Jump to content

Community

James101

+Clients
  • Posts

    356
  • Joined

  • Last visited

About James101

Recent Profile Visitors

2,358 profile views

James101's Achievements

  1. Just a suggestion if you like it and have time : When a product is out of stock, maybe you could a way to add a 'Notify Me' option to products? So users can click on it and get a notification next time the item is restocked? - http://prntscr.com/11j0jte @Adriano Faria You have brought the app back to life 😄
  2. @Nathan Explosion - Hi, Thank you for making this application. Looks amazing and has a lot of uses. I am interested in getting this but I am a bit confused. I read a post of yours with the plugin file attached. What is the difference between that and this paid version? Thank you
  3. James101

    Mark Topic

    @Runar - Any update?
  4. James101

    Mark Topic

    Thank you. The permissions are messed. Sometimes users with no permission to Mark the Topic see the option to Mark it and upon Marking it, they get an error. Sometimes users with no permission don't see the 'Mark the Topic' option but see the Marked badge next to topic title if the topic is marked Sometimes users with no permission can neither see the Mark button or Marked badge Already tried doing that. We haven't made any changes to the theme but we do use two themes - Acme and Infraskew I thought the same, only then using the application would make sense as 'Marking the Topic' is an option to make organizing easy for Staff mainly and normal users don't have much use of the markers. But unfortunately it isn't working like that. I tried the default IPB theme and still have the same error - http://prntscr.com/11j5gg5
  5. James101

    Mark Topic

    @Runar - So I was looking around the application to see if I can do something for a temporary solution but I just opened a worm box it seems. The application is plagued with random bugs unfortunately. Bug 1 - http://prntscr.com/11j39h2 and http://prntscr.com/11j3eo0 When marking a topic with permission allowed to mark set to Staff group, the button next to topic title on forum view shows only to staff members and not to normal members. P.S : This is not the option 'Mark topic as' but the result that shows up the button next to topic name shows up to only staff members. Bug 2 - http://prntscr.com/11j3e22 and http://prntscr.com/11j3eo0 When permissions are enabled for all groups. Double markers show up next to Topic Title for normal users but a single marker for staff members. This is not all, the app has a lot of permission issues. Bugs are random because I have other markers set up with permissions to all groups and they work as intended on front end with normal users seeing only badge next to topic title instead of two. I think the application has an issue of conflicting permissions - There should be two sets of permissions for each marker - 1. Groups that can see the option to 'Mark a Topic as' 2. Groups that can see the marked button next to topic title on forum view after a topic has been marked or this should be shown to all by default Currently only those who can mark can see the marked button and not other groups without permission to 'Mark a Topic' Please correct me if I am wrong.
  6. James101

    Mark Topic

    @Runar - A little update or reply please 🙂
  7. James101

    Mark Topic

    Another bug I am facing is, I have set up multiple markers for a sub-forum but each marker has different permissions to which group can use it. However, on the front end, the groups can see all the markers as an option. But when they select the marker without permissions for them, it gives an error.
  8. James101

    Mark Topic

    @Runar - I have an issue with using customized color for the buttons. I set up a customized color, it shows up on the default IPB theme but not on my two themes that we use.
  9. @Adriano Faria - Hi, the application was working earlier but had to disable it as it did not fit my needs but with the new features, it is what I wanted. Unfortunately, it does not work for me. I uninstalled and re-installed it, tried all possible settings on the application but it does not show up on the front end, even on the default theme. I also disabled a few plugins that I thought could interfere with the app but still no result. Can you please take a loot at it once you get a chance? Thank you!
  10. @DawPi - Application is fantastic and has so many uses. Unfortunately it hasn't been working fine lately. When posting a word on a topic, it no longer auto-links as set up in ACP settings. It works fine on Private Message where the word gets autolinked but not working on forum, topic and posts.
  11. Sorry about that. Error Log : Error: Call to undefined method IPS\Dispatcher\Admin::checkAccess() (0) #0 /init.php(893) : eval()'d code(62): IPS\forums\Topic\dp45guestviewlimits_hook_dp45guestViewLimitsforTopPostCor::checkSpecialPostGuestsAccess() #1 /system/Content/Content.php(411): IPS\forums\Topic\dp45guestviewlimits_hook_dp45guestViewLimitsforTopPostCor->content() #2 /system/Content/Comment.php(187): IPS\_Content->checkProfanityFilters(false) #3 /applications/forums/sources/Topic/Post.php(128): IPS\Content\_Comment::create(Object(IPS\forums\Topic), '\n<div class="ip...', false, NULL, NULL, Object(IPS\Member), NULL, NULL, NULL) #4 /applications/raffles/modules/admin/raffles/raffles.php(714): IPS\forums\Topic\_Post::create(Object(IPS\forums\Topic), '\n<div class="ip...', false, NULL, NULL, Object(IPS\Member)) #5 /applications/raffles/modules/admin/raffles/raffles.php(700): IPS\raffles\modules\admin\raffles\_raffles->updateTopicWithResult(Object(IPS\raffles\Raffle), Array) #6 /system/Dispatcher/Controller.php(90): IPS\raffles\modules\admin\raffles\_raffles->pickWinner() #7 /system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #8 /admin/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run() #9 {main}
  12. Hi, I get this error now since the past few raffles but did not happen before. Whenever on ACP, I click on Choose Winners after a Raffle is over - http://prntscr.com/xjrl9v Even with the error, the winner is selected on the front end but if I click on 'Try Again', it will select another winner even if the prize is only one. Also, it is no longer posting the winner on the discussion thread. Earlier it used to auto post on discussion thread.
  13. @Ziggs - Were you able to fix the issue?
  14. Hi, No, never deleted any raffles recently but in the past yes but have been getting this error since a long time.
  15. Hi @Adriano Faria, I am facing this error when go to a few random user profiles. It does not let me load the user profile on front end at all. After disabling Raffles, it works without any issues - OutOfRangeException: (0) #0 applications/raffles/extensions/core/StreamItems/Raffles.php(51): IPS\Patterns\_ActiveRecord::load(50) #1 system/Content/Search/Results.php(669): IPS\raffles\extensions\core\StreamItems\_Raffles->extraItems(Object(IPS\Member), 1570641037, NULL) #2 applications/core/modules/front/members/profile.php(259): IPS\Content\Search\_Results->addExtraItems(Array, Object(IPS\Member)) #3 init.php(893) : eval()'d code(17): IPS\core\modules\front\members\_profile->manage() #4 init.php(893) : eval()'d code(23): IPS\core\modules\front\members\trophies_hook_profile->manage() #5 system/Dispatcher/Controller.php(101): IPS\core\modules\front\members\friends_hook_core_module_profile->manage() #6 applications/core/modules/front/members/profile.php(73): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #7 system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\core\modules\front\members\_profile->execute() #8 index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #9 {main}
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy