Jump to content

Gabriel Torres

Clients
  • Posts

    1,507
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Gabriel Torres

  1. @A Zayed Upgraded to 4.6.6 today and our users noted that the field title is no longer showing up. I don't know if this is a problem specific to our install or if it is happening in all installs. Each field is set as custom formatting for topics as: <strong>{$title}:</strong> {$content} It used to show up like this: But now it is showing like this: Notice how the titles (Processor, motherboard, power supply etcetera) are not showing up anymore. Please advise. Cheers.
  2. Hi, A user from our community pointed out that the unread notifications (from the bell icon) are in bold, but when you click on any of them, the bold is removed from all notifications, and not only from the notification that was clicked on. Cheers.
  3. https://invisioncommunity.com/forums/forum/442-contributor-chat/ This description should be updated, since some forums were removed and others were renamed. Cheers! 🙂
  4. Thanks @Stuart Silvester. I haven't been able to get the push notifications working since the upgrade, though, but this is a different issue altogether that I have to find time to debug it.
  5. Hi, Audio notifications were removed from the 4.6 series. My suggestion is to add it back, as our users are missing this feature. Maybe adding an option in the user's account so they can enable/disable it on an individual basis? Cheers.
  6. Just a follow-up, the support team informed me that this option was removed from 4.6+. I am opening a new topic suggesting them to put this back in place! LOL
  7. ACP > Word Filters The word filters allow duplicate entries. For instance, if I create a filter: Replace: <this> With: <that> and then create the same filter again, the system will allow it, and we end up with two identical filters. IMO, the system should check if the filter already exists, and display an error saying that the filter already exists, and preventing us from creating it again. Thanks
  8. Hi all, Since our upgrade to 4.6 series, the audio beep that was generated when we received a notification while online in our community is now gone. A few users confirmed that this is happening with them as well. The first question I need to ask is if this is something that is happening in all installs, or it is an issue specific to our install. Could you guys confirm this for me? Thanks a lot! 🙂 Gabe.
  9. @CircaCitadel Have you tried clearing the brower's cache? It is probably loading the old version from its cache. Also, try loading the website on another computer to see what happens. If you use CDN (CloudFlare), also try purging its cache.
  10. @Afrodude When I say "it doesn't work here", I mean that the counter shows, but as zero instead of the correct solved counter when I remove the {if} statement. Think about it: in the original logic, if $comment->author_solved_count is different from zero, then the counter is shown. The only occasion that the HTML tag/counter wouldn't be shown is if $comment->author_solved_count = 0. If I remove the if statement, the counter is displayed as 0, however, this user's solved counter isn't zero (it is 53)... As I said, the source code is forcing the counter to be zero even when it isn't when the post is in a forum that has the solved option disabled. I made a very simple test: I enabled "Enable Solved?" for that forum and the counter was displayed (as 53, not zero). If I disable this option, the counter is displayed as 0 (with the {if} tag removed).
  11. @Afrodude Are you sure you are testing in a forum with the Solved functionality disabled?
  12. @Afrodude I've already tried this. It doesn't work, because the variable $comment->author_solved_count is set to 0/NULL from the PHP code.
  13. Hello, Currently the solved counter in the user's pane only shows up in forums where the solved feature is enabled. See image attached. I think this counter should be shown in all forums. Just because in one particular forum we can't mark topics as solved, I don't think we should hide the fact that the user solved topics in other forums within the same community. Thanks.
  14. @Adriano Faria Thanks. In fact, I found the option I was looking for! 🙂 In the ACP, look for the user, click on "Edit" next to "Warnings & Restrictions" and the screen below will show! Sweet! 😁
  15. @Adriano Faria What I was talking about was regarding the warn system. When we warn a user, he is notified. Or is there a way to warn a user without him receiving a notification? Showing that his content is pre-moderated in the post screen is not an issue.
  16. @Adriano Faria The problem is, the user will be warned that his posts will be pre-moderated from now on. We'd like to put him under pre-moderation "silently". Any ideas?
  17. Hi, We have a troublesome user here in our community. We want all his new content to be pre-moderated, however, I can't find a way to do that, but I am pretty sure this is doable. Any pointers? Thanks
  18. Hi guys, Our server runs at GMT -3, however the timezone at our board is somehow configured as GMT. See the discrepancy below. I have no clue on what is going on and how to fix this. Thanks!
  19. @Makoto It's been a while since I last checked the list of members with disposable emails in our community. Right now we have 29 pages of users with disposable emails. My suggestions: In the "Members with disposable e-mails list, add a new column: number of posts An option to bulk prune all users with disposable e-mails, ideally with an option to set the number of posts, so, for example, we can safely purge all accounts with 0 posts. This could be added either in the screen mentioned above or at the main Member > Members > [gear icon] path In the list mentioned above, the links to the users' profile is incorrect. Where it is "&do=edit" should be "&do=view". Thanks!
  20. Hi, When deleting individual users, we are able to select if we also want to delete the contents they created. However, when we use the member search feature to mass prune members, we don't have such option. For example, I wanted to delete all spammers, however, if I do that using the mass prune option, all the spam is still left in the database, assigned to "Guest: <user_name>", and I want to delete everything, including all posts and topics. I think when select to mass prune members, there should be an option for us to select if we want the users' contents to be deleted as well. Thanks.
  21. @Ryan AshbrookWorked like a charm, many thanks! 🙂
  22. Hi, We need to translate the phase solution_headline, which defaults to: %s's <a href='%s'>%s</a> in <a href='%s'>%s</a> was marked as the answer The problem is, the first %s is the user's name, and we need it to be shown after the link, and not before it, in order to the grammar in my language to be correct. There is probably a trick to change de order of the substution strings (%s). Could anyone help me? Thanks.
  23. Coming here just for a quick update and to thank the IPS team for having added the lazy loading feature suggested here in the 4.6 series.
×
×
  • Create New...