Jump to content

eden buganim

Clients
  • Posts

    264
  • Joined

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Posts posted by eden buganim

  1. On ‎06‎/‎05‎/‎2016 at 7:04 PM, Fnuxle said:
    On ‎05‎/‎05‎/‎2016 at 5:53 PM, Admonstrator said:

    There is still a big if you trying to embedd content like facebook posts. They are way to big to be displayed in the sidebar ...
    I'm not sure if it is a bug within the core code of IPS or just with your plugin.

    Thanks for reporting! I'll look into fixing it either way.

    New version will be released within the next couple of weeks!

    :heart:

  2. 2 hours ago, Mike John said:

    Can you just save your auto welcome settings just to make sure the auto welcome sender is set properly and see if it works then?

    Yeah sure. I checked and pm message works fine for us but status update no send to news members.

  3. On ‏יום חמישי ‏17 ‏דצמבר ‏2015 at 2:32 AM, Mike John said:

    New version released that should patch the bug that arose after IPB 4.1.x. Thanks to @Gabrielle V. for providing the code.

    Big thank!

    just Auto Status Update does not work now..

  4. 1 hour ago, bcro said:

    Hi there.

    I use 4.1.5.2

    And each time I enable the plugin, the Status Bar disappears!
     

    and when I try to open the block it says:

    statuserror.thumb.png.f4224e571f060ddc55

     

    Help, I just purchased for this item...

    I'm still at 4.1.5 which worked last I checked. I will update my dev system today, then I should be able to assist :)

  5. The new update is out. Sorry for the delay, been a little busy :sweat:
     

    Bug Fixes:

    • img BBCode format fixed to 
      [img=img_link][/img]
    • Button is no longer aimlessly attached to the popup template.

    New Features:

    • Preview popup can be resized.
    • Toggle BBCode and resize functionality from plugin settings.
  6. 8 hours ago, ehku said:

    Yes. By this we can see if the width of some elements (like images or formulas...) fit the page. The current popup is larger.

    Yeah, you always knew how to get me workin' ;) I am adding window-resize capabilities to the next update as well.
     

    4 hours ago, maddog107_merged said:

    @eden buganim Can you verify it works with 4.1.5? The preview button disappeared after the upgrade even after enabling and disabling. 

    As @ehku said, the button should still be there, even after the upgrade. Try uninstalling the plugin altogether and installing fresh!

  7. 2 hours ago, maddog107_merged said:

    @eden buganim Thanks this is great. One little bug if you dont mind fixing. 

    So in the preview something of the format:

    
    [img=http://i.imgbox.com/15NcVmeY.jpg]

    Shows empty, but if you hit submit reply it parses it correctly. 

     

    Also is there any way we can make a donation for this great add on?

    Yup, I'll make an update today. It will still require an end tag though:  

    [img=http://i.imgbox.com/15NcVmeY.jpg][/img]

    I appreciate the thought, but it never occurred to me to collect donations for this plugin :rofl:

  8. 5 minutes ago, Stefan Johansson_72643 said:

    Sorry, we have a database of "Articles" that we publish on "Home"  (www.99nicu.org) - would it be possible to add a "preview" also there? Not the plugin seems to add preview functionality to forum topics and comments. (which is great :))

    Since I am not running 'Pages' app on my dev system, I can't tell for sure yet, but I'll definitely take a look and see if it can be done :)

  9. 1 hour ago, Kristina Stokke said:

    On my forum you can no longer reply in the pop-up on the front page, when you try to click in the box to reply nothing happens.

    Well that shouldn't happen, of course! Would you mind contacting me via pm with the necessary info?

    I ran some tests and noticed that sometimes the focus on the dummy editor doesn't seem to work, so it doesn't even attempt to load the editor. I'm uploading an update which should force the editor open, in case it fails to do so on its own. Try and see if it solves your issue as well.

  10. Just now, daveoh said:

    Shows when logged in as a admin, doesn't show when logged in as a member or guest. Guess it's a bug then?

    Doubt much concern was given to it ;)

    You CAN go to 'topic' template and change it:

    {{if $topic->container()->forums_bitoptions['bw_enable_answers']}}
    	<a href='#replyForm' class='ipsButton {{if $topic->locked()}}ipsButton_negative{{else}}ipsButton_important{{endif}} ipsButton_medium ipsButton_fullWidth' data-action='replyToTopic'>{lang="answer_this_question"}{{if $topic->locked()}} ({lang="locked"}){{endif}}</a>
    {{else}}
    	<a href='#replyForm' class='ipsButton {{if $topic->locked()}}ipsButton_negative{{else}}ipsButton_important{{endif}} ipsButton_medium ipsButton_fullWidth' data-action='replyToTopic'>{lang="reply_to_this_topic"}{{if $topic->locked()}} ({lang="locked"}){{endif}}</a>
    {{endif}}

    Find this little segment.. You want to edit in the 'ipsResponsive_hidePhone' CSS class onto both of the <a href...> elements, so the above bit should look like this:

    {{if $topic->container()->forums_bitoptions['bw_enable_answers']}}
    	<a href='#replyForm' class='ipsResponsive_hidePhone ipsButton {{if $topic->locked()}}ipsButton_negative{{else}}ipsButton_important{{endif}} ipsButton_medium ipsButton_fullWidth' data-action='replyToTopic'>{lang="answer_this_question"}{{if $topic->locked()}} ({lang="locked"}){{endif}}</a>
    {{else}}
    	<a href='#replyForm' class='ipsResponsive_hidePhone ipsButton {{if $topic->locked()}}ipsButton_negative{{else}}ipsButton_important{{endif}} ipsButton_medium ipsButton_fullWidth' data-action='replyToTopic'>{lang="reply_to_this_topic"}{{if $topic->locked()}} ({lang="locked"}){{endif}}</a>
    {{endif}}

    Pretty sure that should do it!

  11. Ooo yeah I just checked the template.. Try when logged out, or not on an admin account, at least.

    The topic template tests for special permissions before it determines whether to hide the toolList on the phone or not, so a regular member shouldn't be able to see that button there..

  12. It actually requires a plugin, because the \IPS\Member 'get_name' method returns a string with 'Guest' at the start.. You could run a PHP replace from within the 'UserLink' template, but that could cause problems for people actually trying to use that word in the name ;)

    Anyway here's a quick plugin that overrides the 'get_name' method and returns an "unprefixed" name: Remove Guest Prefix.xml

    EDIT: Another simple alternative would probably be to translate the 'guest_name_shown' lang string as an empty string, but that wouldn't remove the space character I guess :p

  13. 17 minutes ago, MRniceGUY1990 said:

    issues has been fixed : P 

    still not possible to redesign the profile for a perfect custom size because the image we upload is still a cropped into a square 

    but awesome plugin with a bunch of effects and settings :p

    Once you set 'aspect ratio is square?' to 'No' the crop of images to squares will have no effect in most places ;)

     

    Edit: for instance:

    avatar_height.jpg.c9f6f2d5909235c04fd8a9

  14. Just now, MRniceGUY1990 said:

    haven't tried yet because there is some problem with the CSS SHELL, after i installed it i noticed some problems so i tried to disable it and when i disabled i can no longer edit my theme, it gives an error says " EX0 Something went wrong. Please try again.

    i cant edit anything from my theme if CSS SHELL is disabled :/ any idea ?

    Yeah, thanks for that, I'd just realized the CSS Shell app adds a new design element to the simple design of themes. I'll release an update today with a buncha fixes, I'll include a fix for that as well!

×
×
  • Create New...