Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

NeedlessDM

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by NeedlessDM

  1. Yes, my users doesn't like IPB 4... I've solved using custom ipsconnect functions.
  2. Hello, I want to create forums directly from a Laravel page (Laravel 5.6) and I'm getting redirected to forum's 404 page (Sorry, we couldn't find that!). If i'm using this code bellow in a simple php file is working, if I'm using it from a Laravel Model it redirects me to the forum saying that the page is not found. My test code from Forum model is: <?php namespace App; use Illuminate\Database\Eloquent\Model; require_once ('/../../forum/initdata.php'); require_once ('/../../forum/admin/sources/base/ipsRegistry.php'); class Forum extends Model { public static function test_forum () { $reg = \ipsRegistry::instance(); $reg->init(); $member = \IPSMember::load( 1 ); return $member; } } Is there a way to solve this?
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy