Jump to content

KenuFHR

Clients
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by KenuFHR

  1. Hi and thanks for the quick reply! I don't know which software is responsible for the issue, but it does exist. I will PM you a link to a video of this. To clarify the issue: - When promoting a post to an article, it works and redirects to the article post screen. ✅ - You have the ability to change the title and description, however, even if you edit them, the original text and title of the promoted post will be used in the article, not the edits you made. ❌ Again, I don't know if this has anything to do with your software, but the disconnect in logical functionality exists at least in my production environment. 🤷‍♂️ However, like I said in my previous post - once aware of this, it's not a big deal. I just thought I'd ask/let you know.
  2. Hi and thank you for a great plugin! We have seemed to notice that when promoting a post into an article, it gives you the option to edit the article before posting, but in reality posts the article without the edits. So if I click promote to article and then edit the title of the article, it will still post with the original title. This is based on not that much testing and when you are aware of it, you can of course edit and save the article before promoting to article. Nevertheless, if it's a bug, I figured it's good that you know. 🙂
  3. Very cool idea - this seems like it could be very handy in an FAQ section. So if I understand correctly, it should theoretically work across applications and even 3rd party plugins that utilize the editor(?). 🙂
  4. Hi, sorry for the delayed reply. This information is based on feedback from one user, based on a few of these double-replies that he has received. I haven't had the time to look into this further and it is not by any means a big issue, but I figured I'd share it with you. The same user does not get the double email when I reply to a PM myself.
  5. Thank you for this great plugin - it's really helpful! I've been told that the auto-reply is sending out double emails to the recipient of my auto-reply. Is there something I could have done wrong, or could you please see if there could be any reason on the code side? 🙂 Kind regards, Ken
  6. I got help from support and it resolved the issue! 🙂 I'm assuming this is available for anyone with the issue and an active license: Disclaimer: Never run any updates if you don't know what you're doing or what to do if something went wrong. 🙂
  7. I get this sometimes when working in multiple tabs. I'm assuming it's just making you log in again to keep things safe. But that's just my best guess. 🙂
  8. Thank you for your reply @LoPoSt. That's the first place that I looked, but I can't see anything that would prevent the user from making an image display as smaller? 🙂
  9. Hi, Recently this problem came up in my community where regular users and my writers are unable to change the size of the embedded images are displayed. Well, yes, they are able to change it, but when they submit the post, it reverts back to the original size. I have tried this myself with my admin account and a regular account and can confirm this does not happen on the admin account. Here's an example of a post that was posted with the exact same image size settings, but the regular user image stayed as the big image. My assumption is that there must be some new setting that I'm unaware of, but I've been unable to figure out what would control this setting. Thanks for your time! 🙂 Edit: I can confirm that I have this problem on the IPS forums here as well, so it must be a setting, right? 🤔
  10. Also looking forward to an updated version - love the plugin. ❤️
  11. Oh wow, how did I miss that - haha, thank you!
  12. Is it possible to display the price in commerce including the tax? That's usually the way things work here in Europe and it's a bit confusing for people to only see the final price at the checkout screen.
    Been a long time fan of Chatbox FREE and decided to go for the upgrade. Installation and setup is very intuitive and easy, learning what everything does took me a moment, but overall I'd say it's very well set up to be used without a manual. Overally, very positively surprised by all of the features and the simplicity of use - well done! I happened to find a bug with the cookie that remembers whether or not your user chat was minimized or not and the author responded immediately and within 5 hours confirmed the bug and that it will be fixed. Amazing support - thank you!
  13. Hi, absolutely love the way your theme looks and feels, but I was wondering if it's possible to manipulate the main dark background colour to something else, such as a blue or lighter color, or is that still hard-coded at this point? Considering purchasing, but I don't want to be stuck with that color. It's nice, but doesn't fit my use. 🙂
  14. Hey there, Is it possible to have the following kind of setup: Public read access to Blog and member list and private access to topics. or Public access to post on topics, but only allow members/moderators of the club to post on blog. The purpose of this is from a gaming clan perspective: The clan can announce their things in the blog, but are able to discuss their strategies and schedules in private. I'm actually quite surprised that this hasn't been taken into account and that you have to apply the same rules to everything. On the other hand, maybe you want to have a club where there are specific members who are mentioned as a part of that club, but anyone can write into the topics section. You still wouldn't want anyone to be able to post blog posts on behalf of your club. Either I'm confused or neither Club out of the box, nor this otherwise great plugin seem to allow what I'm describing. Thank you in advance for your help! ?
  15. KenuFHR

