Jump to content

Community

Justin Bowman

+Clients
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Justin Bowman

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Justin Bowman's Achievements

  1. I've created a new database and set it to a non-category article mode. But when i embed content the content is cutoff. Is there something I can change at a code level that will make the full article appear?
  2. I'm relatively new to using third party oauth providers such as Blizzard Entertainment's OAUTH. I was curious if someone could help me set this up, I already have gone and registered my app at https://develop.battle.net/ I would just like someone to go through it with me as I am getting stumped on how to set this up as a login method. Any assistance would be greatly appreciated. Image of the oauth flow currently https://develop.battle.net/documentation/guides/using-oauth
    Easy Installation, Great instructions works like a breeze
  3. If you dont mind having the full article show up you can do the following <section class='ipsType_normal ipsType_richText ipsType_break ipsSpacer_bottom'> {$record->_content|raw} </section> instead of <section class='ipsType_normal ipsType_richText ipsType_break ipsSpacer_bottom' data-ipsTruncate data-ipsTruncate-size='7 lines' data-ipsTruncate-type='remove'> {$record->truncated()|raw} </section>
  4. @opentype how would i go about changing the article text to include BBCode?
  5. I've been looking everywhere for this, essentially I want to know how I can port the formatting from an Article to the Page Builder "Database" essentially I loose any formatting when it parses the the article for the front page. Any help would be greatly appreshated! thanks
  6. I'm having a issue with the theme on 3.4.6. The theme doesnt seem to have the UserCP Settings and does not seem to apply the settings from the Settings Hooks. I've emailed you about this. And created you a user to see if you can see what my problem is. It just doesnt want to show the slider even though I followed the steps in the install to a tee. UPDATE: Doing Fresh Install of IPS to see if its an issue/conflict with an IPS Product. (Content, Calendar, Chat) are still enabled. UPDATE2: Fresh Install following the directions included resulted in the same issue. Website is: http://www.rgn.io / User Details I've messaged to you in private.
  7. I'd love for this to get fixed. I just paid for it and i feel like I wasted 10 bucks.
  8. Suggestion, setup a demo board that your Webconference can see (using 3.2) will show the functionality.
  9. Considering the entire application system isn't working for anyone on 3.3.X i think that would be a bigger issue than a feature addition. + its using the Invision Comment system so it may include support for Attachments anyways.
  10. Lets get a working copy then start worrying about extra's :)
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy