Jump to content

Community

Cabola

Members
  • Content Count

    597
  • Joined

1 Follower

About Cabola

  • Rank
    The Dane!
  • Birthday 10/02/1985

IPS Marketplace

  • Resources Contributor
    Total file submissions: 1

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Denmark

Recent Profile Visitors

7,683 profile views
  1. Just search the market... https://invisionpower.com/search/?type=downloads_file&q=group+images
  2. It could be made with a setting in admin that enables or disables a user setting which activates the ability for a members to control it them self in their settings. Could be a nice feature!
  3. Everything posted here before Joel R's post before this one, have been fixed in version 1.0.0.2!
  4. Maybe I should highlight @-RAW- to bring attention to this
  5. I don't know if this the right place for this, but since there's no support topic by -RAW- for the plugin and you're not able to send a private message to -RAW- then I'll post it here. It's sort of a bug report/suggestion. This topic is about this plugin: When you install 1.0.0.1 and go to the help page without having made a Category first you get the following error message on the page: [[Template help/front/index/noData does not exist. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]] There's nothing wrong in themes and no reason to run the support tool. All that is required is to make a category for the plugin in admin cp. Perhaps it's better if it stated this instead of giving the above error message. Maybe something like this "Error - No Category or Help Topics exists. Login to Admin CP > Community > Help Topics > Manage and setup a Category and Help Topics" Anyhow, hope that this was okay to post and that it was the right place to post it..
  6. This is true, didn't think about just not renewing when it request you to do it.
  7. Only thing I don't like about this plugin is the renewal fee and rate. Why pay $7 every 6th month for something that maybe only needs updating if IPB releases a new version that changes some coding things, or Google Auth changes some codings. Don't see much point of that to be honest. But then again $10 for the plugin is also really cheap!
  8. I have fixed all my issues my self by going into the database and removing the columns manually from forums_forums and deleting the plugin folder. After that I was able to uninstall the plugin and then install it correctly!
  9. I agree an admin cp log would be nice to have, just like it had back in the IPB v3 version
  10. It's actually not only IP that's bugged, you can only search for a name in the advanced search.. Is it only me or does it work as it should for the rest of you people?
  11. another bug I've found, you can't search by IP it just shows a no result page even tho the IP exists in the logs..
×
×
  • Create New...