Jump to content

Community

gaby

+Clients
  • Posts

    159
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by gaby

  1. Hello, is there a way to bring back (in IPS 4.6.0) the number of reputation that users got, in userinfopane/topicview? Is it possible to do this with Custom Profile Fields? Thank you!
  2. Hello, I noticed that number of solutions does not appear always in user profile (topicview): When does it appear? When doesn't? Is there a way to enable/show it in all topics? Thank you!
  3. Hello, I'm using login with Facebook social sign-in option (without status imports or promotion) and today i received the following email from Facebook Developer Operations Team: Can you tell me please how should i proceed? Thank you!
  4. I agree with you, but I think that certain pages (like login, logout, /*?do=add, /*?do=reportComment*, etc. ) should be disallowed by default... Can you tell me please which pages you have disallowed from robots.txt?
  5. Thank you for reply! I understand, but in IPS 4.4.x if I remember correctly topic titles were highlighted in the blocks too. Am i wrong?
  6. Hello, I recently noticed that unread topics/posts are no longer proper highlighted? More exactly, in "forum view" the icon and the forum title are highlighted/bold but not the topic title aswell: In "topic view" all is fine, topics are highlighted: but in the sidebar, no highlights: Is this correct? Is this a bug or feature 🧐? Thank you!
  7. Hello, I just checked the latest indexed articles in Google and i noticed that they are the following: lots of "sign in" pages with different URLs, and "create new topic" page from topic view. The URLs are the following: https://pctroubleshooting.ro/login/?ref=some_random_charcters https://pctroubleshooting.ro/forum/45-jocuri-online/?do=add from my point of view I should forbid the indexing of these pages. what do you think? how can i disallow that dynamic URLs? do you have any recommendation for robots.txt? Thank you!
  8. Hello, Is there any way to mass delete spam or banned members? More precisely, I want to delete all the members of a group but I couldn't figure out how to do that in the ACP. Thank you!
  9. I think I found the problem. I did not write the correct upgrade link (myforum.tld/upgrade instead myforum.tld/admin/upgrade)
  10. Hello, I just tried to update my forum (version 4.4.10 to 4.5.4.2), i uploaded all files manually through FTP, then accessed myforum.tld/upgrade and this error prompts: [[Template core/front/global/globalTemplate is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] The theme used on 4.4.10 was the default one with some customizations.... Does anyone know how i can do the update?
  11. I recorded the screen to show you what happens: edge refresing.mp4
  12. why is it just happening on my forum? maybe i have custom code that cause the problem (I have only 2 hooks installed)? I have the copy & paste bug too.
  13. Hello, I have upgraded my IPS 4.3.1 forum to 4.3.2 two days ago. All went fine. However, yesterday, while browsing the forum using Microsoft Edge I have encountered the following problem: the browser freeze then refreshes the tab (with my forum topic opened) at random time. I noticed that happens only in topics, and only if i'm logged in (with normal user account or mod/admin, doesn't matter). If i'm on the forum index or in categories, it's ok (doesn't refresh), but when I open topics, read them, scrolling up and down, at random time, the tab freeze then is refreshed. Sometimes it loop refreshes (3-4 times) until browser gives me this message: I tried to browse this forum, or other forums with IPS 4.3.2 but here the issue doesn't appear. It happens only in my forums topics (like: http://pctroubleshooting.ro/topic/39501-cum-gasesc-un-telefon-samsung-pierdutfurat/ or http://pctroubleshooting.ro/topic/39504-licenta-microsoft-office-sau-alternative-gratuite/ or others). I tried browsing my forum topics with Firefox or Chrome and from my tests the problem doesn't appear. It appears only in Microsoft Edge, only on my forum (that's annoying) and only if i'm logged in. P.S: Yesterday my Windows 10 was upgraded to version 1083 about which I read that would have some problems. Do you think it's a browser issue, or a particularly bug with IPS/my forum? Has anyone else encountered this problem? Thank you!
  14. Hello, is there a way to replace this ASCII code ":))" with "?" or this ":((" with "?"? I didn't find out how to make this. Thank you!
  15. is there a way to apply the patch manually? Thank you!
  16. If I am not mistaken, it isn't a setting to do that yet. However, i found that: https://community.invisionpower.com/files/file/7845-show-signatures-to-guests/
  17. Hello, i just updated to IPS 4.1.6 and i saw that editor icons are wrong positioned. For instance, if i click the emoticon icon it opens me the Code popup... The align right icon looks like link icon... What is wrong with it?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy