Jump to content

Petra Jane

Clients
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Petra Jane

  1. Update from IPS: There is nothing there to suggest this is an issue on the IPS side, and would therefore lay with the author. If the author believes it to be the case, they would need to report whatever bug they are seeing to us with the relevant details. In the meantime, as it's not working for us, I would just like to point out, I will not be happy to be billed for any renewal fee in six months time.
  2. Okay, will try Invision, hope they will be willing to look as it's not an Invision item. Thank you for looking.
  3. Hi, it installed fine, seemingly at least. It's just when I try to view any conversations. The System Log for today, which is just when I installed the plugin. Thanks for taking a look.
  4. Just bought and installed this plugin, got an EXO error when I try to view any conversations. I have "rebuilt conversations" after new install, but still get this error screen. Can you please advise? PM Viewer version 4.0.2 Invision board version 4.5.2
  5. Ahh! There it is, thank you. Fixed it, as advised in a post above, solution was to uninstall and reinstall the new version. Thank you!
  6. My attempt to update resulted in a crash and the mod has disappeared from my plugin list but when I try to install it manually, I get this error: An application is already installed that uses the same Application Key, this application cannot be installed unless the other is removed As I'm new to Invision forums, I'm not sure how to remove the Application Key, or even where to fnd it. Any suggestions please? Cheers
  7. No problem. The text reads Test but it's pale grey on white, so impossible to read clearly as it stands. Thanks for taking a look, as I say, it could be just the settings on the forum, but it is 4.4.10 if that helps?
  8. Don't know if it's just me, but if I edit the source of an text input box, it comes up very light grey on a white background, nearly impossible to edit? Thanks for making this theme available for those of us who are CSS challenged! MUCH apprciated.
×
×
  • Create New...