Jump to content

Community

Steve Herschbach

+Clients
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Steve Herschbach

  1. I’ve considered disabling it and may still, which is why I brought it up. I put quite a bit of time into the custom emoji, and they stopped getting used after I enabled the native mode. I had the basics already and it helps enforce cross platform compatibility. Anyway, what I am really hoping is the custom set gets listed first in an update.
  2. I don’t think most of my users ever scroll down far enough to even know there are custom emoji for the forum.
  3. I second this question - I would like my custom Emoticons to show first in the drop down box.
  4. Hmmmm... I have been using this excellent plug in for some time with no problem, but it just came to my attention today that it is breaking the mobile theme. If I view a thread on my forum with the plug in activated I only see other content like ads and such but the posts are not visible on my iPhone. Disable the plug in, everything fine. Same problem with Android. But everything looks fine on my PC and on my iPad. I am not sure when this happened but I did just update to IPB 4.1.18.2
  5. When I look at the Manage tags page I have 5 pages of tags and 90 more empty pages...
  6. OK, I was on 3.1.4 of Advanced tags, and recaching fails with that version. Was not until I came here that I saw 3.1.6 version available. Uploaded 3.1.6, recached (it worked) and got my tags back. But still no two word prefixes. The green prefixes below said "For Sale" before update to 4.1.13.1
  7. 4.1.13.1 broke my prefixes. Single word prefixes were ok, two word prefixes - second word became invisible. Tried to recache - and all prefixes and tags disappeared from my forum.
  8. thanks guys, that was all I needed to know. Found some files did not upload properly on automatic update process and manually uploaded, problem fixed. First time auto process has not worked for me.
  9. So is there an official place top report bugs other than submitting a ticket? I am on PHP version 5.6.19 and since this update the activity streams no longer function. 500 error. Clicking on a posters name anywhere to see information about them, send a PM, etc - same 500 error. Trying to directly access user profile information - same error. My Attachments and Account settings are still working.
  10. Appears to have broken the Calendar Upcoming Events sidebar widget. I have never reported a bug before here - what or where is best way to do it. The widget now just says "No upcoming events found" though they still exist and were displayed just prior to my performing 4.1.9 update.
    When running version 3.4 this was one of the few applications I tried that did not end up getting deleted later. Very useful and well worth buying again to support author. One thing you could add or just help me with however. How does one customize the color and/or shape of those little default IPS4 tags as shown in topic list? They are darker than I would like and no easy adjustment I could find in theme settings. I was kind of hoping maybe I would find it here in the new version but no go. You offer great ability to customize prefixes in this regard so the same ability for tags would be
  11. Hi Lindy, I am one of the quiet ones. I have a popular forum running on 3.4.8 (going to 3.4.9 tomorrow) and it just purrs along nicely. Like many I have been hesitant to upgrade to IPS4. Luckily I wanted to start a new website. My old website is a classic website with IPS3 plugged in as a forum. This time I decided to go the full blown Pages as front page and content route, which was too difficult to to with my already existing site. Long story short I am no genius at all this but I have my site ready to go live in a few days and have been very happy with the setup of IPS4. Frankly,
  12. Tried to buy today, get stuck in endless loop in checkout process in both Chrome and IE. No $17 for you and no Advanced Tags for me.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy