Jump to content

Community

Cavadus

Members
  • Content Count

    63
  • Joined

  • Last visited

About Cavadus

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

972 profile views
  1. So I installed the 3.1.2 version IPBoard 4.3.x and I'm having a similar issue as Azza where each entry is listed individually per page in the adminCP:
  2. Is there anyway to create a better award stream content block than the small "Top Awarded" block? So something that's a list of the last X awards awarded that says per line, "User W was awarded award X on Y date for Z action(s)." I'd love to have a feed like that and if it could push to rss even better.
  3. Cavadus

    🔥 FLine

    Very sharp and professional theme plus the customization allowed in the admincp is very extensive. Additionally, support was very quick to answer my (n00bish) questions about a few particulars.
  4. I recently upgraded from IPBoard 3 and had an older version Awards System. Now I'm in the current IPBoard 4 version with the current iAwards. I'm getting some odd behavior. When I installed the app in IP4 the awards from the previous install automatically populated inside of the admincp. If I click on "manage award" for a specific award it'll show everyone who has been awarded correctly. I also checked the "Awards System" upgrade page and it says "Awards System is already upgraded." However, the actual "awards" page on the front end is completely blank and shows no awards. Additionally, all individual members profiles' awards tabs are also completely empty. Why is stuff showing up inside of the admincp but nothing is populating in the front end? UPDATE: Got it figured out. It was the individual award permissions. Would be REALLY nice if the category permissions overrode the individual permissions. Now I have around 40 awards I need to set permissions for.
  5. Have a small feature request for some day down the line but if you set a form to create a topic it would be nice if approving a form through the admin CP would auto-post a reply in that topic. I run a gaming guild and am using the app for our membership application. We have about half a dozen officers who can process apps but it would be nice if approving an app would submit a reply to the original thread created saying the app was processed on this date by this user. Awesome app, though. Thanks a bunch
  6. Another quick question, how long does an application benefit take to process? I set up a form that, when submitted, is supposed to move a user into a specific usergroup but it does not appear to happen instantaneously. UPDATE: Two hours later, still no joy. Had two forum members test this and neither of them had their usergroup updated. DOUBLE UPDATE: Ah, it's not automatic. Needs to be approved in admincp. Got it.
  7. Hi, I recently installed this plugin and it works great! Except one small hitch. I have a form set viewable by guests but not submittable. However, when a guest arrives at the form they are met with this error: How can I have this form viewable by guests but not submittable?
  8. In the custom profile field's settings. Like, right where I would presume the group selection boxes would be. Instead of a box with a list of groups it just outputs the usergroup IDs and they cannot be edited.
  9. When I go to a profile field I don't get any way to select usergroups. Instead I see this: Allowed Groups 22,26,4,5,11,18,10,12,2,20,3,8,9,6,25,17,21,7,14,16,23,19,13,1,15 Only users from selected groups will can fill this field Visible to 22,26,4,5,11,18,10,12,2,20,3,8,9,6,25,17,21,7,14,16,23,19,13,1,15 Only users from selected groups will can see this field Help? EDIT: Argh, and this app is also completely broken. Great. Refund, please. You should really take this app down until you fix it. It's messed up that you still have it for sale when you know it's junk.
  10. I'm having a bit of an issue. For a lot of members HTML code isn't parsing. I'm not sure if it's a usergroup permissions issue or not as I've been pouring over the permissions sets trying to find what would be the culprit. For my admin account all HTML is parsed perfectly fine when I view it on someone's profile page. For others, they're seeing stuff like this: <p style="text-align: center;"><img alt="Posted Image" class="bbc_img" src=" " /><img alt="Posted Image" class="bbc_img" src=" " /></p> And obviously I have both "Enable BBCode" and "Enable HTML" positively checked for this particular profile field. Any ideas?
  11. I don't think so. I've got a custom theme running and it worked just fine for me. http://47th.info/comnet/index.php?/user/45925-cavadus/
  12. Hi, Is there any way to bridge your product with this one? It would be awesome if associating a Steam account would automatically populate that product's field and pull the appropriate info.
  13. Hi, Is there any way to bridge your product with this one? It would be awesome if associating a Steam account with one's forum account would automatically populate your product's information.
×
×
  • Create New...