Jump to content

Community

Steve Bullman

+Clients
  • Posts

    423
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Steve Bullman

  1. Hi, I wonder if someone may be able to help. I have this banner code displayed in global template. <div class="wm-header-ad"> <script type='text/javascript'><!--//<![CDATA[ var m3_u = (location.protocol=='https:'?'https://arbchat.co.uk/serve/www/delivery/ajs.php':'http://arbchat.co.uk/serve/www/delivery/ajs.php'); var m3_r = Math.floor(Math.random()*99999999999); if (!document.MAX_used) document.MAX_used = ','; document.write ("<scr"+"ipt type='text/javascript' src='"+m3_u); document.write ("?zoneid=12"); document.write ('&cb=' + m3_r); if (document.MAX_used != ',') document.write ("&exclude=" + document.MAX_used); document.write (document.charset ? '&charset='+document.charset : (document.characterSet ? '&charset='+document.characterSet : '')); document.write ("&loc=" + escape(window.location)); if (document.referrer) document.write ("&referer=" + escape(document.referrer)); if (document.context) document.write ("&context=" + escape(document.context)); if (document.mmm_fo) document.write ("&mmm_fo=1"); document.write ("'><\/scr"+"ipt>"); //]]]]><![CDATA[>--></script><noscript><a href='https://arbchat.co.uk/serve/www/delivery/ck.php?n=aa0a2ebf&cb=9875486' target='_blank'><img src='https://arbchat.co.uk/serve/www/delivery/avw.php?zoneid=12&cb=9875486&n=aa0a2ebf' border='0' alt='' /></a></noscript> </div> It is displaying the Stihl banner in the header. It works if I resize the window to mobile view, and it also works on Android, but for some reason I can't get it to display on iPhone. I have tried a couple of different phones to make sure its not settings on my phone. Perhaps anyone here with an iPhone could confirm if it shows for them? Aside from that i'm stuck. Anyone got any ideas? I use the same code to display other banners throughout the site and they are all displaying on iPhone just fine. URL is https://arbtalk.co.uk And this is what it should look like Thanks in advance!
  2. Will it be possible for a different web app icon to be used for different parts of the site, ie for a specific app?
  3. Well this is an odd one. I have 2 listing options on my site, one is for 7 days and the other for 30 days. Somehow someone has managed to create a 48 year long listing. I have no idea how!!?
  4. Agree 100%. I was going to ask dawpi to knock up a plug in for this for that new feature I just added as it happens. It should be part of the core though IMO
    Simply one of the best apps in the marketplace with many possibilities beyond a simple company directory. This has allowed me to add a features to my site that my members (and non members) have been wanting for years. Spanners support has been fantastic throughout the long developmental process. My use of the app is to create an online database of tip sites for free wood chips and timber in the UK. https://arbtalk.co.uk/recycling
  5. Thanks for the quick response Rikki. Ok, I can just about manage those instructions. Been fiddling for ages trying to add css to blocks, some have worked, some haven't...some have applied the css to every block. This is a big help, thanks
  6. Someones probably going to tell me this already exists, or theres an obvious work around but... It would be really handy for people like myself who can just about work their way around css to have the ability to add a css class when creating a block, much like most of the wordpress page builders allow.
  7. i'm hesitant to strongly recommend @dawpi but only because I like him to have plenty of availability for me
  8. That seems to be part of the custom theme settings for read and unread posts? @ehren. are these icons anything to do with your theme?
  9. ermm not that I can remember adding! I added opentypes plug in for mobile icons, not desktop. I'll just double check though
  10. As title. Need to change these icons but can't see where its done? Also if adding a custom icon, what type of file should it be? I assume my theme settings adjust the outline color. Thanks!
  11. Hi @opentype Is it possible to get support for this? Happy to pay if it could be done in a speedy manner, ie within the next week.
  12. Any idea why the contact button wouldn't be working on one particular advert? When I click on it the following message appears https://arbtalk.co.uk/classifieds/item/580-mitsubishi-fuso-canter-euro-5/ Advertiser appears to have selected the right options to be contact. ignore, found the problem. The member had submitted the advert twice, first time I guess he had lost the payment page so started over. The second advert he paid for but didn't add photos etc so I deleted that one and manually approved the pending one. It was still showing as pending in the backend which caused this error.
  13. I use revive. Allows for accurate tracking and analytics etc. All my ads are private though, I don't use google ads https://www.revive-adserver.com/
  14. @InvisionHQ Is there anywhere a user can go back to pay for their adverts? I keep getting people who click off the payment screen then try go back afterwards to pay for the pending ad. There doesn't seem to be any way for them to do this? Would be nice if the dollar sign was clickable
  15. A member just attempted to contact another member through the email option on their advert and for some reason the email came to me. This has never happened before. Any ideas?
  16. customer visits site A, it has a mobile app. customer visits site B, it has no mobile app. Customer B is a consumer, has no idea, nor really cares what software the forum uses, in fact they probably don't even know its a widely uses application. Customer wonders nothing that has any bearing on IPS
  17. Thats not viglinks fault!! I had similar figures to you. It was a nice stream of income, but that was back in the glory days when people actually stuck around and read a few different pages.
  18. Thanks for checking. I am unable to replicate this with any site other than Arbtalk so I was concerned it was relating to the site.
  19. Hi, I have an issue when using safari on Mac. Every time I open my site I get a pop up that won't disappear regardless of what option I choose. I'm not sure if theres an issue in my browser or the website itself. Updates to Safari don't fix it. Keen to know if this is just restricted to me or if other users are having the same issue. As well as not allowing you into the site it also freeezes up safari leaving no other option but force quitting. Screen shot attached. URL is https://arbtalk.co.uk. Its only when you log in that the issue
  20. i'm already on here regularly asking for css code to overcome certain things I see what you mean about the overrides, thanks
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy