Jump to content

Community

Maalong

+Clients
  • Content Count

    396
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Maalong

  • Rank
    Member
  • Birthday August 25

Recent Profile Visitors

7,870 profile views
  1. Thanks Rhett, I will let the other site know they have an old link.
  2. Hi there, I clicked on a link from another site to IPS for the details of whats required for V4.0; https://community.invisionpower.com/files/file/7046-get-ready-for-ips-40/, and got a warning from Google: No harm done to me, but thought it would be something you should check.
  3. Thats a pity. Maybe something IPS should address, because it really makes forms like this look wrong.
  4. Can you make an update which allows for extra fields to be put in an order of preference with the existing fields? ? At the moment it is not logical to have an additional field for the the users real name at the bottom of the form.
  5. Hi Adriano, I have just installed this plugin, and it works fine, sending me an email almost immediately. I wanted to add an extra field to the contact form, to be included in enquiries, so added the Field; Full Name, but I cannot find any means to sort the fields so the form remains professional looking. See grab below to see what I mean: So how can I move the Extra Field into the position shown? Could you add in a Template Field Page to the ACP so all fields are shown and ca be manually sorted?
  6. Mike, let me try and sort this out myself first before bothering you further. If I get really stuck, I'll PM you and give you admin access to my site. Great stuff, look forward to the update! ? As I said, its a nice to have, so I'll wait until you add it in to an update. Thanks for your help Mike, its appreciated.
  7. OK, no problem. Its a "Nice to Have" anyway! No, I just changed the ipsGrid_span3 to ipsGrid_span2 as suggested. I dont understand CSS, or programming very much so follow instructions to the letter for fear of screwing something up. This FB video when entered into the system plays well, though there is no thumbnail generated: https://www.facebook.com/aframpton289/videos/10157119591835323/ This one on the other hand, will not embed, and returns the error message: Problem generating embed code https://www.facebook.com/glenn.cameron.1257/videos/1015
  8. Hi Mike, Another issue I am having is adding Facebook videos. Sometimes they work and are embedded, and sometimes I get a message stating: Problem generating embed code. Is there a way to ensure all FB videos are embedded? With the Facebook videos that do embed, the auto thumbnail generator doesnt work either. Is there a way to enable this?
  9. Hi Mike, This is still not working as it should. I have tried setting ipsGrid_span3 to ipsGrid_span2, and various other combinations, but the video thumbnails still change with the Browser window size. I use a 27" iMac, so really notice this when I go fullscreen. This is using ipsGrid_span2 at various browser window widths, using an app to measure screen width, with total screen width being 2550 pixels: First grab 1400 pixels browser window: Second grab 1860 pixels browser window: Final grab at fullscreen 2550 pixels: Not sur
  10. Yes, that is right. I have a number of categories, so would like to choose one of them as the default for what is shown when a user clicks on the Videos menu link.
  11. Thanks for that. I have just had two sites merged, and I think this may be left over from the merged site. Will look into this with the merge guy.
  12. Hi there, I have SuperGrid installed, but it is showing an error when used with articles. When I try to view an article it gives the following error: Technical Details: ErrorException: template_store_missing template_cms_d262041bb2b0df100e04be4050ef0a8d_s1_two_column_first_featured (0) #0 /home4/marklong/public_html/community/applications/cms/modules/front/database/record.php(76): IPS\cms\_Theme->getTemplate('s1_two_column_f...', 'cms', 'database') #1 /home4/marklong/public_html/community/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\cms\modules\front\database\_record-&g
  13. I have an issue with the thumbnail width: I can only seem to have four thumbnails in a row, and the thumbnail dimensions stretch to fill the browser page size as shown below. This is when the browser window is in my usual reading size: Where as this is when I narrow the browser window: How can I set the size of the thumbnails and allow the number of thumbnails to be set by the browser page width? Another question is, is it possible to the Videos landing page to show a set category? For example, in the screen grab above, you can see the
  14. It certainly has been solved, and now the amount of posts shows the number I have specified. Great job!! One little issue that has arisen since the upgrade though: The wrap on the title of each facebook post is not working, so I am getting it run over into the page border instead of wrapping.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy