Jump to content

GhostCav

Clients
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

About GhostCav

Recent Profile Visitors

995 profile views

GhostCav's Achievements

  1. I am currently having this problem on a new install (hosted). Has anyone figured this out?
  2. For some reason there was no URL linked to my license. I just resubmitted with my URL and it worked.
  3. @TheJackal84 I've sent the PM. Thank you.
  4. Newly installed with default theme.... has anyone seen this error before after saving a new global note for the first time?
  5. I have a moderator that does not want to get notified of his PM's since it is redundant when he is always on the site. His settings do show that he has: "Send me news and information" .....unchecked "Method to use for content I follow automatically"......checked for "Do not send me notifications" I went to MEMBERS > MODERATORS > EDIT ....no luck as I don't see any options here. It's probably staring me straight in the face, but I can't seem to find it. Any assistance would be appreciated. Thank you.
  6. I am sure this is simple and I'm overlooking the obvious here, but my brain is fried and I can't for the life of me figure out how to remove the text, Welcome to Pages! To get started, make sure you are logged in and click the arrow on the left hand side to expand the block manager. You can move, add and edit blocks without the need for complex coding!" from the articles page. I went into Manage Blocks, but that didn't work as it is part of the articles list. Any help would be appreciated. Thank you.
  7. Any word from Invision if they plan on helping with this issue?
  8. I have fresh install (IP.Board 3.4.5) that's been working perfectly until I installed this. I was getting implode errors and after someone submits a registration, it said it went through, but and additional form registration form was shown below that stating that it had errors and was not submitted. Weird. I removed this and everything went fine. Is there an option for refund?
×
×
  • Create New...