Jump to content

Community

Pete T

+Clients
  • Content Count

    5,045
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Documentation

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Posts posted by Pete T


  1. 4 hours ago, Luuuk said:

    Hello @Pete T,

    Would it be possible to add an option to hide from specific devices (introduced in 4.4 release)?

    widget.png.afc4f5955f86b6f4155cf0af6d4a6f47.png

     

    BTW. The same in General Statistics.

    Not for 4.4. nope will be looked at 4.5.x as we no plans on any updates unless required in terms making plugin broken or unsecure.


  2. 2 hours ago, Bocar said:

    Hello @Pete T.

    I've added a <noscript> tag on PHP Code field and that cause anerror : the right panel window to administrate can't open anymore.

    I've disabled the plugin waiting for a solution : how to change a PHP & TXT widget code without able to opening the right side admin panel ?

    By sql code on phpmyadmin or uploaded files ?

    Thank you.

    You should be able to sort via phpmyadmin 


  3. 17 hours ago, Paul E. said:

    Would it be possible to add an "Are you sure?" prompt? This is lovely, yet since it removes all notifications from the beginning of time without any undo button, I think is a necessary addition.

    First the plugin is one them if you install it you one that understands the point of the plugin removes notifications, also why would need notification from back years ago ? don't see need make plugin have extra settings if you click it you know what says...


  4. 1 hour ago, Adriano Faria said:

    I didn’t even know there was another one. Anyway, the other one is was dropped from Marketplace and can’t be purchased. There’s only the support topic. 

    My one only at my own site but unless mistaken believe yours also goes into clubs correct ? if so that would be only difference mine just targets the main forum and turns them into tab style.


  5. 12 hours ago, The Old Man said:

    Hi @Pete T

    Thanks again for this great plug-in!

    Spotted a small bug that's causing W3C Validation errors for each member photo listed. The opening and closing HTML li list tags are missing from the template in two places, but it's because of the ul tag line preceding them. I moved that line down to above the comma separated list (no photos, text only) and it seems fine. 
     

    
    <ul class='ipsList_inline ipsList_csv ipsList_noSpacing'>


    to:

    
    {{else}}
                <ul class='ipsList_inline ipsList_csv ipsList_noSpacing'>
    			{{foreach $members as $row}}
    				<li>{template="userLinkFromData" group="global" app="core" params="$row['member_id'], $row['name'], $row['members_seo_name'], $row['member_group_id']"}</li>
    			{{endforeach}}
                </ul>
    		  {{endif}}

    and moved up the closing ul tag above the endif.
     

    Regards

    Ok I take look making changes to this.


  6. 41 minutes ago, Priyesh said:

    @Pete TI am running the board with following specs:

    Invision Community Suite v4.4.9

    Theme: AcMe v1.0.19 (up to date)

    Social Media Logins: Facebook, Discord. (When i disable all social media logins, problem gets solved)

    If you need to look into my ACP, let me know.

    Please then understand what is going on as can't not see issue on my end one bit.


  7. 4 hours ago, Priyesh said:

    @Pete T When i turn on Social Logins then i encounter double message problem.

     

    Please fix it at your earliest. Its so annoying.

    So far unable to show the message with social media on sign also, can please explain to me what do so make sure can reproduce, what settings do you have in Admin CP, is your theme update to date ? what version invision running ? 


  8. 7 minutes ago, krasnii6362 said:

    that is, I gave 15 euros for it and now I have to give 25 donations so that I can put my theme on the forum with version 4.4.9? it's sad.

    I was given 7 names out them 5 had current accress and 2 had expired and out 5 all them have accress to this new download so unless you provide me PM screenshot that match my infomation i been given then yes need buy again.


  9. 18 minutes ago, tolik777 said:

    I want to activate PHP Widget . I turn on the active PHP, save, but the PHP Widget does not appear. I go into the settings - Active PHP  is also turned off, tried several times does not help. Cache was cleaning

    Just tested on 4.4.9 and no issues with the problem you just reported, the php toggle turn on and saves go back to settings and toggle still turn on and widget shows in the black manager on front end.


