Jump to content

Community

claustrier

+Clients
  • Posts

    255
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by claustrier

  1. Thx, i'll try that - taking a file backup first, will be back soon 🙂
  2. OK, is it safe to overwrite all the existing files with the new ones i download?
  3. can i update to the same version?
  4. Checked the ajax pagination on the default theme - its turned off now (see no difference here) - good point though.. also tried selecting the placement of the javascript from just before body to inside of the head tag, see no difference there either deleted all themes and made a new one without any settings (turned ajax pagination off though) - still no difference...
  5. is it possible to install a new clean forum and connect to existing db / copy needed files etc. ?
  6. I have run the support tool and cleared cache Also tried disabling all 3.party plugins, seems the same here... Tried on another pc, on this i cant use the site, nieither in chrome nor firefox?? Some user have the same problems, others report that they can access the site just fine... On the browsers that dont work, the url changes when i try and press somewhere that should result in a popup/fropdown.. Like this https://www.vildmedgolf.dk/#elCreateNew_menu
  7. OK,I have one user reporting its working fine on ipad/safari still, i can't get it working here at all can anyone please check if you can get menus etc. on www.vildmedgolf.dk (can you see this popup for example?)
  8. already did, cleared cache - no change...
  9. Thanks :-) Problem was the new host had overwritten .htaccess with an empty file... One new small problem - the site works in Chrome for mac, but if I use Firefox and Safari (+ Safari on iPad), the reply field, dropdown menus etc. dont work) ??
  10. you mean board_url? it has my domain name: $INFO['board_url'] = 'https://www.vildmedgolf.dk'; I made a test installation in a subfolder, it runs fine http://vildmedgolf.dk/ipbtest/
  11. Checked file permissions IPS4 checker:
  12. I have moved the domain to the new server, so domain name is the same. Is there anywhere i need to specify the IP ?
  13. I have changed my host, DNS is in place (same domain name) - Changed to default theme, put site offline, cleared all cache via support tool - Copied all files to new host, directory is /public_html - same as on the old host - Copied database into new one - Updated conf_global.php with new server name, database name, user and password Now I'm getting An error occurred (500 Error) We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now. You can try again by clicking the button below, or try again later. Try again if I go to my admin page I'm (also) getting Fatal error: Uncaught IPS\Http\Url\Exception: INVALID_URL in /home/vildmedg/public_html/system/Http/Url.php:835 Stack trace: #0 /home/vildmedg/public_html/system/Http/Url.php(211): IPS\Http\_Url::componentsFromUrlString('/') #1 /home/vildmedg/public_html/system/Request/Request.php(253): IPS\Http\_Url::createFromString('https://www.vil...', true, true) #2 /home/vildmedg/public_html/system/Session/Admin.php(121): IPS\_Request->url() #3 [internal function]: IPS\Session\_Admin->write('fee9bb03ed833cd...', '') #4 [internal function]: session_write_close() #5 {main} thrown in /home/vildmedg/public_html/system/Http/Url.php on line 835 I have spent a lot if time on this now, and I'm going around in circles to solve this - what am I missing????
  14. If I enable Viglink on my site there is no way to insert the API key or secret key? Am I missing something? I did create a Viglink account, just can't see how to link it to my forum.
  15. Solved. Weather One app was at fault
  16. Hi, Recently upgraded to 4.1.17.1, an some users complain they can't ude the editor (new thread/reply to a thread). The error is on several browsers and both mac and win. Strangely, I experienced this error myself yesterday, and could not resolve it, but today I can't reproduce the problem. Still, some users are left with this error. Any idea what is causing this strange error ???
  17. Hi, upgraded from older version, getting this error on front end when trying to view it Fatal error: Class 'IPS\downloads\Category' not found in /home/vildmed1/public_html/system/Theme/Theme.php(718) : eval()'d code on line 1296 Link is http://www.vildmedgolf.dk/links/
  18. Is it possible to upgrade license, or do i have to buy again?
  19. Nice :-) Looking forward to it :-)
  20. Really looking forward to this :-)
  21. Is the data saved in databases that can be used from pages app? I need the data submitted in the forms to be displayed on custom pages :-)
  22. Sad - but thanks for the update :-)
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy