Jump to content

Alexaner Pachkovsky

Members
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

 Content Type 

Profiles

Downloads

IPS4 Providers

Release Notes

IPS4 Guides

IPS4 Developer Documentation

Invision Community Blog

Forums

Store

Everything posted by Alexaner Pachkovsky

  1. An interesting app. Do you plan to implement the choice of language? I have a forum in two languages, I would like to display footer depending on the user's chosen language.
  2. When I set "Fast Animation Speed = 0.00", the problem disappears.
  3. No. Setting is: 0,17 0,17 0,50 0,50 Problem on Iphone 6 Plus. https://lanos.com.ua/forum/
  4. Hi. @All Astronauts found new problem. On IOS. When your plugin enabled: IOS video (4).mp4 video (3).mp4 Andriod: video_2018-03-01_19-47-08.mp4 When I disable your plugin^ IOS video (6).mp4 Please help fix this problem.
  5. Please close this topic. i found plugin which causes a problem. I'll write to the developer.
  6. On default Theme - menu does not open at all. Update: default same problem. video (4).mp4 I will try to check all plugins.
  7. Hi. Problem when loading menu: video (3).mp4 Safari, Opera, etc. on Andriod - No problem - fast. video_2018-03-01_19-47-08.mp4 Hiw to fix this?
  8. Sorry - I tested on another forum (my test) - it does not work there. But there is the version of PHP 5.6 on the main forum all ok.
  9. Hi. In KS 16 same problem with application Post Notes. Button "Add Note" dismiss.
  10. After installing IPS 4.2.1 - got 500 error. Starting to disable the plugins, and after disabling your error is gone. I update to version 13. But the problem remained. When you turn on the plugin - 500 error. Need help.
  11. @Mike John thank you! After the application has been updated, the rebuild process has successfully started.
  12. Log: #0 /mnt/ssd/forum/system/Http/Url.php(314): IPS\Http\_Url::componentsFromUrlString('<fileStore.core...', false) #1 /mnt/ssd/forum/applications/rebuildtools/modules/admin/tools/tools.php(122): IPS\Http\_Url->__construct('<fileStore.core...') #2 [internal function]: IPS\rebuildtools\modules\admin\tools\_tools->IPS\rebuildtools\modules\admin\tools\{closure}(Array) #3 /mnt/ssd/forum/system/Helpers/MultipleRedirect/MultipleRedirect.php(93): call_user_func(Object(Closure), Array) #4 /mnt/ssd/forum/applications/rebuildtools/modules/admin/tools/tools.php(247): IPS\Helpers\_MultipleRedirect->__construct(Object(IPS\Http\Url\Internal), Object(Closure), Object(Closure)) #5 /mnt/ssd/forum/system/Dispatcher/Controller.php(86): IPS\rebuildtools\modules\admin\tools\_tools->imagecache() #6 /mnt/ssd/forum/applications/rebuildtools/modules/admin/tools/tools.php(30): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #7 /mnt/ssd/forum/system/Dispatcher/Dispatcher.php(129): IPS\rebuildtools\modules\admin\tools\_tools->execute() #8 /mnt/ssd/forum/admin/index.php(14): IPS\_Dispatcher->run() #9 {main}
  13. I have the same problem. I ask for help. Forum version 4.1.19.4
  14. @Flitterkill Thank you for your help and support. Now everything works as it should.
  15. I sent information to you via PM. Thank you.
  16. Yes. Installed according to the instructions. After activating the plugin, the functionality (button) of the application (R41) Post Notes above disappears. If you need, I can provide screenshots.
  17. Good Plugin. But after installing it, the application should work: Can you fix it? I'm ready to buy an updated version!
  18. This is certainly encouraging, but considering that many existing plugins (application) will not work on 4.2, I would like to see this plugin (application) for 4.1.19.x. I think I'm not alone. Can there is an opportunity to implement such for 4.1.19.x?
  19. It's a pity. As you can see, 12 people (subscribed to the topic) exactly as before are waiting for this plug-in. It is very necessary ...
    Thank you so much! In the last version, whith fixed bug: "load more" button - work perfectly on mobile devices!
  20. Hello. Please tell me as to what stage is this development? Not comfortable without this functionality (((
  21. the problem was solved with recache, thx
  22. Not working, version IPB 3.4.8 Installed, work settings in admin, but blank page on public side.
×
×
  • Create New...