    Forum Sidebar

    Just to clarify, does this only work on the sidebar, and not in the horizontal sections? Do you have a solution for that? ?
  16. Great, thanks, you have a new customer! ?
  17. Hi, is this product still supported? I'm thinking of buying it. Just asking, since there were no replies to the previous messages. ?
  18. Thanks for your help - got it working!
  19. Thanks for the quick reply. I haven't been able to make it work despite some fiddling with it so far, but at least I am under the impression that I understand the logic a bit better. What's confusing to me is that the link to the image is displayed with the default code. I tried adding a new image field to the new database that I created for testing SuperGrid and here's what happened, even when none of the articles have any images uploaded for the new image field: All thumbnails get this 'Image:' box in the top right corner. The link to the article only works by clicking this little 'Image:' box after that and the link functionality is removed from the thumbnail itself. If I upload an image in the new image field, it puts that picture on top of the thumbnail (and still acts as the link). I was wondering if you might be able to tell me whether this is something dictated by the SuperGrid code (telling it to look at all fields in the database), a bug, or some forum specific feature? Otherwise, even if I make the correct image visible by editing the code, I'd imagine will still have that link from field_9 on top of the thumbnail (as in my previous post). Appreciate your help - thank you! Kind regards, Kenneth
  20. Hi there @opentype, First of all, thank you for putting in the work to create this plugin - it looks great overall! I just bought the plugin today and I'm having some issues with making it work with my current news content. The issue is that we use a custom field 'news_image' (Template key) as a thumbnail on our website www.nhlgamer.com. We don't use that specific image in the news article itself (besides a super small image in the beginning of the news article). I have tried to edit the $record->_record_image_thumb part of your code below, but was unable to get it to work. Could you tell me if it's as simple as just getting the syntax correct there and possibly let me know the correct way to call for the image if that is the case? <div class="ipsType_right SG_image_container_sidebar ipsAreaBackground_reset" style="padding-bottom: {{if settings.SuperGrid_aspect_ratio}}{setting='SuperGrid_aspect_ratio'}%{{else}}50%{{endif}}; {{if $record->record_image}}background-image:url('{{if settings.SuperGrid_image_use_thumbnail}}{file='$record->_record_image_thumb' extension='cms_Records'}{{else}}{file='$record->record_image' extension='cms_Records'}{{endif}}');{{elseif settings.SuperGrid_fallback_image}}background-image:url('{setting='SuperGrid_fallback_image_url'}');{{endif}}"> <div class="cCmsRecord_image"> <img class="ipsImage" src="{$record->customFieldDisplayByKey('news_image', 'listing')|raw}" extension="cms_Records"> </div> Above you can see how it's called by default at the moment on our site. Edit: Here you can see how it is currently looking: On the right hand side I am testing with a new database and everything is working as intended. On the left (in the middle) I have linked to the original database, where the thumbnail image is instead now displayed as a text link for some reason (this is with your template code unedited, as above): image.tiff I can give you access to the page that I'm currently working on, but I figured the above is probably enough to form an understanding of the issue. Thank you in advance! Kind regards, Kenneth
  21. Hi, My colleague and I are working on a website and our goal is to make the site and the forum share the users and login by using the forum database as the user database. We want our users to be able to login to the website using a login form. The login form then communicates with the forum and logs the user in to the forum and thus also the website. We have been studying the documentation and believe the key is to communicate with IPS Connect. After countless bad attempts at this we have been able to somewhat connect and we get a status-report SUCCESS and some user info (user name, email, id). Where do we go from here though? How do we actually sign in from here? Here's some code that we have now: if(isset($_GET['login'])){ $masterKey = "xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx"; $ipsconnect = "path/to/ipsconnect.php"; $ourKey = md5( $masterKey . $_POST['name'] ); $check = file_get_contents( $ipsconnect . '?' . http_build_query( array( 'do' => 'login', 'key' => $ourKey, 'id' => $_POST['name'], 'password' => $_POST['password'], 'idType' => '1') ) ); } echo '<p><form action="call-ips.php?login=1" method="post"> <p><b>Username:</b> <input type="text" name="name" /></p> <p><b>Password:</b> <input type="password" name="password" /></p> <p><input type="submit" value="Login" /></p> </form></p>'; We would greatly appreciate if someone bothered to explain this process to us as clearly as possible. The documentation we've found hasn't been enough to get us all the way to a result. Thanks for your time! Kind regards, Kenneth
  22. Good to hear I'm not alone with this feature request @Carl Maltby! Let me know if you figure something out around this issue and I will do the same if I do.
  23. Come to think of it, even doing it the way I described it above, would cause multiples of each game, as of course both the home and the away team would have a specific event in their calendar. That's another hurdle to overcome, but again, if you have any suggestions, let me know. :)
  24. Hi All, Is there a way to create sub-calendars? What I mean by this is that I want to create similar functionality that wee see with the "All Calendars" view, but instead of showing all calendars, I want to show specific calendars. Why? Think of a sports league calendar with a ton of games and then being able to narrow down to the team specific calendar. Showing all games from all teams in all leagues using the "All Calendars"-view is too big of a view and I want to narrow it down. I appreciate any ideas you might have around this! Thanks!
×
×
  • Create New...