Jump to content

Steve Silver

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Steve Silver

  1. I figured it out - was totally my error! Using 'Subscriptions' with 3 currencies enabled - they WERE all available, I'd just totally missed the currency toggle on the subscription page whereby a user would click which ever currency they preferred using, in theory! easier to miss on a big screen, but clearer on mobile view since it's at the top, whereas on a big screen that currency toggle gets tucked away up top right a bit out of users line of vision, or it was mine! Thanks for feedback anyway,
  2. Any other users of Classifieds latest 2.1.1 - getting errors if adverts have to be moderated before going live? ours just won't load. We get a message to say they've gone live, but the advert is still stuck in moderating limbo! Also if we remove moderating (or load the advert manually via ACP) the adverts aren't loading to the relevant forums at all. Anyone else having similar issues? discovered the problem? hoping HQ looks at this, but seems he's unavailable last few days.
  3. Can anyone tell me the optimal pix size for using a group icon? so that it appears correctly sized when the members profile is viewed on all formats? (i've set a small pix size, but currently it's displaying way t big that it won't fit into it's place holder) Thanks guys,
  4. Re-size facility for images on upload - very much welcomed, also sounds like the referrals functions are being vastly improved 👍
  5. Can the invision default names for various sections can be changed? i.e. rather than 'Subscriptions' & 'Forums' i'd like the word forums to be replaced everywhere it's used / appears, is that something we can change in global settings? Has anyone got info how to do this? Many Thanks
  6. Does any other users of classifieds notice browsing issue viewing the adverts on mobile - smart phone, small screen size - where the advert description text doesn't show clearly, it appears the text is blending into the by 'advertiser' name ?
  7. I've realised what's happening now - the currencies are activated ok, but can only be accessed by toggling the currency button which is located top right of screen. It's a shame the individual currency subscriptions can not be accessed without the user first changing this toggle, i.e from GBP to EUR or USD. If the relevant currency isn't first selected by the user - it won't allow them to see an active subscription price in their currency. I guess this is more of an issue - if like my site we want to have multiple subscription packages in 3 currencies, which then means the user can not see the currency toggle button, as they scroll down the screen.
  8. Is it possible to have different currency subscription plans? I have enabled USD / EUR / GB in currencies, and these boxes do display on the admin page when setting up subscription plans, BUT if I select anything other than the site's default currency, it just displays on the actual subscription offer as 'price unavailable' (I have a Paypla account linked for payments which does accept multiple currencies) any clues how to set up different currencies for subscription plans? is it even possible? Thanks,
  9. Did anyone discover if it's possible to have different currency subscription plans? I have enabled US / EUR / GB in currencies, and these boxes do display on the admin page when setting up subscription plans, BUT if I select anything other than the site's default currency, it just displays on the actual subscription offer as 'payment unavailable' any clues how to set up different currencies for subscription plans? is it even possible? Thanks,
  10. Fantastic - all great additions, appreciate the updating work, THANKS and happy to support, especially as you get to 3.0 * also noting - current feedback system is integrated and working perfectly; Trader Feedback System
  11. Is there a planned release date for this new 4.5 referrals ? soon we hope 🙂
  12. Is there a place where we can customise this error CL-BROWSE/1 message? to something more specific, like; Please register or sign in to access this section ? (we're trying to limit advert viewing to signed in members only) Sorry, there is a problem We could not locate the item you are trying to view. Error code: CL-BROWSE/1
  13. Perfect, That's sorted it 👍 you're a star opentype Thanks still amazing me how many & where all these functions!
  14. Is there a way to disable the icon for 'All Activity' which displays on home page? It only appears to guests, (vanishes as a logged in member) We do not want non members to be able to click here and see the whole activity stream and hence the content of the site Tried switching off RSS feed, and we have Activity disabled in the menu, but this 'All Activity' icon still appears constantly. ? Suggestion / info much Appreciate, Thanks.
  15. All sounds good, sounds like there's much better referral features ahead - looking forward to 4.5, hopefully it's due soon?
  16. did you find a menu item for 'referrals' ? I seem to be having the same problem, have created the referral info but can't figure out where we activate it ? get a link ? display it? nothing even appearing in my menu settings, have you any more info? (i'm on latest version)
  17. Does anyone know if there's a way to re-instate a forum topic which has been deleted? so as to re-use the exact original URL? If I re-set up a new topic with the same title, the forum number will be different, i.e original url was like; .com/index.php?/forum/5 whereas if I re-do it, we'd now get url like .com/index.php?/forum/10 thanks in advance - for any info if / how to do this
  18. I've just installed the new Beta 2.0 - actually first time user & site is running all standard Theme, just a couple of extra plug-ins, ALL is working fine, very smooth installation, so Thanks @InvisionHQ for a great job on this. There's a few minor things which could benefit from future updates: 1. If I have 2 currencies set, £ and £, should it show a tick next to the one selected? tick seems to stay in the same place, or is option switching only available if that currency has a value assigned? 2. If I have UK£ as default currency and $ as a second currency, the shipping only ever displays in $ even if no value set to the $00.00 and the shipping is entered in £ it still displays as Dollars. Guessing there's a £ field missing, for shipping? also tried without any $ currency enabled in the ACP, only UK£, but the classifieds still default to US$ shipping. 3. Contact advertiser - would be good if this option was always be available? even after pending deal, because buyers will often want to contact a seller using this button, after an offer has been made, so they can organise payment, exchange details etc Some further customisation of section/button titles would also be a great feature, although @InvisionHQ has done a great job with the standard set up, all in all a really good facility & look forward to working long term as it continues to evolve.
  19. Is classifieds v2 with new shipping features still planned for release Friday 29th?
  20. Fantastic, good work there, lets go, looking forward to it
  21. Looking forward to seeing the new updated version available to buy, Thanks
  22. Fantastic - added correct script + own ID, now all working, Many Thanks - much appreciated, great community here.
  23. Tried adding a Google Analytics tracking I.D into the 'Analytics' CP, code looks something like, e'g; UA-95867698466 but once I add this - it then appears as text literally at the top of the index page header! Anyone know if this is an error? or there's a different way to add the Analytics code?
  24. Anyone have advice for how's the best way to introduce a sellers 'feedback' facility onto these sites? rather than the usual scoring posts, is there something available to add a feedback facility into a'+ Create' menu - whereby members can leave specific selling feedback for other members, and displays on members profiles,?
  25. FANTASTIC - THANKS Joel R I'd not found that version of the editor! presumed all the editing/creating facilities were in the admin panel! That's exactly what I was looking for! Had to be logged in as a moderator to access it, as you / that useful guide shows, on the front end - 'easy once you know how' All looks good now - I can add what/where I want, THANKS AGAIN, Much appreciated Joel 🙂 Steve,
×
×
  • Create New...