Jump to content

Community

boro_boy

+Clients
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by boro_boy

  1. Hello, It says there is an update to this app, I try to update it via my ACP but I get this error: Is anyone else having snags updating the app?
  2. Just an update. I managed to fix the problem by changing my php to version 7.3 from 7.4. maybe PHP 7.4 was upgraded and stopped the site from working. It is www.myfootballforum.com but like I say it's sorted now. 👍
  3. Good morning, My forum was working fine this morning, i've just logged on and i'm getting Error Code 503, I am unable to log into AdminCP too so not sure what the problem is. I've emailed my host just incase its a problem their end. Another app on my server is working so I think it may be a Invision Forum problem. Are there any tools available to find out what is causing the error code and possibly disable all plugins? Many Thanks
  4. Ahh yeah, dunno why I didn't look in the tools option in the ACP. Thanks 🙂
  5. Hello, Just purchased this but its stuck on showing only 5 topics, no matter what I put in this it stays on showing 5 posts.
  6. Yeah i'll raise a ticket as I now get: Sorry, there is a problem Invalid Redirection URI Error code: 2S361/2
  7. It has never run and it gets locked all the time, I have tried to start this manually but when I do I get this error. RuntimeException: (0) #0 /home/mfftk2co/public_html/applications/core/tasks/automaticmoderation.php(102): IPS\_Content->hide(false, 'Reached the aut...') #1 /home/mfftk2co/public_html/system/Task/Task.php(266): IPS\core\tasks\_automaticmoderation->execute() #2 /home/mfftk2co/public_html/applications/core/modules/admin/settings/advanced.php(743): IPS\_Task->run() #3 /home/mfftk2co/public_html/system/Dispatcher/Controller.php(90): IPS\core\modules\admin\settings\_advanced->runTask() #4 /home/mfftk2co/public_html/applications/core/modules/admin/settings/advanced.php(38): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #5 /home/mfftk2co/public_html/system/Dispatcher/Dispatcher.php(152): IPS\core\modules\admin\settings\_advanced->execute() #6 /home/mfftk2co/public_html/admin/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run() #7 {main} Has anyone else ever had this problem? Many thanks
  8. Hello, Is it possible to have an <if> code in my template to stop showing ads after a user has been say, 5 posts in a day, then after 2359 it resets and the adverts are shown again until he's made another 5 posts for that day? I'm just thinking of reducing the adverts shown to members. Many thanks in advance.
  9. How come I get duplicate emojis, I only have the twitter style enabled at the moment. Its not just on my forum, its on here too: Thank You
  10. How do I remove facebook promotion as I no longer use it and only want to promote topics using twitter? I remove my facebook credentials as can be seen in the image below: As you can see from the image below, I still get the facebook option up, but I don't want it anymore. Thank you in advance
  11. Is this a feature? When I click on a topic title, if I don't click on the list time it was posted like "just now" "5 mins ago" then instead of going to the last unread posts of the topic, it takes me to the first post of the topic! This is very strange and its always been like this on invision hasn't it? I thought at least 4.5 would have added at least the option of what happens when you click on a post title. Either: Click on topic title and go to the first post in the title Click on the topic title and it goes to the posts you have not seen yet Sorry if this is posted elsewhere or if there is in fact a setting I can change or if there is a modification in the marketplace. Many thanks
    Excellent, not sure why this isn't already an option in the forums!!! Works a treat!
  12. Poor you haha, i'm a Middlesbrough fan 🙂 someones got to be. Thanks for posting the link, its an option I can try 👍
  13. Okay, excellent, i'll give this a go 🙂 thanks
  14. I'm looking at finding this modification which is shown below: I think its a custom profile field, when I registered on the site above it asked me which team I supported. For example the person above chose Leicester City as the team they support so now on every post they make in their profile field the clubs crest is show. I also own a football forum and I would like this feature on my forum too but I just can't seem to find it anywhere? Many thanks in advance, and I hope i've posted this in the correct forum.
  15. Hello, Thanks for your repl. The oauth/ directory does exist and the files are present all the files and folders in the oauth directory are set to 0755. My access file is blank at the moment, i've removed all friendly URLs whilst i'm trouble shooting this problem. Since i've removed the friendly urls, I not get this error: Forbidden You don't have permission to access this resource. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. I am going to email my hosting company to see if they can see what is being denied and why. Thanks again
  16. I have been through support with this problem but we are still non the wiser as why this is happening. I've set up google sign in correctly, but when peole click onto the google button and then select their google account on the next screen. When they are redirected to the forum this error pops up: Sorry, there is a problem The page you requested does not exist Error code: 1S160/2 This is the link that is in the address bar if that helps: https://www.myfootballforum.com/oauth/callback/?state=11-aHR0cHM6Ly93d3cubXlmb290YmFsbGZvcnVtLmNvbS9zZXR0aW5ncy9sb2dpbi8%2Fc2VydmljZT0xMQ%3D%3D-71601d9d36cb5835d624d7b81012593d-&code=4%2FwgF24PcUVt5mSqfHIPiYgTFufLE2EvnHABh87EfPEeCiBl84khNqTMnlH4H0QveMSC4iqcT1adE8yVzN53fctxc&scope=email+profile+https%3A%2F%2Fwww.googleapis.com%2Fauth%2Fuserinfo.profile+https%3A%2F%2Fwww.googleapis.com%2Fauth%2Fuserinfo.email+openid&authuser=0&prompt=consent&session_state=24a42d34d92dcee5163413c5852c1609aca39808..9a52# I thought it would be better to ask one here, as more head are better than just the one. The support team checked over my website and the google sign in settings and they are all correct. I had another forum which I deleted yesterday as the domain has expired and I no longer use it, but the sign in worked fine on there and they are on the same server. Its a shame i've deleted that site, and the databases. Should have kept them to compare but hey ho, thats done and I can't change that. All I want to be able to do is allow my members to sign in using their google accounts. I'm hoping someone else has had this problem in the past and may have a solution. Many thanks
    Excellent widget. This works with 4.4.9.1 👍
  17. Excellent news, when will this be available and do you have any screenshots of this.
  18. I'm looking forward to giving this a go when its released, do you have any idea on how much this will cost once its completed? Having weeks will be good, i'd be able to give a lot more feedback on this once I get the chance to have a play around with it. 😀
  19. I like the sound of the Pickems app, very simple and easy to use. I take it you get points for getting the result correct then at the end of it the person with the most correct results wins? Think I prefer that to betting. I just want something simple and easy to use for my.forum members to use. I'm going to remove my current betting app as it's too much effort for everyone in listing myself to use. I don't have.much time to administer the forums due to me.working away from home. 👍👍👍
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy