Jump to content
You're invited! Join our 4.6 Live Event on ZOOM 6/24 ×

Community

Luis Manson

Members
  • Posts

    980
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Luis Manson

  1. Hello, im posting here because my license expired long time ago, but since Im about to move to another software and decided to do some cleaning before the migration.... I filtered "validating" members who never came back after 2016, Im about to move them to another group and got an SQL error: SELECT COUNT(*) FROM `gacore_members` AS `core_members` LEFT JOIN `gacore_pfields_content` AS `core_pfields_content` ON core_members.member_id=core_pfields_content.member_id WHERE last_visit BETWEEN 978307200 AND 1420156799 AND member_posts=0 AND ( v.lost_pass=0 AND v.forgot_security=0 AND v.vid IS NOT NULL ) The query complains about "v.lost_pass" not existing, but it is in the validating table... any one knows how to fix this?
  2. I got a report from one of my mods that moving more than one topic does not create the post it should
  3. @Mike John had you any chance to reproduce the bug?
  4. Great plugin im havving issues with latest release IPS\Http\Url\Exception: INVALID_URL (0) #0 /var/web_site/system/Http/Url.php(308): IPS\Http\_Url::componentsFromUrlString('mailto:firt@itm...', false) #1 /var/web_site/init.php(442) : eval()'d code(41): IPS\Http\_Url->__construct('mailto:firt@itm...') #2 /var/web_site/init.php(442) : eval()'d code(107): IPS\forums\Topic\hook235->parseLinks('\n<p>-- Noticia ...') #3 /var/web_site/system/Theme/Theme.php(734) : eval()'d code(331): IPS\forums\Topic\hook235->content() #4 [internal function]: IPS\Theme\class_forums_front_topics->post(Object(IPS\forums\Topic), Object(IPS\forums\Topic\Post), 'topic_comment', 'forums', 'forums', 'forums_Topic') #5 /var/web_site/system/Theme/SandboxedTemplate.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /var/web_site/system/Theme/Theme.php(734) : eval()'d code(1433): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('post', Array) #7 [internal function]: IPS\Theme\class_forums_front_topics->postContainer(Object(IPS\forums\Topic), Object(IPS\forums\Topic\Post), Array) #8 /var/web_site/system/Theme/SandboxedTemplate.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #9 /var/web_site/system/Theme/Theme.php(734) : eval()'d code(3313): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('postContainer', Array) #10 [internal function]: IPS\Theme\class_forums_front_topics->topic(Object(IPS\forums\Topic), Array, NULL, Array, Object(IPS\forums\Topic), NULL, Array) #11 /var/web_site/system/Theme/SandboxedTemplate.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #12 /var/web_site/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(299): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('topic', Array) #13 /var/web_site/system/Dispatcher/Controller.php(96): IPS\forums\modules\front\forums\_topic->manage() #14 /var/web_site/system/Content/Controller.php(46): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #15 /var/web_site/applications/forums/modules/front/forums/topic.php(40): IPS\Content\_Controller->execute() #16 /var/web_site/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\forums\modules\front\forums\_topic->execute() #17 /var/web_site/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #18 {main}
  5. Hello, nice skin! what is: thanks
  6. Well i got into an install bug, since my site is kinda big, PHP timed out during install, after MySQL finished working on the database update i saw the app in applications, available for installation, after click it says that "2C133/4 The application you are attempting to install appears to be installed already. To reinstall the application you must first uninstall it." im not sure what to do next EDIT: yes, it was easy "update new version" fixed it i think. Also, in your docs you say the app will create the webhook. what if im using another sendin method instead of Sparkpost SMTP? (i send my mails to my own exim first)
  7. I finally got the account back, after i started another mail to support my accoun was re enabled again, neither of us know why the account was disabled exacly, only that Google's safe browsing project identified one of my URLs as being phish. *no, i never got any notifications from google about this, and i have no noticies under google web master tools
  8. there is something here... :\ the lower line is the bounce rate
  9. Never had problems with my send volume, but i was paying $5/month to have enough limit on mandrill. Also never had this kind of issue with them I might have too many bounces, im not sure about it.
