Jump to content
Announcing Achievements! ×

Community

gaby

+Clients
  • Posts

    151
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About gaby

Recent Profile Visitors

5,952 profile views
  1. Hello, I just checked the latest indexed articles in Google and i noticed that they are the following: lots of "sign in" pages with different URLs, and "create new topic" page from topic view. The URLs are the following: https://pctroubleshooting.ro/login/?ref=some_random_charcters https://pctroubleshooting.ro/forum/45-jocuri-online/?do=add from my point of view I should forbid the indexing of these pages. what do you think? how can i disallow that dynamic URLs? do you have any recommendation for robots.txt? Thank you!
  2. Hello, Is there any way to mass delete spam or banned members? More precisely, I want to delete all the members of a group but I couldn't figure out how to do that in the ACP. Thank you!
  3. I think I found the problem. I did not write the correct upgrade link (myforum.tld/upgrade instead myforum.tld/admin/upgrade)
  4. Hello, I just tried to update my forum (version 4.4.10 to 4.5.4.2), i uploaded all files manually through FTP, then accessed myforum.tld/upgrade and this error prompts: [[Template core/front/global/globalTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] The theme used on 4.4.10 was the default one with some customizations.... Does anyone know how i can do the update?
  5. I recorded the screen to show you what happens: edge refresing.mp4
  6. why is it just happening on my forum? maybe i have custom code that cause the problem (I have only 2 hooks installed)? I have the copy & paste bug too.
  7. Hello, I have upgraded my IPS 4.3.1 forum to 4.3.2 two days ago. All went fine. However, yesterday, while browsing the forum using Microsoft Edge I have encountered the following problem: the browser freeze then refreshes the tab (with my forum topic opened) at random time. I noticed that happens only in topics, and only if i'm logged in (with normal user account or mod/admin, doesn't matter). If i'm on the forum index or in categories, it's ok (doesn't refresh), but when I open topics, read them, scrolling up and down, at random time, the tab freeze then is refreshed. Sometimes it loop refreshes (3-4 times) until browser gives me this message: I tried to browse this forum, or other forums with IPS 4.3.2 but here the issue doesn't appear. It happens only in my forums topics (like: http://pctroubleshooting.ro/topic/39501-cum-gasesc-un-telefon-samsung-pierdutfurat/ or http://pctroubleshooting.ro/topic/39504-licenta-microsoft-office-sau-alternative-gratuite/ or others). I tried browsing my forum topics with Firefox or Chrome and from my tests the problem doesn't appear. It appears only in Microsoft Edge, only on my forum (that's annoying) and only if i'm logged in. P.S: Yesterday my Windows 10 was upgraded to version 1083 about which I read that would have some problems. Do you think it's a browser issue, or a particularly bug with IPS/my forum? Has anyone else encountered this problem? Thank you!
  8. Hello, is there a way to replace this ASCII code ":))" with "?" or this ":((" with "?"? I didn't find out how to make this. Thank you!
  9. is there a way to apply the patch manually? Thank you!
  10. If I am not mistaken, it isn't a setting to do that yet. However, i found that: https://community.invisionpower.com/files/file/7845-show-signatures-to-guests/
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy