Jump to content

BlueEye

Clients
  • Posts

    107
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by BlueEye

  1. Hi guys/gals, Is there any options out there for me to have current post images displayed in the expanded version of the stream? Not images from Gallery but actual post attachments that are images. Wasn't sure if this needed to be custom coded out or if a plugin already existed for this idea. Thanks! Chad
  2. Hi guys - Anyone have the code to target just items on the activity stream page? I'm guessing it will be similar to the code that targets just the forums page such as: body[data-pageapp=forums] Thanks for any guidance here. Chad
  3. Ok, thanks for clarification. I typically use HTML code.
  4. One last question Newbie - if I enable Lazy Loading of media content on the site, will this lazy load the ads? If not, is there a way to enable an option to lazy load ads? Thank you! Chad
  5. You are so good! Thanks newbie! Works perfect and seems cleaner to me. 👍
  6. Thank you very much newbie LAC! Per your example, I know there is also an "Extra condition" area where you could return some value (string, number) to display an advert. Could your code in the if statement be altered slightly to ready NOT A SPIDER? In this case I would simply add that one line to the extra condition area vs. wrapping each advert in an if/else statement. {{if \IPS\Session::i()->userAgent->spider}}
  7. Hi newbie - Is there anyway to block the ads from showing to bots? The issue that I am running into is that the Indexing crawler is set to Googlebot Smartphone. However for some reason the ads don't render the mobile version of the ads so Google is penalizing the site for not being mobile friendly when really it is. I see two solutions here if possible. 1.) Allow us to disable ads when bots are crawling the site 2.) Update to code to check for bots and render the mobile ads for them. Thanks for any ideas/support you can offer here. Chad
  8. Was a solution ever discovered for this? Have the same need...
  9. Yes, that is very nice. Pretty much what I am looking for. Just purchased it. Thanks @onlyME! I'm wondering if there is any way to include those thumbnails in the CONDENSED version of the stream as well? Perhaps something like this:
  10. Hi friends - I'm curious if there is a way to show thumbnail images on the activity stream directly? I believe this will help increase user engagement and the likely hood of someone clicking on a topic they might not have otherwise clicked on based on the user generated title alone. I see this a lot with respect to our stats on our mobile apps and wanted to see if we could implement something similar on the activity stream. I searched the archives of topics and market place but wasn't able to find anything relating specifically to this request. If there is no option for this, I'd be happy to talk with any developer here who would like to take on such a paid project. Thanks again - Chad
  11. Hi Nate - There wasn't any code associated with it as it was just a BLOCK that had a filter on "Members I Follow". I think that filter got removed in upgrade to latest version of IPB and thus my block now simply shows all latest posts from all members. Thanks - Chad
  12. Hi guys - I have a block that displays the latest posts of all members I follow. The most recent upgrade seems to have broken that block. Any ideas how to accomplish this again? It's a fairly simple block that displays the latest 5 posts of the members that I follow but doesn't seem to be possible now after upgrade. After the upgrade, my block simply displays the most recent posts of all members (no longer filtering by only Members I Follow). Any ideas? Thanks in advance! Chad
  13. Thanks Joel - I never actually selected the TOPICS checkbox to bring up the forums option. Working good now!
  14. Hi guys - I have a "technical support" forum that is available to everyone on my site to see/read. My issue is that this forum topics detracts from the sites main theme and thus I don't want them to show up in the activity stream. Is there any way to remove a specific forums topics from a stream without having to outright adjust permissions on who can see/view the topics and posts of that forum? In other words, everyone should be able to see this forum/topics but those topics should never show up in any activity stream. Thanks! Chad
  15. I tried removing some of the code in the email templates but that didn't seem to work.... still stuck here...
  16. Hi guys - Can someone direct me on how to remove the "Picked By" line in the emails for Our Picks? Thanks - Chad
  17. Thanks Andy for the reply. Are there any developers out there who would be willing to create this plugin for my board? I'm happy to pay for services. This is a feature that my moderators have been missing bad since it was removed. What is happening now is the moderators are un-doing each other's actions without realizing that another moderator has already addressed the issue. They were able to previously simply check the moderator log to see if anything was done yet.
  18. Hi guys - Quick question, is there a way to make the moderator logs accessible to the moderators? The mod log use to be available in version 3.x for moderators to reference but I believe now it is only available via the admin panel. This old feature was very helpful on our site when moderators would inadvertently contradict each other's actions without knowing. Thanks guys - Chad
  19. Hi Ryan - I'm having same issue of pre-fixes not displaying on main page despite that being enabled on settings. Worked fine before upgrade to 4.1.19 today. Now it seems the data is there but just not displaying as when you go to edit post you can still change prefix info, just doesn't show up on main page anymore. Searching on prefixes does work still. Thanks for looking into fix - Chad
  20. BlueEye

    Post to PM

    I tried re-installing the plugin Tom and that seems to have fixed the issue. Thank you and I will keep that in mind for next time. Chad
  21. Yes, having same problem on my sites as well. Running 4.1.18
  22. BlueEye

    Post to PM

    Hi Tom - we are running 4.1.8 but first noticed it in 4.1.17.1 - could have started earlier but that was just our first observation. Thanks - Chad
  23. BlueEye

    Post to PM

    Hi Tom - is there any plan to update this file to be compatible with latest version of IPB? Currently it seems the plugin works for all posts EXCEPT for the first post. The very first post opens the PM window but does not put in the quote. Every other post on the topic will work fine. Thanks for the great plugin - Chad
  24. You use to be able to do this in IPB3.X by creating a block and filtering it based on friends, was very easy to do but I don't see that being possible in IPB4.X
×
×
  • Create New...