  10. So much for Sparkpost, woke up with a suspended account. So moved back my mails to mandrill until i can check the issue. few hours later, another email, banned account :|
  11. I got a problem in my site where a link "disappears" after a bit of tracking i got a 500 https in the validateLink request. i guess this is related to embeding. Can some one post this link on his site to see if it works? this board does not look like it has the option enabled https://dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=171908&postdays=0&postorder=asc&start=0 https://dd-wrt.com/phpBB2/viewtopic.php?t=171908&postdays=0&postorder=asc&start=0
  12. So i can use this on other websites and show topics available to "guest" ?
  13. @Adriano Faria great, thanks!!! =D
  14. yes, for me at least. I do not see any reason for a user to get notified about staff notes on his profile since i think this mod main use is to make "obserbations" about users
  15. Adriano, can we have control to disable the option to send the user a copy?
  16. In case someone is playing with this....runing in_dev found this: Whoops\Exception\ErrorException thrown with message "Array to string conversion" system/Helpers/Form/Editor.php /* Don't mimize if we have a value */ if ( $args[1] or \IPS\Request::i()->$args[0] or ( isset( \IPS\Request::i()->cookie['vle_editor'] ) and \IPS\Request::i()->cookie['vle_editor'] ) ) PS: this is thew why its called "unsupported"
  17. Thanks adriano. its working now. i enabled bot mode with my username once and the settings were saved OK. went to settings again, disabled bot mode and it worked
  18. Adriano, is this working in .7? ErrorException 4096: Object of class IPS\Member could not be converted to string #0 /var/www//system/Db/Db.php(291): IPS\IPS::errorHandler(4096, 'Object of class...', '/var/www/...', 291, Array) #1 /var/www//system/Db/Db.php(820): IPS\_Db->preparedQuery('UPDATE `gacore_...', Array) #2 /var/www//system/Helpers/Form/Form.php(607): IPS\_Db->update('core_sys_conf_s...', Array, Array) #3 /var/www//applications/core/modules/admin/applications/plugins.php(851) : eval()'d code(28): IPS\Helpers\_Form->saveAsSettings() #4 /var/www//applications/core/modules/admin/applications/plugins.php(851): eval() #5 [internal function]: IPS\core\modules\admin\applications\_plugins->settings() #6 /var/www//system/Dispatcher/Controller.php(85): call_user_func(Array) #7 /var/www//system/Node/Controller.php(63): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #8 /var/www//applications/core/modules/admin/applications/plugins.php(39): IPS\Node\_Controller->execute() #9 /var/www//system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\core\modules\admin\applications\_plugins->execute() #10 /var/www//admin/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run() #11 {main} (i removed my site's path from the log. thats why you see /var/www//xxxx)
  19. to many mixed posts, ipb4 is officially unsupported with php7, but does it work or is there any preconditions to make it work un production? - yes i know its crazy, but since i try to keep my site very conservative on the modifications/addons i use, i could try to use it
  20. From some time after the ipb4 upgrade i get a lot of 404 from attachment files. after further inspection i have tracked the issue to not renamed files, they do exist with attach_file instead of attach_location. I want to make a script to walk core_attachments and rename files not renamed, since i do have both parameters. However there is one thing i can not understand In filesystem i have stored: /uploads/monthly_07_2013/Some File.pdf.7886fc68f0a15895a1afcb6f463eb0cc I have no idea where that hash comes from, and how to match efficently. [{ "attach_id": "36647", "attach_ext": "pdf", "attach_file": "Some File.pdf", "attach_location": "monthly_07_2013\/post-21243-0-80182800-1372864076.ipb", "attach_thumb_location": "", "attach_thumb_width": "0", "attach_thumb_height": "0", "attach_is_image": "0", "attach_hits": "130", "attach_date": "1372864076", "attach_post_key": "", "attach_member_id": "21243", "attach_filesize": "2864122", "attach_img_width": "0", "attach_img_height": "0", "attach_is_archived": "0" }] core_attachment_map [{ "attachment_id": "36647", "location_key": "forums_Forums", "id1": "80549", "id2": "1194315", "temp": null, "id3": null }]
  21. thanks for the info, however i desisted before further investigation because memory tables do have table-level locks
  22. @AutoItScript i was just reading that. i guess memory would release the lock faster than disk, and also reduce some IO , since i see a lot of updates. However i do not have the skill to test my theory
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy