Jump to content

Community

Cabola

Members
  • Content Count

    597
  • Joined

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Everything posted by Cabola

  1. Just search the market... https://invisionpower.com/search/?type=downloads_file&q=group+images
  2. It could be made with a setting in admin that enables or disables a user setting which activates the ability for a members to control it them self in their settings. Could be a nice feature!
  3. Everything posted here before Joel R's post before this one, have been fixed in version 1.0.0.2!
  4. Maybe I should highlight @-RAW- to bring attention to this
  5. I don't know if this the right place for this, but since there's no support topic by -RAW- for the plugin and you're not able to send a private message to -RAW- then I'll post it here. It's sort of a bug report/suggestion. This topic is about this plugin: When you install 1.0.0.1 and go to the help page without having made a Category first you get the following error message on the page: [[Template help/front/index/noData does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] There's nothing wrong in themes and no reason to run the support tool. All that is required is to make a category for the plugin in admin cp. Perhaps it's better if it stated this instead of giving the above error message. Maybe something like this "Error - No Category or Help Topics exists. Login to Admin CP > Community > Help Topics > Manage and setup a Category and Help Topics" Anyhow, hope that this was okay to post and that it was the right place to post it..
  6. This is true, didn't think about just not renewing when it request you to do it.
  7. Only thing I don't like about this plugin is the renewal fee and rate. Why pay $7 every 6th month for something that maybe only needs updating if IPB releases a new version that changes some coding things, or Google Auth changes some codings. Don't see much point of that to be honest. But then again $10 for the plugin is also really cheap!
  8. I have fixed all my issues my self by going into the database and removing the columns manually from forums_forums and deleting the plugin folder. After that I was able to uninstall the plugin and then install it correctly!
  9. I agree an admin cp log would be nice to have, just like it had back in the IPB v3 version
  10. It's actually not only IP that's bugged, you can only search for a name in the advanced search.. Is it only me or does it work as it should for the rest of you people?
  11. another bug I've found, you can't search by IP it just shows a no result page even tho the IP exists in the logs..
  12. Is it only for me it logs each login twice? I uninstalled the old version for v3 and installed the new one for v4 and now it does this.
  13. A lot of people have been wanting this, so different staff groups could have different post colors. But I think it should be an entire new plugin for this feature for multiple group colors..
  14. You know the new feature that came with 4.1.13 where you could make a groups posts highlighted in a different color set in the theme? (Read this topic: https://invisionpower.com/news/post-color-highlight-r974) Now imagine if you have a staff forum which only staff members had access to, and all the staff member groups had the highlight post feature enabled in their group settings. Imagine how colorful the topics in that forum would be as only staff members would be able to post. With this mod you can disable that forum from using the post highlight function!
  15. Yea, it would be cool if you were able to set a different color for the different groups, but then again if you have multiple themes then that could make it look bad. I guess a mod would be in place for that. The ability to set post color based on group. Ex. have admin 1 color and mods another color.
  16. I know it's not possible in resources but I was talking about you uploaded your images to a folder on the FTP, and then in settings you typed in the address to that folder. If you have a look at the old mod for IPB V3 you can see what I'm talking about: https://invisionpower.com/files/file/6137-default-photo-per-group/
  17. It says it was updated Tuesday but it wasn't. Why does it keep saying it's been updated when it hasn't?
  18. There has to be an easier way to upload all images for groups. Wouldn't it be easier if there were a folder you uploaded them into and the script then looked into that folder? Instead of having to add them all to the resources one by one? Love the addon tho, very useful!
  19. Why do you have to choose who can send the message in each tab?
  20. Still hoping this'll be upgraded one day for v4!
  21. There's nothing there either :S I've just uninstalled it completely and then installed it again and now it shows in chatbox settings. How strange..
×
×
  • Create New...