Jump to content
Matt
 Share


IP.Board 3.4.4 Editor Testing

The eagle eyed among you may have spotted that we've just upgraded our company forums to IP.Board 3.4.4.

We routinely do this during a development cycle so that we can get some extended testing prior to a beta release. When we write new features and fix bugs we do test ourselves but of course we can't replicate the testing hundreds of active users with all the different browser and operating system combinations can offer.

The focus of 3.4.4 has been to further stabilise the editor. We've made great improvements since the initial release of 3.4.0 but we're aware that there are a handful of issues remaining which we want to get licked for this release.

If you have a few moments spare, we'd appreciate it if you could test out the editor, either by creating a post in the test forum or just by being more aware of any quirks or issues when making posts normally.

Anything you spot, can you please report into our bug tracker with as much detail as you can.

Thanks!

 Share

Comments

Recommended Comments



If you weren't blocking it, would there be bugs as a result of showing it? I can see intentionally not showing it in the mobile skin, but when a user specifically goes to the full skin theme, they should have a consistent experience.

I'd like to have whether the editor displays as a configurable option. It seems like it's actually loads (on page load) and is then hidden, which creates an odd flashing effect.

Anyway, I saw this post and was curious if the toolbar was something you were working on.

P.S. I notice that this editor is ignoring my carriage returns. Hmmm... After I edited the post, they inserted themselves o_O

Thanks for the info!

Link to comment
Share on other sites

I'm experiencing an issue in 3.3.4 with the email icon/send a page to a friend where if the captcha entered is wrong, I get a bunch of <br /> and it all pushes together.

 

I realize this blog entry is focused on 3.4.4 so my question is ... would it be helpful if I tried testing the share via email somewhere on the IPS board, or is that a completely different editor thing?

 

Okay, I tried it out and purposely misspelled the captcha ... but you must have it disabled or something because the email was sent anyway.  Tried it twice and both times I purposely used the wrong letters in the captcha

Link to comment
Share on other sites

I'm experiencing an issue in 3.3.4 with the email icon/send a page to a friend where if the captcha entered is wrong, I get a bunch of <br /> and it all pushes together.

 

I realize this blog entry is focused on 3.4.4 so my question is ... would it be helpful if I tried testing the share via email somewhere on the IPS board, or is that a completely different editor thing?

 

Okay, I tried it out and purposely misspelled the captcha ... but you must have it disabled or something because the email was sent anyway.  Tried it twice and both times I purposely used the wrong letters in the captcha

 

Feel free to report it to the tracker - we'll test and look into it.  Worst case scenario, it's already resolved.

Link to comment
Share on other sites

why are you guys using this crappy ckeditor... tinymce is so much better :/

 

Actually, no it's not. CK Editor is much better. And I don't believe they use any editor made by 3rd-party vendors. In fact, I think they built this editor from scratch.

Link to comment
Share on other sites




Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...