Jump to content

Community

JimBurnett

+Clients
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About JimBurnett

  • Rank
    New Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Oh great Coding Jungle, When doing Dev Toolbox->Change Constants->Important->IN_DEV (toggle ON or OFF) I got an error Call to undefined function opcache_reset() ---- I was able to get rid of the error by altering: applications\toolbox\sources\Build\Cons.php //\opcache_reset(); if ( function_exists( 'opcache_reset' ) ) { @opcache_reset(); }
  2. Well, what I really was looking for was to have a topic create with a tag & prefix already pre-assigned. I ended up writing some code to accomplish it, so no big deal. Thanks for the response.
  3. Hello, I am running Forms v1.3.2 & I am looking for a way to create a topic with a default tag & prefix. I see that we can add tags and prefixes, but I don't see how I can set a default or make them required? Searching through this thread, I saw this , but it doesn't seem to be what I'm looking for. Is there a way to create a form that will set a tag and prefix upon creation of the topic? Hopefully my question makes sense & thanks in advance!
    Great tool. Thank you for providing this! The dev folder generator is a life-saver! Note to anyone who runs into max_upload limitation of 2M, you need to edit your php.ini & restart apache. Edit this line: upload_max_filesize=4M Also, I had to exit in_dev mode before I could generate the \dev\ folders for my existing installed applications. Once I was in IN_DEV=false, I generated the /dev/ folder for the form app (my original issue), as well as for the apps that were installed with the dev toolbox. At that point I was able to go into IN_DEV mode with no issues.
×
×
  • Create New...