  10. 20 hours ago, The Old Man said:

    FA5 has been out for so long and had like a dozen releases that, I can't believe it still hasn't been properly integrated. Grumble, dropped the ball, mumble, mutter.... Just kidding. 🥰 The new FA5 extra icons packs are really nice. I wonder if IPS might one day release a SASS/LESS where CSS can be more quickly updated. 
     

    Not had much time to test but a few days ago I tried out the new FA5 'kits' option with IPS4.4.8 and it certainly has great potential. Anyone else tried it yet?
    You basically remove the existing FA4 import code and install one line of JS script to pull in your newly created kit, then on the FA5 dashboard site you can flick one of the toggle switches, and in theory it upgrades you on the fly to FA5, but better than the old 4-5 shim they originally released as a stop gap because it corrects any outdated icon codes and adds ARIA accessibility on the fly (i.e. all of them In the case of IPS!).

    E45323AF-E264-4B82-9360-14B29FA37DB3.thumb.png.d63242bddb3eaaa9222e352fd0859ee4.png
     

    58C543F8-3CCE-4082-83E9-0A2D3B32E346.thumb.png.b0c31266bc0449318ff0a65825a99dfd.png

     

    It also only loads the icons you need, which sounds like a great performance boost. It allowed me to use Duotone icons. I tried the web font option first then the faster recommended SVG option, it worked but some icons seemed a bit off vertical alignment wise, on overlaid icons like the Twitter and YouTube social media buttons in the footer. So I switched back to the web font version for now, however it may be because I'd been editing the pseudo CSS a bit for something else just prior, so it may work as intended.

    I only played with FA5 few times myself as really like the feel of the icons vs FA4 never noticed the toggle for loading both normal just use css to fix the issues between the to,


  11. 51 minutes ago, Mike Gholson said:

    Is there an option to show the member's ID number?  I use the unique ID for membership numbers in my website.  This is useful for member discounts with my vendors.

    Mike

    At moment nope that infomation not in the widget.


  12. 18 hours ago, TheJackal84 said:

    I know you took this over but it needs a big re-do with the css files, Lot's and lot's of css are duplicated so to add to the custom.css is annoying as there is like 3-4 it needs to ignore before it reads the custom.css

    The store has images linked to coverfriends website

    
    .cPayment_visa {
    
        background: url(https://coverfriends.org/uploads/set_resources_147/25c7da8f03d0d6ae55d3be3353eb0ca9_visa.png);
    
    }

    for all the card types, I tried to override that in custom css but the default css for this theme has it set multiple ways so my images are sitting on top of loads of others JCdesign added from his own website

    I am working on this as part my plans clean up past code that not needed.


  13. Just now, Jimi Wikman said:

    all done now I think.

    only item missed was this

    .ipsButtonBar .ipsPagination .ipsPagination_pageJump a {
        color: #fff;
    }

    you had this

    .ipsButtonBar .ipsPagination .ipsPagination_pageJump a {
        color: #222;
    }

     

    also spotted this

    .cGalleryLightbox_info {
        background: #fff;
    }

    needs be this

    .cGalleryLightbox_info {
        background: #212629;
    }

    just add to custom.css or what css using make the custom tweaks.


  14. 1 minute ago, Jimi Wikman said:

    Feel free to point them out and I'll get them fixed 🙂

    Only did a few hours work on this one so there are surely some areas where it's in need of some adjustments 🙂

     

    Screenshot_8.thumb.png.21514bdffdf3e591f6140ba09ce38942.png

    When click search you get this simple to fix also

    Screenshot_9.png.8c2fcd9fad87571b3829ed32d3ca6edb.png

    you got one border correct but other looks odd

    Screenshot_10.png.46e9e6e820a7b543b312f14630c688bf.png

    you need look the text here

    part from that the theme very good for dark based theme.

    Screenshot_11.thumb.png.96725d9f110d2887fa07499e52b8e1ea.png

    the page font color is little dark.


  15. 1 minute ago, Jimi Wikman said:

    It has been many, many years since I did my first skins for your products (first skin was around 1.1 I think, or maybe even before that). Today I felt the urge to go dark as Blizzard announced Diablo 4 and in just a few hours I could completely transform my site.

    So thank you for providing a great platform for building skins easy.

    skinning.thumb.jpg.6018c1b47d35223bd162313428b17fd9.jpg

     

    Not bad you missed few areas but good job.

×
×
  • Create New...