Jump to content

Community

Darkgrim

+Clients
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

About Darkgrim

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

992 profile views
  1. I upgraded my forum to 4.1.19, but had to roll back to previous version because some theme images in the header broke.. The notifications, messages, and reported content icons went to a square with ? mark.
  2. I am experiencing this same issue on the latest version.
  3. Hello again Veilon. Loving your theme BTW!! Had another question for you, when my main logo size is too large it either disappears behind the header or overlaps the center of the page. Is it possible to make the header expand downwards and the search bar move to the right as the logo is sized larger?
  4. Back in business.. Thank you for the support.
  5. Thank you. I will keep my eyes out.
  6. Do you have any other suggestions on how to fix the missing icons on the quick reply box? I installed your fix and it did not fix my issue. I uploaded the two icon images to the public root and corrected css code, nothing changed.
  7. This fixed the issue I was having with icons missing on the index page, but I still cannot see the images on the post reply/ quick reply page. Any ideas?
    My favorite theme so far, very clean and well put together!
    Fantastic theme. Author also provides great support.
  8. I do. The reinstall/ clean install of the theme still had this same problem. Any ideas of things to try? Only breaks when I upgrade theme from v1.2.8.2 to newest version.
  9. https://veilon.net/files/file/1-veilon-other-files/
  10. Updated to 1.3.1 and now my alignment on top menu is off. Any ideas? I just read the post about reinstalling the theme... Will give that a shot.
  11. There we go.. Sorry I missed that. Thank you sir!
  12. Hello. Where are the PSD files located for download? Thank you.
  13. You the man! All fixed. Thank you.
×
×
  • Create New...