Jump to content
Invision Community

Ausy

+Clients
  • Content count

    256
  • Joined

  • Last visited

About Ausy

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

3,811 profile views
  1. You can change this in ACP System - Streams - Edit the Stream then change "Clicking Unread Items" to "Take me to the first unread comment"
  2. New: Clubs

    This is awsome guys, any integration with Commerce? Will members Club show in their customer data or can you have different subscriptions based on different clubs?
  3. And reports from my site today, same thing
  4. Featured Content for IPS4.x+

    You have to add the slider widget from the block manager.
  5. Yes, thanks team, great software and service
  6. Show us your IPB 4 sites!

    Nice Job opentype You just need a nice favicon. Also don't know if you noticed and if it's due to recent updates when you click on the home tab the url has a /? at the end of it. Do you reckon there is a problem there or is that normal. I ended up using a url link instead of a page link for the home tab.
  7. Featured Content for IPS4.x+

    https://www.barcs.co.uk/
  8. Featured Content for IPS4.x+

    Seems nothing to revert on any of them. I tried it on a fresh test install and same problem.
  9. Featured Content for IPS4.x+

    @onlyME Updated to latest version and responsiveness is gone.
  10. Mark as Sold

    Thanks, that worked but all previously marked topics had to be remarked again. Not too bad for me as there were not to many but hopefully this won't happen on each update @Tom Irons
  11. Mark as Sold

    The badge is back but as sulervo says the button is missing.
  12. Mark as Sold

    Any news?
  13. Do yourself a big favour and use either Pages or the Blog App rather than wordpress. If you use wordpress you need a plugin that integrates it with IPB and then you have to rely on it being updated and continuing to even exist in the future. Bin there done that. However if you are set on using wordpress there are plugins. You can just install wordpress at www.myforum/blog/
  14. Mark as Sold

    After latest upgrade to 4.1.13.1 no badge is showing. Tried to reinstall and on a test install.
×