Invision Community 4: SEO, prepare for v5 and dormant account notifications By Matt November 11, 2024
EdenHen Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 File Name: ipb language Hebrew File Submitter: EdenHen File Submitted: 17 Jun 2014 File Category: Language Packs Supported Versions: IP.Board 3.4.x תרגום בעברית למערכת 3.4.5 -3.4.6 כולל פאנל תרגום מלא ועובר שדרוג כל יום ויום ברכישה מקבלים עדכונים קבוע לכל הגרסאות של המערכת + פאנל ניהול מלא לפני הקנייה ניתן ליצור קשר לברורים ( עדיפות ) Translate to Hebrew + Management Panel here to download this file
Ziv Grosu Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 עדן כל הכבוד לך אם באמת תרגמת הכל מילה במילה, לי זה לקח למעלה משבועיים לתרגם את המערכת הזו כמו שצריך אחד לאחד. בנוגע לעברית, Dashboard זה לא לוח מחוונים כמו ברכב חחח dashboard הכוונה ללוח בקרה. בו מוצגים כל האייקונים הראשיים.
EdenHen Posted September 14, 2014 Author Posted September 14, 2014 עדן כל הכבוד לך אם באמת תרגמת הכל מילה במילה, לי זה לקח למעלה משבועיים לתרגם את המערכת הזו כמו שצריך אחד לאחד. בנוגע לעברית, Dashboard זה לא לוח מחוונים כמו ברכב חחח dashboard הכוונה ללוח בקרה. בו מוצגים כל האייקונים הראשיים. היי :) אני כרגע המשכתי לתרגם ומתחיל את ipb4 בנוסף לזאת התחלתי לסדר צדדים ב css ועיצוב אישי לישראל :)
Ziv Grosu Posted September 14, 2014 Posted September 14, 2014 אם תרצה עזרה כלשהי תגיד. ליישר לא כלכך צריך לבצע את זה אם מדובר על התבנית המוכנה שבאה עם המערכת.
rhn_390 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 היי.קניתי את התמיכה בשפה בעברית אבל לצערי זה לא עולה לאתר רשום שאין אפשרות לעלות יש מקסימום מיכסה.מה עושים?אשמח לקבל עזרה.
EdenHen Posted January 4, 2015 Author Posted January 4, 2015 היי.קניתי את התמיכה בשפה בעברית אבל לצערי זה לא עולה לאתר רשום שאין אפשרות לעלות יש מקסימום מיכסה.מה עושים?אשמח לקבל עזרה. היי שלחתי לך את הפרטים שלי בהודעה פרטית ליצירת קשר מהירה..
Recommended Posts