Jump to content

Community

Pete T

+Clients
  • Content Count

    5,025
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Posts posted by Pete T


  1. 2 hours ago, Wren said:

    hi, i'm getting an error message now with the latest edition, is this something you are able to help with?

    Sorry, there is a problem

    Page Not Found.

    Error code: 2S106/1

    I check out today see if works myself if there is bug I update it.


  2. 15 hours ago, Joel R said:

    Hey @Pete T I've been using your plugin for many months now.  I'm wondering if you could make two enhancements:

    • Option to show condensed view.  
    • Option to show public activity if visitor

    I've been studying my Google Analytics, and my club index has one of the worst bounce rates and exit rates on my site.  I think part of the problem is that it doesn't show any content to users.  If you're logged out, it only shows the list of clubs.  There's nothing to attract users.  

    I take look at this see what I can come up with.


  3. 23 minutes ago, jamesluck01 said:

    Sure. Sorry it took a while to get back. Was busy on another project. Anyway, I recoded the issue for you here.

    To try and describe the video:

    1. First I made a new text box. Then I edited it again, to show that it works as long as I don't reload the page.
    2. Then I reload the page, to show it doesn't work anymore.
    3. After I try and move it to another box, which shows that it Errors out. And I can no longer delete it unless I close and open the manager again.

    I hope this helps?

     

    Ok is there other theme pre installed eg default theme as see this is IPS Focus theme as when i tested works on all my own and default theme, plus is the theme been updated for 4.4.3 ? so can rule out items.


  4. 4 hours ago, liquidfractal said:

    I think clearing the cache helped.  Not sure what I was doing before...thanks though. 🙂

     

    It's fine clear cache can fix many issues I always try that first if find a bug.


  5. 15 hours ago, liquidfractal said:

    First of all, thank you for making such a valuable plugin available for free! 🙂

    One thing I've noticed, at least when making a custom HTML block: if you create a block with a Widget Title, then decide you don't want the title to be displayed on the page and go back and delete it, the delete doesn't work - the title still shows in the widget on the page even though the Widget Title field is now blank.

    Ok at moment unable reproduce this bug i set widget html block with title and content saved, then refresh page edit widget removed only title and again saved, and it removed no issue not showing so question i have, when removed the title and still showed have tried clear the cache ?


  6. 12 hours ago, jamesluck01 said:

    I seem to be having some trouble editing blocks I've added.

    When I add a new TXT block, I'm able to edit it just fine. And save it, and edit it again. Just fine. Unless I reload the page.
    If I try and reload the page after I've edited it. It loads for a few seconds, then nothing shows up.

    And it doesn't let me edit it any more. At all.

    Same with the PHP too.

    Other blocks I can edit just fine.

     

    The forum is currently running IPS 4.4.3. And We had the IPS4 phpTxt widget, till I updated to the IPS44 phpTxt widget in hopes to fix this problem. But it still remained.

    Any help would be greatly appreciated.
    Or if you need any more info, let me know.
    I'm not really sure what all information is relevant to this issue.

    Thanks!

    I personal never had this issue on my dev site and live site, but is there way could record the issue you have via video so see steps you taken get the error/issue to show.


  7. 12 hours ago, day_ said:

    This is the plugin by the way 

    3 years ago I downloaded it and left this review.

    A7701149-75C3-4AE9-8BBA-374E15305837.thumb.jpeg.f8f42533a61f0e1ac5cc67466bf1a667.jpeg

    Funny as I do remember installing it now, my board ran into issues later and removed plugins to see if this fixed my problem. It did, this is when I had to start looking through the templates myself to figure out how it worked and made the template changes since.

    One of the main problems with plugins, compatibility issues with other plugins.

    The issues is normal down to amount hooks points us developers have to use to make a item load/show and if more then one uses same hook point problem start happend or worst a developer has chosen to change the template to fit there needs or even a theme builder. But back on point i see that asking IPS make more items out the box ? if i am correct then issues is not ever community wants the same out the box function or IPS might feel its not required function to spend the time to build, this why we third party developers are need.

