-requirements-checker/
  2. Please upgrade to the latest release and try on an unmodified theme. If you continue to see an issue, please update the access details on file in the Client Area and we can take a closer look.
  3. Support tickets can be filed in Client Area -> Manage Purchases -> click your license-> Support Requests. You can also post your issue here 🙂
  4. Would recommend changing to an unmodified language pack as I am not able to reproduce this on an unmodified one.
  5. I am sorry you had issues which corrupted the database but generally, this comes from server-level issues, such as an improper shutdown of the server or corruption at the storage level which is outside our control at the software-level. Self-hosting is really self-managed, it really is up to you and your server administrator/hosting provider to research the ins and outs of the software/server you are running to ensure it is in working, optimal order. This really is not for everyone, as you mentioned, and our solution for us taking this on for you is our Cloud. If you want something that "just works", my simple recommendation would be to switch to our Cloud as we take on the hosting struggles for you and this will not happen moving forward. I am happy to open a discussion for you with one of our Sales personnel to see if this is the correct fit?
  6. As @opentype mentioned, this is indeed expected behavior. However, review the URLs that are blocked to ensure that there are no base URLs in there.
  7. Double check your permissions if you are also having issues displaying or editing content. Sounds like something was not configured correctly here. If you want to provide an example user and URL, we're happy to take a look.
  8. Thanks for posting! Unfortunately, this issue is beyond the scope of our technical support. 👩‍💻 Our technical support is happy to help you with the Invision Community platform, but we're unable to help with things like server management, theme questions and modifications. I've moved this to our Community Support area where other Invision Community owners will see it and help where they can.
  9. As mentioned in the message, this would allow other individuals to also embed your community in an iframe so could be used in social engineering strategies and open you up to other potential security issues. It is recommended to direct individuals to your community directly instead of embedding it in an iframe. Not only is this a better user experience but you eliminate any potential security issues.
  10. Glad to hear you've found the answer to your problem.
  11. Looking at the ticket, you have asked some follow up questions there, I will let our developers provide you with a solution to this particularly unique problem in the ticket as you had a previous bug resolved as part of this process so I do not provide further confusion.
  12. If you have the following setting enabled (reset groups when purchase expires or is cancelled), the user will return to the group they were in once their subscription expires or is cancelled. Ideally, you would never manually change a user's group to your "subscribed" group without working through an invoice/purchase. To do this, even for a user you don't want to charge, you would create an invoice, zero it out through a misc. charge and set the purchase's expiration for the user to when you want it to expire so that it follows the same flow. The same is true, you should never manually move the user's group from your "Subscribed" group to the "Unsubscribe" group. You should always cancel/expire the purchase. Hope that makes sense. Thus, it will always flow in the correct manner and you never have to worry about things getting out of sync in regards to groups.
  13. Correct, it will be something we look into here. Daniel submitted a report in our internal tracker and one of our developers will look into this odd behavior. While I can't provide a specific release it will be in, we will look to solve it. Thank you for bringing this up and drawing our attention to it!
  14. Glad you were able to complete your upgrade!
  15. Reactions are a global-level item for member groups on all content types. I would recommend switching to an unmodified template if you're seeing issues.
  16. Thank you for reporting this. I can confirm that we have an active internal bug report for this issue and our developers will review it. A fix should be available in a future maintenance release. Thanks again!
  17. If you have any suggestions to what you'd like to see, please leave them in our Feature Suggestion forum: https://invisioncommunity.com/forums/forum/499-feature-suggestions/
  18. As you're utilizing a social media login provider, this will allow the user to create an account without registering due to the requirements in place from those providers. I would recommend disabling this if you do not wish for this to happen.
  19. Glad to see you were able to resolve this and add the correct templates so it shows. However, that is quite odd that "Category 2" was not showing previously. I have tagged this to one of our developers so they can clarify the differences here between the templates you used.
  20. Do you mean "Gategorialista2021"? If so, you would need to add a corresponding "index" and "entry" template to that category.
  21. Thank you for clarifying. The test push notification in devtools is also failing here. I have tagged someone from our dev team to further clarify. However, it is key to understand, the service worker is working and push notifications should work in the software itself. If they are not, please let us know.
  22. You currently have it set to use the following: You would need to have a corresponding record, display, etc... template there to utilize it in the selected fields in your screenshots.
  23. Sorry, there may be some confusion here. What you circled in red in your first screenshot is a category rather than a template itself so that name would not appear in your second screenshot as an option, the templates beneath that category would. Additionally, only corresponding templates can be used in certain areas, e.g. the template used for "Listing Template Group" has to be a "Listing template." Please feel free clarify your question if needed.
  24. I would suggest trying this first with an unmodified theme as even the smallest changes to a template can cause the upgrader to not upgrade that template and it could be missing code changes from version to version. Each upgrade a theme needs to be double checked for compatibility issues, I'm afraid. I would recommend also checking and removing any custom .htaccess entries you have any leaving just the ones that come with our software in case something is causing an issue there.
  25. Did you switch to an unmodified theme (if applicable) too to test? Are you noticing this on specific users or all users? If specific, could you please let me know their display name(s)?
×
×
  • Create New...