Jump to content

spithas

Friends
  • Posts

    171
  • Joined

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by spithas

  1. Hi I have an issue that i didnot had it before some days. The icons appear on forums but not on subforums. Thats happened suddenly few days ago. I remember very well before some days the mod working fine. On the admin panel the icons appear normaly but not on subforums. Look the screens... http://prntscr.com/50h811 http://prntscr.com/50h8xi Look on control panel... http://prntscr.com/50h9yp http://prntscr.com/50ha6r Thanks a lot...
  2. Can you post some screens how this working?
  3. Hi. Just a little help please... 01. At the first screen want to change the default links to my prefered links and the default icons to my prefered icons... http://prntscr.com/45uufv 02. At the second screen i want to know the way to take of the area who i marked by red line. http://prntscr.com/45uwnt Thanks a lot...
  4. Now i see it... Thanks mate...
  5. Hi.. Is it works on 3.4 or not? Any update?
  6. You ask few money but you give few things also... <<This hook will separate pinned topics (Forum View Page)>> Separate what? Explane more features. I dont see anything at screenshot. I dont know what exactly is this hook... Thanks...
  7. Thanks. I found the class but i still don't know exactly the position... The ipsLayout_largeright to ipsLayout_smalerright? I need some infos more... Will i change exactly what?
  8. Ok thanks... One more question please... Is it possible to tell me the class to change the width of the blocks on the right side? http://prntscr.com/36ul2n I can change it from the hook if i want but for some reasons I prefer from ipb css Can you tell me? Thanks!
  9. http://prntscr.com/36phub How can add blur effects?
  10. Ok mate... Ill send you pm including login infos. Thanks again...
  11. No... i still not working. Slider is enabled, welcome message is enabled but nothing. Whats wrong? Some screens maby helps... http://prntscr.com/36f23n http://prntscr.com/36f2mh http://prntscr.com/36f2wf
  12. Thanks mate... Finaly i performed the update manualy. I did everything needs. How can i see if the update is ok or not? And... I Instal the <<max welcome mesage hook>> but i can not see it.. The hook is on but...
  13. Ok... Now i got the update and working fine... Thanks....
  14. Ευχαριστω πολυ αδερφε....
  15. I realy dont remember who gave me this hook. I thought that I'd buy the hook. Anyway i did before some minutes... You can check...
  16. Hi.. I have a problem... No display the red icon that counts the friends. The members who display are not staff but other members.. Look the screen... http://prntscr.com/34icis If the staff is online appear on the modification but appear also some others members... Any idea???
  17. Is it possible to add a button to give the ability if the user want to close the window? I think it is so easy for you.
  18. Hi again... I'm trying to get support from the azouz site but not working... Need some help.. I update the skin 3.4.3 to 3.4.4 normaly as we know to update a skin on invision.. But... I dont think that updated finaly... I found 2 skins into ftp and into acpanel. Is that correct? How do i know that updated the skin? Look the screens... '> '>
  19. Sorry.... Delete the topic... Wrong meaning...
  20. I purchased both of sknis before 2 days.. Do I have the right to refund me the money as you told? Thanks anyway...
  21. I did, updated, but nothing happened. I still have the error about group... Any idea??
  22. Hi.. I think i found a bug... Im trying to change a prefix in greek language to appear on particular forums but not work. The prefix still remain on all forums and categories Look the screns... http://prntscr.com/32cz9z http://prntscr.com/32d06b http://prntscr.com/32d0p2 http://prntscr.com/32d18u http://prntscr.com/32d1on
  23. Hi.. I have this issue after the update to the latest featured contend version... So look the screens... http://prntscr.com/32bcgy http://prntscr.com/32bcpv Still remain the feature groups but not working... What can i do?? Thanks a lot..
×
×
  • Create New...