Jump to content

LDDG

Clients
  • Posts

    261
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by LDDG

  1. Hey peeps, How can I contruct an if statement within the Core > Front > Global > Tag template that accomplishes the following: IF $member_id is ( x OR y ) AND $tag is ( 'this' OR 'that') $tag (displays tag) ELSE Don't display $tag (I guess just leave this part blank and nothing will be displayed. In a nutshell, as the tag template is called, I want to show certain tags only to certain members, all other tags are shown to everyone. Thanks for any help!
  2. Oh I see. I'm going to have to play around a bit with that criteria. I'm still trying to figure out Commerce.
  3. How does Commerce handle situations where a client purchases say 10 items of the same product at once? I see that I can add the dimensions and weight PER item and Commerce will calculate shipping via EasyPost based on this but it will estimate the same amount of shipping for 1 item vs an order of say 10 items. This obviously would be wrong. Is there a setting for this? I checked but nothing really stood out. If combined shipping is not allowed, this would be a deal breaker for me. =(
  4. I see but I also see how convenient it would be. Just like the ability to add forum topics or Pages articles via the +Create menu link, I can see the logical thing to do is to add products to the Commerce Database as well via this route. Oh well, I was just asking if there was a way to do it but I guess not.
  5. Is there an easier way for my wife to add products to her store (Commerce) without having to log in, go to AdminCP and log in once again. Then navigate the menus until she finally gets to the Products section. Wouldn't it be much easier, faster and slick to be able to add products via the + Create link on the page's menu?
  6. Is it possible to restrict an admin to certain parts of the AdminCP? I want an admin to have access to ONLY the Commerce section of the AdminCP. Is this possible?
  7. For some reason, my License Key URL for https://www.somosyayas.com does not show up here in the IPS Clients Area. I checked my License Key on the AdminCP and even refreshed it several times, but it's still not being registered here at IPS. In my admincp, it does say it's registered.
  8. Thanks @Jim M! Seeing it on the demo and messing around with it was PERFECT! 💪🏼
  9. So is that link a Pages app or Blogs app? I need to see a live Blogs app, so I can see how it looks and works, before I commit to it.
  10. LOL I must be blind but I have searched all over this website looking for the blogs and I just can't find them. I am thinking about adding the blogs app to one of my websites and I want to see how they look on a live server. 🥴
  11. Every time I press the mark site read button, nothing gets marked as read. I don't have forums enabled, just the Pages application. What should I look at? Thanks for any guidance.
  12. Thanks, @Adriano Faria Thanks, @Jim M... Ok, I will enable it only for admins, who is basically me and a family member. 😁
  13. Would anyone know why would the source button not show up in my toolbar? There is no source button in the toolbar editor page in settings. I have another website which does show the source button even though it does not have a source button in the toolbar editor. This is the button I'm referring to: I just noticed realized that the page that does have a source button is a PAGES app. While the one not showing a source button is from a FORUMS app. Could this be it? Source button does not show up when creating a topic in forums?
  14. I couldn't agree more! This would be a HUGE plus for my website. 🙏🏼
  15. Thanks, that did the trick! That and other extensions needed to be loaded.
  16. I did the above and this is the error I get: Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function IPS\mb_internal_encoding() in /home/*****/public_html/init.php:541 Stack trace: #0 /home/******/public_html/init.php(1532): IPS\IPS::init() #1 /home/*****/public_html/index.php(12): require_once('/home/*****...') #2 {main} thrown in /home/*****/public_html/init.php on line 541
  17. Hello all, This is what happened: 1. I initiated the upgrade of my Community from IPS v4.4.10 to the latest version of IPS 4.5.4.2 2. During the upgrade process, I received the warning that my PHP 7.2.x was deprecated and I would need to upgrade to 7.3.x+ 3. I continued with the upgrade process and everything went well. 4. Website was upgraded to IPS 4.5.4.2 while still running PHP 7.2.x and everything was working well. 5. I upgraded PHP to 7.3 on my server and applied it to my site. 6. Now when I try to access my website, I get the following error: HTTP Error 500 The only way I can get my website to work again is by reverting back to PHP 7.2.x on my server. How can I remedy this?
  18. I opened up a ticket and was told that they have logged an internal bug report with their development team to investigate and address as necessary, in a future maintenance release. So it's just a waiting game now.
  19. @Rhett I uploaded a fresh batch of IPS 4.4.10 to my server, hoping that the "Spotify Embed fix" would kick in but no, it still does not work.
  20. Unless these patches auto-install, which I doubt they do, the latest one has not been installed on the site in question. Yes, the problem still exists, which is that the Spotify embeds do not work, and that was supposedly fixed in the latest hotfix. My site's IPS version is 4.4.10 which was installed prior to the latest hotfix and the bug came about when Spotify changed how they process embeds and it broke this feature on 4.4.10. Hey BFarber! Do these patches or autofixes install automatically on their own? I'm the sole administrator on this site and I sure haven't installed it. lol UPDATE: On the site that I did install the latest patch, I tried embedding a Spotify link and it still gives the error that it's can't embed it. I won't bother with patches. I'll just wait until the next version of IPS is released and update both sites then.
  21. Hello all, I currently have two websites fully licensed by IPS and on one website, I ran the "Something isn't working correctly" option and it showed there was a patch available, while on my other website, it does not show the patch being available. Since the patch addresses the current issues with Spotify embeds not working, I would like to be able to install it. Why would it show up as available on one website while not on another website? What should I look for?
  22. Sweet!!! Thanks for the update, @Daniel F 😎
×
×
  • Create New...