    As for my plugin highlighted caused a problem did work out how to solve the problem ? 


  8. 4 hours ago, Rafal Dorobisz said:

    Yes, I mean I had some PHP code working with the widget before the upgrade, and after upgrade, it stopped. I updated your plugin to the 4.4.x version.

     

    Its could be php code using is out of date as the widget works fine and I am using 7.3 php and no issues.


  9. 7 hours ago, Rafal Dorobisz said:

    @Pete T great plugin. I used it for a while, but after update to 4.4.2 and PHP from 5.x -> 7.2 I have something like this

    
    ParseError: syntax error, unexpected 'echo' (T_ECHO) (0)
    #0 /some_path/system/Widget/Widget.php(803): IPS\plugins\phptxtwidget\widgets\_sodPhpWidget->render()
    #1 /some_path/system/Theme/Theme.php(840) : eval()'d code(17027): IPS\_Widget->__toString()
    #2 /some_path/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->widgetContainer('sidebar', 'vertical')
    #3 /some_path/system/Theme/Theme.php(840) : eval()'d code(14550): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('widgetContainer', Array)
    #4 /some_path/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->sidebar('right')
    #5 /some_path/system/Theme/Theme.php(840) : eval()'d code(6582): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('sidebar', Array)
    #6 /some_path/system/Theme/SandboxedTemplate.php(61): IPS\Theme\class_core_front_global->globalTemplate('c98720a4367247a...', '\n<div class='ip...', Array)
    #7 /some_path/system/Dispatcher/Dispatcher.php(172): IPS\Theme\_SandboxedTemplate->__call('globalTemplate', Array)
    #8 /some_path/system/Dispatcher/Standard.php(118): IPS\_Dispatcher->finish()
    #9 /some_path/system/Dispatcher/Front.php(575): IPS\Dispatcher\_Standard->finish()
    #10 /some_path/system/Dispatcher/Dispatcher.php(154): IPS\Dispatcher\_Front->finish()
    #11 /some_path/index.php(13): IPS\_Dispatcher->run()
    #12 {main}

    Any idea?

    Do have any php added to the widget ?


  10. 23 hours ago, Joey_M said:

    Thanks Pete, I don't know why, but I always do.

    this how tested added image via article option add test in article box and saved, then clicked clear cache, checked article and image still there have missed any steps.


  11. 14 hours ago, Joey_M said:

    Does anyone else experience images being deleted when they clear the cache via this plugin?

    I seem to always lose my background or article images stored within IP.Pages etc.

    That very odd if losing images when running this tool as does same as support tool part from loading the form up but I take look later today on test site.


  12. 2 hours ago, Sethhh. said:

    Hello,

     

    I Installed your plugin and I followed your tutorial:

     

    My problem is:  I dont want to see colored names in the last topic ( check the photo )

    1234567.thumb.png.3377de7461655d947c8d787d8599dad8.png

     

    It's only way get show correctly on my app as ips did update.


  13. @Adriano Faria you have bug with this widget the code using making lot extra width due to ipsGrid but i also found better way display the grouping via change this

    <ul class='ipsList_inline ipsList_csv ipsList_noSpacing ipsType_normal ipsGrid'>

    Screenshot_24.png.7be277db8301ca1b99cb227b9f58ed0e.png

    replace with 

    <ul class='ipsList_inline ipsList_csv ipsType_normal'>

    Screenshot_25.png.47b7e6c28eda6af9dab5319aaae6f1dd.png

    and get above less space


  14. 6 hours ago, jcdesign said:

    All my themes are now disabled for purchase. 

    We can not change and give the app, plugin and themes to another author. New rules from IPS.

    But Pete T take over the support on this themes on his site.

    Oblivion blue
    Oblivion yellow
    Oblivion light
    Ultimaze
    LaMonte

    The Xenon landing page is only for my own site and are not supported.

    If any you have paid for the theme i will issue you updated but will need provide screenshot sorry 🙂 

×
×
  • Create New...