Jump to content

pavero

Clients
  • Posts

    864
  • Joined

  • Last visited

About pavero

  • Birthday 01/13/1981

IPS Marketplace

  • Resources Contributor
    Total file submissions: 1

Recent Profile Visitors

9,884 profile views

pavero's Achievements

  1. Thank you so very much for your quick reply. Sorry I didn't go back enough in the topic to find the answer myself 😕
  2. Hi, I recently updated to IPS v4.4 and I updated the app at the same time. Since then I noticed the posts and topics takes 5 minutes to show/update in the widget. I understand this in link to an option in the Admin CP > Advanced Setting > Host Environment > Header, footer and sidebar cache. If I set the cache to the minimum, which is 1 min, then the widget takes 1 min to refresh. This is new behaviour on my website, the widget used to refresh immediatly (if i've read a message or topic it would immediatly appeared as read in the widget). Would you please have any recommandation on how I could get things back to the way they were ?
  3. Hi, I had some bugs following to the latest update (totally my fault) but everything is back to normal now and unfortunatly my website still appears to be only partially secured. I used the Whynopadlock tool and it's definitly a problem with images who aren't in https (even tho I now use the image proxy function) I'm going to send a support request to IPS to help me figure this out. Thank you for your help
  4. Got it ! Thank you very much I've activated the option and chose to rebuilt the content. When the process is done i'll check again if the website is in full https.
  5. Thank you very much for your reply. I've cleared both the website and browers cache but I'm not sure where to use the image proxy function. Can you please help me out with that ?
  6. Hi, I just installed an SSL certificate on my website and followed the IPS procedure. My website now appear to be only partially safe. Browers indicate something about images not being safe. Also when registering/login there's still a message saying the connexion isn't safe. Can someone please help me understand how I can make my website 100% in https ? Thank you
  7. Thank you !! Have a great day man !
  8. Thank you very much for your reply. Can you please remind me where this option is in the panel ?
  9. Hi, I currently manage an Invision Community v4.2.9 and I'm about to update to v4.3.6. I can see new emoji sets are available but I'd really like to keep the ones I have now. We've customized our set over the years and those are very specific to our activities. Can you please confirm if during the update I'l have the choice to keep my current emoji set and not switch to a new one (I can see it 's like we have on our phones but I don't need that...) ? Thank you
  10. Hi, In the translation pack I can see that form_upload_max = Max file size = Taille maximale d’un fichier. And that's a good translation, but as you can see in my screenshot above what appears on my forum is "form_upload_total_max = Max total size = Taille maximale totale" I guess I could change the phrase in the translation pack but then it wouldn't be accurate anymore. It makes much more sense for me to find the real problem and fix it. Maybe it's in the way I did my set up ? I can't seem to obtain the same result as on this board (invisioncommunity) I set my board up so people can upload images up to 4mb and that's not what the message says... Can you please explain to me how I can make that happen on my forum ?
  11. Hello, I thought the same and looked it up but no, the translation is correct.. Yes, but I find the message really unclear ("There's been a problem, contact us for more info"). I'd like for the message to clearly explain the issue, that the error is due to the file's size, because it's above the limit. Do you know how I can change that please ?
  12. Hi @Adlago Thank you for your reply, I will change that Unfortunatly I don't understand why it says "max total size" when it's "max file size" that should appear...
  13. Hi, In my community members are allowed to add images to their posts up to 4Mo per image, no limit on the number of images uploaded by post. Here is the set up : Unfortunatly that's not what it says on my forum. There's a notice that says "Total Maximum Size : 3,91Mb". But that's wrong since I didn't set up any total limit, only a limit per image. Members believe 3,91Mb is the sum of all attachements sizes per post, but it's not. I think it should say Maximum file size, like on this board actually... Also if someone tries to upload an image that's more that 4mo there's an error message that I find is more confusing than anything (asking members to contact me just for that seems inappropriate in the situation...). I'd like the error message to say something more explicite like "Error : Your attachement's size sould be 4Mo maximum" Could someone please help me to change those 2 messages on the board ?
  14. Hi all, I finally made it ! This is my first plugin, it's a simple record feed but I've been trying to make it for few days now ! I'm happy to share if it can help other newbies like me This is a basic version, each person can decide to add other infos if needed (author, date). For me the record's title is enough. I created a custom block and added this code : {{if !empty( $records ) }} <h3 class='ipsType_reset ipsType_sectionTitle'>Guides Récents</h3> <div class='ipsPad_half ipsWidget_inner'> <ul class='ipsDataList ipsDataList_large ipsDataList_zebra'> {{foreach $records as $id => $record}} {{if ($id == 0)}} <li class='ipsDataItem'> <div class='ipsDataItem_icon'> <img class='ipsImage ipsThumb_tiny' src="{file="$record->_record_image_thumb" extension="cms_Records"}" /> </div> <div class='ipsDataItem_main ipsPos_middle'> <a href="{$record->url()}" title="{lang="read_more_about" sprintf="$record->_title"}" class='ipsDataItem_title ipsType_medium'>{$record->_title}</a></div> {{else}} <li class='ipsDataItem'> <div class='ipsDataItem_icon'> <img class='ipsImage ipsThumb_tiny' src="{file="$record->_record_image_thumb" extension="cms_Records"}" /> </div> <div class='ipsDataItem_main ipsPos_middle'> <a href="{$record->url()}" title="{lang="read_more_about" sprintf="$record->_title"}" class='ipsDataItem_title ipsType_medium'>{$record->_title}</a></div> {{endif}} </li> {{endforeach}} </ul> </div> {{endif}} I used 2 classes from another plugin to replace author avatar with record image. Every other classes are in IPS theme by default. Quite easy and no need to add anything in the CSS
  15. Thank you for your reply I've found what you're refering to but I can't seem to get the code right... I tried using several models to help me start but it didn't work.
×
×
  • Create New...