Jump to content

Community

Spirits of Arianwyn

+Clients
  • Posts

    95
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Spirits of Arianwyn

  1. My community would love this. You don't need to give your mobile number, you can use the 2-step auth with codes and just use an app like Google Authenticator...
  2. Hi @Donkerrood, Are you planning on updating this for IPS4 at all? One of the staff on my forums are going ape **** that we've not got an easy way to edit tags on 4.0 Cheers
  3. Hi all, Matt fixed this for me last time but have re-duped my forums over to a test board. Where is it that I can find these to edit the parameters? Cheers
  4. Hi there, Is there some kind of script available that will go through and delete the remnants of IPB 3.x? I'm just wondering if there'll be excess crap laying around on the sever, when there need not be? Cheers
  5. Answered my own question here by playing Open up your extracted IPS4 file locally and compare to your server files and delete stuff that's not there. Got rid of a fair bit of crap from the early IPB3.x installs!
  6. ​He's good! At least he's killing the bugs!
  7. The fix is to just clear the browser cache. A few people, including me, have experienced this.
  8. ​Hi, was this a thing? In Beta 4(a) this doesn't happen.
  9. ​Fixed, didn't realise that you could select default and that JS was working. Thanks!
  10. ​Nope it hasn't - I'm trying to delete it but it's being testing.
  11. ​Thanks, that worked on the front end. Though I can't login at all which is a bit strange. What about changing the back end theme to use the new one?
  12. ​It's all there, HTML wise but the CSS and theme images aren't there. See my bug report here: http://community.invisionpower.com/4bugtrack/beta-4-upgrade-from-347-theme-is-screwed-r908/
  13. Which, would be great, if it is a bug and not just me being thick.
  14. Duplicate key name 'popular_topics' ALTER TABLE forums_topics ADD INDEX popular_topics (popular_time, approved, forum_id, start_date) This is going from 3.4.7 to Beta 4. I tried to run part of this as an SQL query but alas it didn't work. What does one do in this situation? Location: Step 1. Application Forums
  15. ​It's been there for a while (at least it's on 3.4.7)...
  16. Hi, I asked the question on the Dev board but seeing as that's closed now I thought I'd ask here. Adding a profile field in IPS4, you still specify how it will view, but I can't see a way to get it into the topic view? Any help? Thanks in advance!
  17. We're currently getting support to convert our databases manually. It all seemed so simple! lol
  18. We've got 4 years of posts (174k) and a fair load of PMs to convert. This took 12 hours - but the interesting thing is that when I manually refreshed the web converter page it helped it along. When I left it on overnight it kinda just stopped and then started when I refreshed in the morning. xD
  19. Same issue here, sent a support ticket in and it got escalated. :s
×
×
  • Create New...

Important Information

We use technologies, such as cookies, to customise content and advertising, to provide social media features and to analyse traffic to the site. We also share information about your use of our site with our trusted social media, advertising and analytics partners. See more about cookies and our Privacy Policy