Jump to content

Community

Jombi

+Clients
  • Content Count

    98
  • Joined

  • Last visited

About Jombi

  • Rank
    Member
  • Birthday 12/14/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. When i installed this Application, i can not view the page on the front end. It says i have to log in in order to view the page. I am logged in as Admin, and permissions are set via Tournament/team permission setup.
  2. I'd also like to know if this works for 3.4.6. Also, will it be updated for 4.0 without repurchasing?
  3. I can't see any images in the Marketplace :(

  4. Would be nice to see some more icons. Even if they're not strictly social media icons. Twitch.tv, steam, xfire, Teamspeak, Ustream, Minecraft, etc.
  5. Jombi

    [HQ] Awards

    I searched a little but didn't find what I wanted. Can we add more functions for auto-awarding? Such as: User registered for 1 year, 2 years, etc Total online time, 20hrs, 30hrs, etc 30, 40, 50 PMs sent 20, 30, 40 Topics created etc.
  6. This actually looks really cool...
  7. Can you PM me the paypal email.
  8. If we purchased your other version (link), do we still have to purchase this one as well? I know you were talking about making it a whole App on its own, but it looked like you were going to switch the original version to a standalong app rather than requiring IP.Content.
  9. When the upgrade file says: Where is this "admin" place? Via FTP? or ACP? Edit: Oh, its /admin/applications_addon/other/streams/tasks
  10. Replied. I updated that file as requested, no noticeable changes.
  11. Done (still infinite loop) and done.
  12. Well, I knew what the error was...but I'm unsure as to what is causing it. I don't have any redirects set up that I'm aware of. Just needed some tips on narrowing it down... =] Edit: Have 2 redirects in CPanel. (1) www.website.com -> www.website.com/forums (2) stream.website.com -> blank page/old stream page Other than that, I don't see anything set up.
  13. Just bought it. I like what I see so far, but I ran into some issues post-setup: When I go to add a streamer, I get this in Chrome: "The webpage at http://www.website.com/forums/index.php?app=ccs&module=pages&section=pages&id=12&record=1& has resulted in too many redirects. Clearing your cookies for this site or allowing third-party cookies may fix the problem. If not, it is possibly a server configuration issue and not a problem with your computer." Also, there is a "IP. Content Live Streams v1.1" tab under the Other Apps tab. However, when I click it, I get this: Syst
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy