Jump to content

Community

IgorPec

+Clients
  • Content Count

    32
  • Joined

  • Last visited

About IgorPec

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Hi. One feature request - is it possible to add those applications to blocks?
  2. How is it possible to remove tags in bulk?
  3. That was super fast. Thank you!
  4. One problem. I want to use this plugin without showing group names, but when I disable this line in a template <li>{expression="\IPS\Member\Group::load( $comment->author()->member_group_id )->formattedName" raw="false"}</li> secondary group icons are also gone. Can't find anything useful in a forum docs. Any hint how to deal with this? Masking with CSS is not valid option.
  5. Yes. The idea is to lead them to the subscription page. URL per group would be perfect.
  6. Hi. One small feature request ... I want to have custom links on those badges? How to? Thank you!
  7. Hi Pete ... we still haven't solved wrong logo placement issues. Can you point me where to look? Check this page to get an idea: https://forum.armbian.com/privacy ... and mobile site is also corrupted.
  8. I haven't tried yet. There was this warning, Armbian = name of this theme: Shell I just proceed?
  9. Pete. It looks like the latest version of forums v4.3.5 has troubles with Haze?
  10. Both are latest. Invision Community v4.3.4, Haze 2.0.0.
  11. Pete, check this. Something is wrong with responsiveness. When it switches to mobile, logo is overlapping the post title. Any idea where to look for the fix?
  12. No, a logo has no border. See in my (updated) previous post - perhaps you missed it. This bug was created during the last update.
  13. @Pete T Any progress on the theme? I want to fix at least this annoying logo standout/surrounding box problem. I already searched for this, but am totally lost. This is when "1" is added in front of logo section. It's a 110px block which I can't find where and how it is defined. This is actual logo:
  14. I made an update to last version today. An interesting finding regarding mentioning. When adding a post it does not work but if you edit and save then it works.There is also too big vspace around logo.
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy